|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איתי אחלה גבר
![]() |
#24 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() כבר עשית צבא גיימר? איפה שרתת?
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לארץ נהדרת יש משהו נכון בזה שש"ס טוענים שזה פוגע באנשים.
לא כל האנשים מסוגלים לצחוק על עצמם, או על האמת על העצמם וזה באמת פוגע בהם. ובקשר לצבא, לדעתי כל אלה שמשרתים כג'בנקים שישרתו להם בכיף אבל השירות שלהם הוא לא מעניין ולא תורם להם, הם בטח חושבים שלהיות בבית כל יום או משהו כזה זה הדבר האמיתי כל אחד חושב אחרת. לדעתי שירות קרבי זה שירות מעניין מאוד, ואחרי השירות הזה אתה תרגיש שלם עם עצמך ![]()
![]() |
#27 |
|
![]() תקשיב אפילו אם יש ג'ובנקים העיקר ששרתו בצבא !!
ואפילו לדעתי צבא בונים מהבסיס ..זה כל הדברים הקטנים שחושבים שהם חסרי משמעות : ג'ובנקים אספנות תחמושת נשק מתנדבים ועוד שאר השירות שחושביםשהם בכלל לא שירות ולא דרגה אז לדעתי טועים בגדול ..לכל דבר יש רמה בצבא ( שלא תחשבו שבגלל הדיבור אני מתגייס כג'ובניק אוו משו ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() אני גם לא שירתתי ואני שמח זה לא מפריע לי בשיט
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי טבח זה המקצוע האידיאלי בצבא בשביל ב"ב
גישה לאוכל במשך רוב היום לא עושה אירובי+זמנים נוחים בצבא בקיצור מסה 24/7
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() חראדים
![]() |
#35 |
מנהל ראשי
|
![]() זה פשוט מאוד,אנחנו לא חיים באירופה, כאן יש מלחמה תמידית שתמיד תהיה, אין צבא=אין מדינה. ככל שיותר אנשים לא מתגייסים=פחות מדינה.
מי שלא מתגייס,אפילו לא לג'ובניק בעצם שם זין על כל מה שבנו כאן כל השנים והוא אגואיסטי מדי בשביל לצאת מהבועה שלו ומהעולם הדמיוני שהוא בנה לעצמו ולתרום את המינימום שהוא יכול וצריך. בימים הטובים של המדינה, אפילו עד לפני איזה 10 שנים נגיד, להשתמט מבצבא זה היה הבושה הכי גדולה שקיימת. גם להשתמט ממילואים היה ככה, או לצאת על 21 נפשי. היום? עם התרבות התל אביבית המערבית, זה אופנתי נהיה לצאת מהצבא. במדינה שיש בה גיוס חובה והיא נמצאת במלחמת השרדות תמידית זה צריך להיות מאסר, חבל שאין לנו מנהיגים עם ביצים היום שידעו לטפל בכאלה מיקרים. היה איתי בצבא בחור צולע,היתה לו בעיה תמידית ברגל,משהו מלידה. הבן אדם לא היה חייב להתגייס, ובכל זאת הוא התעקש להתגייס ועשה את התרומה שלו בתחום המחשבים ביחידה שלי, כל אחד יכול לתרום. ביחידה אחרת ששירתתי היתה חיילת שהיתה כמעט עיוורת,ממש ראתה רק מה שסנטמיטרים מולה, והיא תרמה יחיסית הרבה, ואפילו אם לא, היא עשתה את זה גם לעצמה כי זה עשה לה הרגשה טובה שגם היא עושה צבא. הצבא בנוי כמו מכונה, במכונה כל בורג קטן חשוב להצלחת המערכת השלמה. אפילו תפקיד "לא חשוב" כמו אפסנאי הוא בעצם כן חשוב כי בלי אפסנאות או מטבח לא יכול להיות צבא, ואפשר להגיד את זה על כל תפקיד בעצם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל