|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
במהלך שאני ראיתי את המקום,חבר שלי דיבר עם המנהל/סמנכ"ל מה שלא יהיה והוא ככל הניראה אמר לו שמקבלים מאמן אישי לשנה. עכשיו מה,אני לא שמעתי את זה באוזניים שלי,אז אני לא בטוח בזה. אם זה ממש חשוב לך,תילך תבדוק. בכל מקרה זה נישמע לי מופרך לגמרי כי העלות ממש אבסורדית לתגמול,לכן זה מעלה אצלי חשד. וגיל,מה האינטרס של המכון לתת לך מאמן אישי ולבנות לך תוכנית מעפנה? אם כבר לתת מאמן אישי שילכו על כל הקופה ושיבנו תוכנית טובה. לכן זה או שמקבלים מאמן אישי שהולך איתך עד הסוף ובונה לך אחלה תוכנית ולא סתם חארטה,או שלא מקבלים מאמן אישי,אלא סתם הוא בונה לך את התוכנית אומר לך איך לעשות, וכבר אימון הבא אתה לבד עם תוכנית מעפנה או טובה ובלי מאמן אישי.
![]() נערך לאחרונה על ידי SIMAO, 16-06-09 בשעה 16:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() מאמנין אישיים לוקחים מעל 100 שקל לשעה
אז שהם יתנו לך אחד לשנה ועוד בחינם?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אבל אמרתי,אם כבר זה ככה אז מה האינטרנס לבנות לך תוכנית מעפנה ועוד להיות איתך שנה שלמה. ![]() אגב,עכשיו שאני חושב על זה,לא ראיתי חוץ ממשקולות חופשיות והליכונים מכונות. כמו מולטיטריינר וכד'. אם אתה הולך לבדוק שם תחפש את זה,כי אני לא זוכר שראיתי.
![]() נערך לאחרונה על ידי SIMAO, 16-06-09 בשעה 17:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה יום שישי אני הולךךךךךךךךךךךךךךךךך 100%%%%%%%%%%%%
אני סופר דקות מעכשיו |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() התלהבת מהמאמן אישי, תן לי אחד בחינם ואני לא אשתמש בו גם ככה. תבנה תכנית ותתאמן, מה הבעיה ? למה מאמן אישי ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מספיק להתאמן ולדעת שאתה עושה את התרגיל נכון וכמו שצריך. צריך עוד מישהו שיתחיל לשבת לך על העורף..
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני איתך בזה אחי !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא נירא לי
אם מאמן אישי מיקצועי אתה יכול להגיע הרבה יותר רחוק, למה אתם חושבים לpro בילדרס יש מאמן אישי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |