|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר מתחיל
|
ציטוט:
יש לך עיצות ? איך עלית ? תפריט ? אימון ? בכלל כל טיפ יהיה אחלה ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() זה רק אני חושב שלא צריך להתשגע עם תפריטים ושטויות, אלא לאכול כמו שצריך והעיקר להגיע לכמויות החלבון והפחמימות הגרושות?
שמעו, maxp89 יותר ענק מכל הפורום הזה ואין לו תפריט. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() מחר אני צריך לקבל את ה- Perfect 3000
- אם הבנתי נכון, להשתמש בה על-הבוקר (עם הארוחה ? או בלי קשר, בנפרד כתוסף ?) - מיד אחרי אימון. - ולפני שינה ? כלומר 3 פעמים ביום ואני מקבל מה שנקרא... 3,000 קלוריות "בונוס" בלי קשר לכל הארוחות שאני טוחן ? ...אשמח להערות או טיפים בקשר לגיינר, כי אני לא ממש יודע איך להשתמש... ולכן שאלתי. * יש למישהו השערה אפילו גסה, כמה אני יכול להעלות בחודש בעזרת הגיינר הזה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כמה נקודות:
לא נוכל לדעת כמה תתקדם כי אנחנו לא מכירים את הגנטיקה שלך... ואנחנו לא יודעים כמה תשקיע... אם הארוחת בוקר שלי גדולה מידיי אתה יכול להפחית קצת מהצ'יריות או מהחלב או מהשבילת שועל העיקר שתיהיה שמאזן קלורי חיובי בסופו של היום(מאזן קלורי חיובי=לאכול יותר ממה שאתה שורף) יש לך מסנג'ר? אני אוכל לעזור לך ככה ישירות ונוכל לנהל שיחה כמו בני אדם... אחרי אימון אפשר גם תמרים במקום בננה אני חושב...
![]() |
#6 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() תראה אני לא שחיף ולא הייתי שחיף הייתי רזה החלתי עם 70 קילו על גובה של 175 וכיום אחרי כמעט
חצי שנה אימונים מסודרים בחדר כושר עם עליה במשקל אני שוקל 76 אתה צריך לפחות לעלות 5.6 קילו יותר ולהתאמן חזק וכל דבר אפשר לשנות אז בהצלחה אחי...
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל את הארוחה לפני האימון כשעה וחצי עד שעתיים לפני האימון
ואתה לא חייב לאכול בננות כמעט כל פרי אחרי האימון יהיה טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() baba, אחי, אתה יכול להתרחב, העצמות גדלות גם כן והשריר שמתווסף ייתן לך את הרוחב.
בכל אופן, אתה צריך לזכור שתזונה במקרה שלך זה 90 אחוז ! לאכול המון ! לדחוף אוכל ! לדחוף! בא לך להקיא ? אתה מפוצץ ? חבל, תאכל עוד! אני הייתי לפני 4 חודשים 60 קילו וכיום אני עומד על 72 קילו בלי גרם שומן מיותר (טוב אולי גרם). בקשר לאימונים: תעבוד המון על כתף צדדית שזה אומר: הנפות לצדדים וכל תנועת כתף שהולכת הצידה... ותעבוד על גב: פולי עליון, מסור , מתח. זה מה שיתן לך את הגוף הרחב! אבל תזכור, תזונה תזונה תזונה ! אוני ממליץ בחום על הגיינר אבל קודם כל לאכול הרבה ! הרבה הרבה הרבה ! בהצלחה והפורום הזה זהב ! תמשיך לעדכן!
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() אנשים שיחקתם אותה, כולכם ! אחלה תגובות, אתם עוזרים לי המון ובכלל סופר-מוטיבציה לפרצוף !
היום התאמנתי לראשונה גב, (פולי עליון, קדמי ואחורי) ומתח (אני ממש מפגר בזה, מקווה שזה ישתפר, כנראה קשה לי המתח שאני עושה "רחב" פעם הייתי עושה המון, אבל יותר קל שזה רק ידיים, הרחב מאתגר אותי ועכשיו הגוף שלי מת מכאבים, כתפיים, גב, ורגליים שלי אני מתתת מכאבים, וזה כיף ! (אני לא מזוכיסט או משהו, זה פשוט כאב מתגמל שכזה... מרגיש כאילו זורמת לי לבה בשרירים). מים: - מה בקשר למים ? אני שותה המון המון מים... זה טוב ? זה רע ? - בזמן אימון לא לגעת במים ? רק אחרי ? גיינר: עדין לא הבנתי בדיוק איך לשלב את הארוחות לפני/אחרי אימון בתוספת הגיינר (פרפקט 3000 מחר אצלי בתקווה). אז מישהו כאן עבד עם ה- Perfect 3000 ויכול להמליץ איך להשתמש בו ? כמויות ביום אימון, לא בזמן אימון, לפני אוכל ? אחרי, בוקר ? לילה ? ...אני לגמרי מבולבל... המלצות מנסיון ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בזמן האימון חשוב לשתות,אבל לאט לאט לא לשתות 2 ליטר במכה...סך הכל לפי הרגשה... אין לי נסיון עם גיינרים אבל לפי דעתי כדאי לך לשתות בבוקר ואחרי האימון. סך הכל ג'יינר בא להחליף לאנשים רזים ארוחות כאין להם הזדמנות או רצון לאכול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני השתמשתי בperfect 3000 למשך חודשיים ועליתי מ55 קילו ל61.
