ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 05-02-07, 22:50   #21
מתן18
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Recoba
מה זה פה, עברית קטן רוסית גדול?

חחחחחחחחחחחחח
מתן18 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-02-07, 22:51   #22
Nimrod
חבר פעיל

הסמל האישי שלNimrod

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
לא הבנתי?
הוא ניסה לעקוץ, למרות שבאמת ההודעות שלך מראות כאילו הגיימר די מאוהב באיתי מאשדוד

"החיטוב שלך זה 80% תזונה
המסה שלך זה 80% אימונים
החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים"

ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) :
http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg

"סמים הם סטרואידים לנשמה"

נמרוד

מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים)
Nimrod מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-02-07, 22:53   #23
Gil-G
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלGil-G

שלח הודעה דרך ICQ אל Gil-G

איתי אחלה גבר

"Ni bheidh an bua ach leis an Gra"

If you wanna Shoot, Shoot - Don't Talk

אני לא גיל גרנות
Gil-G מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-02-07, 22:53   #24
SiX PACK
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Nimrod
הוא ניסה לעקוץ, למרות שבאמת ההודעות שלך מראות כאילו הגיימר די מאוהב באיתי מאשדוד
????????????????

Facebook
SiX PACK מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-02-07, 22:54   #25
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

כבר עשית צבא גיימר? איפה שרתת?
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-02-07, 22:56   #26
n0x
חבר פעיל

בקשר לארץ נהדרת יש משהו נכון בזה שש"ס טוענים שזה פוגע באנשים.
לא כל האנשים מסוגלים לצחוק על עצמם, או על האמת על העצמם וזה באמת פוגע בהם.

ובקשר לצבא, לדעתי כל אלה שמשרתים כג'בנקים שישרתו להם בכיף אבל השירות שלהם הוא לא מעניין ולא תורם להם, הם בטח חושבים שלהיות בבית כל יום או משהו כזה זה הדבר האמיתי כל אחד חושב אחרת.
לדעתי שירות קרבי זה שירות מעניין מאוד, ואחרי השירות הזה אתה תרגיש שלם עם עצמך .

נחשו מזה?
n0x מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-02-07, 22:59   #27
סוליקו

הסמל האישי שלסוליקו

תקשיב אפילו אם יש ג'ובנקים העיקר ששרתו בצבא !!
ואפילו לדעתי צבא בונים מהבסיס ..זה כל הדברים הקטנים שחושבים שהם חסרי משמעות : ג'ובנקים אספנות תחמושת נשק מתנדבים ועוד שאר השירות שחושביםשהם בכלל לא שירות ולא דרגה אז לדעתי טועים בגדול ..לכל דבר יש רמה בצבא
( שלא תחשבו שבגלל הדיבור אני מתגייס כג'ובניק אוו משו )
סוליקו מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-02-07, 23:00   #28
פאוור
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום

הסמל האישי שלפאוור

אני גם לא שירתתי ואני שמח זה לא מפריע לי בשיט
ישן 05-02-07, 23:01   #29
n0x
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי סוליקו
ואפילו לדעתי צבא בונים מהבסיס ..זה כל הדברים הקטנים שחושבים שהם חסרי משמעות : ג'ובנקים אספנות תחמושת נשק מתנדבים ועוד שאר השירות שחושביםשהם בכלל לא שירות ולא דרגה אז לדעתי טועים בגדול ..לכל דבר יש רמה בצבא
צודק ב100% לא אמרתי שתפקדים האלה לא חשובים

נחשו מזה?
n0x מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-02-07, 23:02   #30
HHHEELLBBOOYY
מושעה

כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
שלח הודעה דרך MSN אל HHHEELLBBOOYY

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SiX PACK
אותי הצבא לא רצו, שלחו לי פטור בדואר אפילו בצו ראשון לא הייתי, לא רצו לא צריך וואלה יותר טוב לי.... מאיפה לך ביכלל?
למה מה עשית?@!?
HHHEELLBBOOYY מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-02-07, 23:02   #31
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי סוליקו
ד"א יש הבדל בין מה שאמרת אחי, יש תומכי לימה שהם אחראים על תחמושות וכו' ויש ג'ובניקים כלומר מש"קי ממטרות או בעיברית צחה גננים :\
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-02-07, 12:54   #32
Ice-Cube
חבר פעיל

נראה לי טבח זה המקצוע האידיאלי בצבא בשביל ב"ב
גישה לאוכל במשך רוב היום לא עושה אירובי+זמנים נוחים בצבא
בקיצור מסה 24/7
Ice-Cube מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-02-07, 13:01   #33
Krazy-Hawk
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Ice-Cube
נראה לי טבח זה המקצוע האידיאלי בצבא בשביל ב"ב
גישה לאוכל במשך רוב היום לא עושה אירובי+זמנים נוחים בצבא
בקיצור מסה 24/7
:):):):) למה אני לא חשבתי על זה בזמנו....

