|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיב חבר,התהליך פשוט:
קונה טרי-יודע ערך תזונתי ל"בשר טרי". מחלק לשקיות,בעלי משקל ידוע-מחשב ערך תזונתי לכל שקית מקפיא. רוצה לאכול-מוציא מהמקרר-לא שוקל ולא מחשב-כי אתה יודע מה וכמה הכנסת לשקית. לשקול קפוא זה לא מדוייק-נוזלים מתווספים בתהליך ההקפאה והמוצר ישקול יותר כשהוא קפוא מאשר שהוא מופשר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() בידוק זה מה שאני עושה
אני אוכל כמויות של עוף (כמעת חצי קילו ליום) אז אני קונה כמווית של חזה ומסדר אותם על תבנית שכל קבוצה זה 200 גרם ומפריד עם יריעת ניילון ואז קל להפריד ובשניה אני שולף את זה מהמקפיא |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אני יסביר עוד פעם אתה לא הבנת אותי..
אני קונה מהקצב\זה שמוכר את הבשר את הבשר לפי משקל למשל אני קונה קילו של חזה עוף הוא מוריד לי את השומן וכל השטויות מסביב חותך אותם לחתיכות ושם לי בקופסה כזאת כמו מגשית את החזה עוף עם ניילון עכשיו לא כתוב על זה ערכים תזונתיים כי זה כאילו בשר מהקצב טרי שנחתך כתוב על המדבקה באריזה: משקל , ש"ח לקילו משקל, מחיר כולל.. אז אני קונה את החזה עוף טרי חוזר הביתה שם במקפיא ויום לפני שאני רוצה לאכול את החזה עוף אני מפשיר אותו בלילה.. אז השאלה שלי היא פשוטה איך לחשב את החזה עוף במחשבון התזונתי...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() מחלק למנות לפני ההקפאה. נגיד קנית 1 קילו וחילקת ל5 מנות של 200 גרם כל אחת.
מחשב ערכים תזונתיים ב-200 גרם חזה עוף לא מבושל. מקפיא. מוציא מהמקרר מנה.ערך תזונתי של כל מנה=ערך תזונתי של 200 גרם חזה עוף לא מבושל. מבין? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() חזה עוף 100 גרם=110 קלוריות+ שזה 3-5 פחמימה,ו24 גרם חלבון.
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק שבמקום שאני יחלק את המנות הקצב מחלק אותם שלא תבין לא נכון אין לי בעיה לשקול כל פעם חחח זה לא מפריע לי אז אני פשוט מפשיר אותם קם בבוקר שוקל אותם לפני הבישול הולך למחשבון קלוריות וכותב חזה עוף לא מבושל 140 גרם(בהתאם למה שיצא במקרה היום זה 140 גרם לפני בישול) וזהו נכון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אתה שואל ברצינות?
אחי אתה חייב ללמוד להגיע למסקנה...הכל נכתב כאן עשר פעמים |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() לא
![]() ![]() ![]() ![]() אני הבנתי ששוקלים אחרי ההפשרה ובמחזון זה "חזה עוך לפני בישול" זה סבבה זה הכי מדוייק כמו שכתבת לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|