וזה בלי תזונה מסודרת!, אני מבחינתי רציתי שהאבקה תיתן לי פוש כזה להתחלה, עכשיו אני אוכל מסודר וכמו שצריך ![]()
![]() |
#12 | |
חבר מתחיל
|
ציטוט:
כמה שאלות אליך דימה: (או כל אחד שיש לו נסיון עם הפרפקט 3000) - אתה יכול להסביר לי בבקשה איך אתה מכין את המנה של הפרפקט 3000 (הבנתי שכל אחד עושה קומבינה שונה) - כמה פעמים לקחת את האבקה ביום ? (אם תפרט לפני ארוחה,אחרי, אימון וכו" יהיה סבבה) - האם לקחת את האבקה גם בימים שלא התאמנת ? (אם כן, כמה פעמים ביום ?) תודה מראש ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אל תהיה ספקטי עם נתונים כמו שלך אתה לא תשמין כל כך מהר וגם אם תשמין טיפה זה לא אסון אתה לא תיראה שמן...
אל תדפוק חשבון תתחיל לטחון אם אתה רוצה לגדול!
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לשתות הרבה זה חשוב.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() baba - בחור, אני דיי מזדהה איתך כל חיי הייתי שחיף עד לפני שנה-שנתיים הייתי שוקל כמוך ואני גם בערך באותו הגובה. היום אני שוקל 65.
הלכתי לגיל לפני 4 חודשים ולפני חודש וחצי התחלתי לקחת גיינר ובינתיים עליתי ב3 קילו. אני חושב שיש לך לאן לשאוף, אם תהיה רציני אתה תיראה תוצאות עם הזמן. אבל אסור לך לוותר אף פעם. אני מציע לך גם ללכת למכון, מאיפה אתה? אולי מישהו מהפורום שגר לידך תלך איתו ותתאמנו ביחד זה יתרום לך הרבה
![]() |
#16 | |
חבר מתחיל
|
ציטוט:
התחלתי להשתמש ב-PERFECT 3000 ואני לוקח לפי ההמלצות שרשומות: ביום אימון: 3 כפות הגשה 3 פעמים ביום, 1 בבוקר, 1 אחרי אימון, 1 ערב (עדיף לפני השינה). ביום ללא אימון: 3 כפות הגשה פעמיים ביום, 1 בבוקר ו-1 בערב (עדיף לפני שינה). זה משביע רצח, השאלה היא... אם אני "מרמה" עם הגיינר בבוקר בצורה הבאה, האם זה נחשב "רמאות" ? במקום לאכול בבוקר את הצ'יריוס עם חלב נטו, להשתמש בגיינר ולערבב עם הצ'יריוס ? או לאכול את הצ'יריוס כרגיל עם חלב, ובלי קשר גם את מנת הגיינר (זה יוצא המון חלב ביום, וכולם אומרים שכל-כך הרבה חלב ביום לא מציאה גדולה...) אל תשכחו שאני אוכל בבוקר יחסית ארוחה משביעה גם-ככה בלי הגיינר, לכן שאלתי: 2 ביצים (אחד צהוב), 4 פרוסות לחם (בדרך כלל עם משהו, גבינה לבנה או אבוקדו או כל-הבא ליד) מנת צ'יריוס גדושה עם חלב, מלפפון ירוק, עגבניה. ...ועכשיו גם הגיינר על-הבוקר... כמעט שקשה לנשום אחרי דבר כזה (בשביל שחיף מצוי חחחחח) אז מה אתם אומרים, כדאי לרמות קצת ? (בצורה שפירטתי עם הצ'יריוס) קצת יאט את ההשמנה עם הגיינר ? או שזה לא משמעותי בכלל ? בכלל מי שמשתמש עם הגיינר של ה PERFECT 3000 ...תנו עיצות איך אתם אוכלים, משתמשים בו מנסיונכם, כי יש כאן כמה חבר'ה שרשמו שהשמינו בעזרתו. תודה לכולם ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() גבר לא קראתי מה הגיבו לך פה כולם אבל אני אומר לך דבר אחד עם 4 ארוחות ביום לא תגיע לשומדבר אתה רוצה להתרחב?? תאכל הכי הרבה שאתה יכול מינימום 6 7 ארוחות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר מתחיל
|
ציטוט:
![]() וואו... 5 ארוחות אני יכול לאכול (פלוס הגיינר שזה משביע רצח). אבל 6 ? 7 ??? ...זה נראה בלתי אפשרי, פעם הייתי אוכל בקושי פעם ביום... וזה לא היה מפריע לי בכלל (לפעמים הייתי "שוכח" שצריך לאכול). היום מינימום 4 ארוחות ביום, והוספתי את הגיינר (מינימום פעמיים ביום, כשאין אימון כמובן). וואו... זה נשמע כמו משימה בלתי אפשרית, למרות שיש לי כוח רצון מטורף. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 |
חבר מתחיל
|
![]() אז עכשיו אני יותר רגוע... כי אני אוכל ללא קשר לגיינר 4 עד 5 ארוחות !
לכן אם באמת הגיינר מחליף ארוחה (מבחינת קלוריות וכו") אז... יש לי 6 עד 7 ארוחות. וואו... אני חושב על זה... 6 או 7 ארוחות היום... לעומת שהייתי אוכל פעם ..בקושי אחת (גם כן הייתי עושה לעצמי טובה) ...מאז שהתחלתי לאכול 4 ארוחות עליתי 3 קילו, וזהו עצרתי (אחת הסיבות שהתחלתי עם ה-PERFECT 3000). אני מקווה מאוד שאשמין לפחות בעוד 3 קילו בעזרת הגיינר..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|