Light Weight Baby Light Weight
Krazy-Hawk מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-02-07, 13:38   #34
יiסי
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל יiסי

חראדים
ישן 06-02-07, 13:40   #35
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

זה פשוט מאוד,אנחנו לא חיים באירופה, כאן יש מלחמה תמידית שתמיד תהיה, אין צבא=אין מדינה. ככל שיותר אנשים לא מתגייסים=פחות מדינה.
מי שלא מתגייס,אפילו לא לג'ובניק בעצם שם זין על כל מה שבנו כאן כל השנים והוא אגואיסטי מדי בשביל לצאת מהבועה שלו ומהעולם הדמיוני שהוא בנה לעצמו ולתרום את המינימום שהוא יכול וצריך. בימים הטובים של המדינה, אפילו עד לפני איזה 10 שנים נגיד, להשתמט מבצבא זה היה הבושה הכי גדולה שקיימת. גם להשתמט ממילואים היה ככה, או לצאת על 21 נפשי. היום? עם התרבות התל אביבית המערבית, זה אופנתי נהיה לצאת מהצבא. במדינה שיש בה גיוס חובה והיא נמצאת במלחמת השרדות תמידית זה צריך להיות מאסר, חבל שאין לנו מנהיגים עם ביצים היום שידעו לטפל בכאלה מיקרים.
היה איתי בצבא בחור צולע,היתה לו בעיה תמידית ברגל,משהו מלידה. הבן אדם לא היה חייב להתגייס, ובכל זאת הוא התעקש להתגייס ועשה את התרומה שלו בתחום המחשבים ביחידה שלי, כל אחד יכול לתרום. ביחידה אחרת ששירתתי היתה חיילת שהיתה כמעט עיוורת,ממש ראתה רק מה שסנטמיטרים מולה, והיא תרמה יחיסית הרבה, ואפילו אם לא, היא עשתה את זה גם לעצמה כי זה עשה לה הרגשה טובה שגם היא עושה צבא. הצבא בנוי כמו מכונה, במכונה כל בורג קטן חשוב להצלחת המערכת השלמה. אפילו תפקיד "לא חשוב" כמו אפסנאי הוא בעצם כן חשוב כי בלי אפסנאות או מטבח לא יכול להיות צבא, ואפשר להגיד את זה על כל תפקיד בעצם.
ישן 06-02-07, 14:18   #36
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי omri-turbo
זה פשוט מאוד,אנחנו לא חיים באירופה, כאן יש מלחמה תמידית שתמיד תהיה, אין צבא=אין מדינה. ככל שיותר אנשים לא מתגייסים=פחות מדינה.
מי שלא מתגייס,אפילו לא לג'ובניק בעצם שם זין על כל מה שבנו כאן כל השנים והוא אגואיסטי מדי בשביל לצאת מהבועה שלו ומהעולם הדמיוני שהוא בנה לעצמו ולתרום את המינימום שהוא יכול וצריך. בימים הטובים של המדינה, אפילו עד לפני איזה 10 שנים נגיד, להשתמט מבצבא זה היה הבושה הכי גדולה שקיימת. גם להשתמט ממילואים היה ככה, או לצאת על 21 נפשי. היום? עם התרבות התל אביבית המערבית, זה אופנתי נהיה לצאת מהצבא. במדינה שיש בה גיוס חובה והיא נמצאת במלחמת השרדות תמידית זה צריך להיות מאסר, חבל שאין לנו מנהיגים עם ביצים היום שידעו לטפל בכאלה מיקרים.
היה איתי בצבא בחור צולע,היתה לו בעיה תמידית ברגל,משהו מלידה. הבן אדם לא היה חייב להתגייס, ובכל זאת הוא התעקש להתגייס ועשה את התרומה שלו בתחום המחשבים ביחידה שלי, כל אחד יכול לתרום. ביחידה אחרת ששירתתי היתה חיילת שהיתה כמעט עיוורת,ממש ראתה רק מה שסנטמיטרים מולה, והיא תרמה יחיסית הרבה, ואפילו אם לא, היא עשתה את זה גם לעצמה כי זה עשה לה הרגשה טובה שגם היא עושה צבא. הצבא בנוי כמו מכונה, במכונה כל בורג קטן חשוב להצלחת המערכת השלמה. אפילו תפקיד "לא חשוב" כמו אפסנאי הוא בעצם כן חשוב כי בלי אפסנאות או מטבח לא יכול להיות צבא, ואפשר להגיד את זה על כל תפקיד בעצם.
עומרי אני מסכים איתך בכל מה שאמרת, כל בנאדם המתגייס לצבא ההגנה לישראל הוא בורג קטן במכונה, וכל אחד חייב לתרום את החלק שלו... אבל יש אנשים שלא מתאים להם הצבא, לא מהבחינה של "עזוב לא מתאים לי" אלא הם פשוט לא מסתדרים עם מסגרות זה לא מתאים להם, יש אנשים שהיו הולכים לאיבוד שם (מבחינה נפשית) ושהצבא היה עושה להם רע... לא כל אחד בנוי לזה, ואת השאר זה רק בונה ומחזק, מעצים אותם נפשית ומחזק להם את האופי, אני רציתי להתגייס, אבל ברגע שלא רצו אותי, אז וויתרתי... בכל אופן פעם מי שלא היה מתגייס זאת היתה בושה וחרפה, היום "בעידן החדש" יודעים שלא לכולם זה מתאים, ויש את המנצלים אתזה זה כמובן, זה באמת השטמטות, וזה דבר מגעיל ואגוצנטרי לעשות...

Facebook
ישן 06-02-07, 14:31   #37
VoRteX
חבר פעיל

ציטוט:
עומרי אני מסכים איתך בכל מה שאמרת, כל בנאדם המתגייס לצבא ההגנה לישראל הוא בורג קטן במכונה, וכל אחד חייב לתרום את החלק שלו... אבל יש אנשים שלא מתאים להם הצבא, לא מהבחינה של "עזוב לא מתאים לי" אלא הם פשוט לא מסתדרים עם מסגרות זה לא מתאים להם, יש אנשים שהיו הולכים לאיבוד שם (מבחינה נפשית) ושהצבא היה עושה להם רע... לא כל אחד בנוי לזה, ואת השאר זה רק בונה ומחזק, מעצים אותם נפשית ומחזק להם את האופי, אני רציתי להתגייס, אבל ברגע שלא רצו אותי, אז וויתרתי... בכל אופן פעם מי שלא היה מתגייס זאת היתה בושה וחרפה, היום "בעידן החדש" יודעים שלא לכולם זה מתאים, ויש את המנצלים אתזה זה כמובן, זה באמת השטמטות, וזה דבר מגעיל ואגוצנטרי לעשות...
אין כזה דבר לא מסתדרים עם המסגרת הצבאית, כל אחד יכול לשרת בצבא בצורה כלשהי, אלא אם כן יש לו בעיה רפואית\נפשית\משפחתית חמורה.
VoRteX מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-02-07, 14:32   #38
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי VoRteX
אין כזה דבר לא מסתדרים עם המסגרת הצבאית, כל אחד יכול לשרת בצבא בצורה כלשהי, אלא אם כן יש לו בעיה רפואית\נפשית\משפחתית חמורה.
טוב זוהיא דעתך, יש אנשים שפוט רע להם בצבא עד כדי טירוף... מה בכוח תחזיק אותם שם?

Facebook
ישן 06-02-07, 14:35   #39
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
אני באמת לא מאמין שיש מישהו שלא יכול לעשות עבודה רגילה, כמו לקום בבוקר בבית שלו, לאכול ארוחת בוקר וללכת לעשות עבודה כלשהי באיזה בסיס עד 5 וחצי אחרי הצהריים.
ישן 06-02-07, 14:37   #40
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי omri-turbo
אני באמת לא מאמין שיש מישהו שלא יכול לעשות עבודה רגילה, כמו לקום בבוקר בבית שלו, לאכול ארוחת בוקר וללכת לעשות עבודה כלשהי באיזה בסיס עד 5 וחצי אחרי הצהריים.
אתה דיברת על קרבי לא?

Facebook
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא