|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() ודה וואן אם אתה רוצה לדבר איתי אתה מוזמן בכיף אני ישאיר לך כבר מסן\איסי, אבל מה שאני אומר לך זה less crap more weight. תאכלס תוכנית אימונים לא תוכנית אימונים, תרים דברים כבדים בצורה סבירה ולא אחת שתשבור לך את מערכת העצבים ותאכל בהתאם ואתה תגדל יופי - אם זה נוח לך לעשות את זה בווליום גבוה\נמוך\בינוני זה עניין של סדר עדיפויות במקרה שלך אני פשוט חושב שAB קלאסי יתאים לך יופי עם דגש על השרירים הגדולים במיוחד אם אתה מתחיל, אם אתה קצת יותר ותיק בעסק אתה יכול להוסיף לך עוד כמה סטים גם לשרירים הקטנים. לא יודע מה המצב שלך תחשוב מה מתאים לך אם אתה מתאמן בווליום נמוך ופסיכולוגית אתה מרגיש שאתה לא עובד אני יכול להבטיח לך שבשלב מסויים זה ימאס לך, איך זה עובד עליך פיזית אין לי מושג אני לא יודע איך אתה מתאמן\אוכל\נח.
לדעתי? תעבוד עם תוכנית עם ווליום סביר שאתה מרגיש איתה טוב פסיכולוגית ותוציא את המקסימום ממך וזאת נראית לי העצה הכי טובה בשבילך ואני חושב שגם הייפטרופי חותר לעניין הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() ציטוט:
בשביל להתאמן בנפח נמוך, צריך לדעת איך לעבוד. החלק השני של התגובה כבר היה סתם טיפשי ומיותר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שכן מעצבן אותי זה אנשים שפוסלים כל תוכנית אימונים כי לייל או ריפטו אמרו X ולא Y, יש תוכניות שעובדות יותר ותוכניות שעובדות פחות על האדם הממוצע. אבל מי כבר מתאמן ממוצע? הענף הזה מאוד פסיכולוגי ולא ברור וכל בנאדם שאוכל מרים יכול לגדול וגם הגנטיקה פה משחקת תפקיד. עדיף לו להתעסק בתוכנית שלא תשחק לו עם הראש ואם הוא רוצה לעבוד בווליום גבוה שירגיש איתה טוב שיעשה גם אם הוא יפיק ממנה פחות תועלת, זאת בחירה לגמרי שלו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אח"כ אתה מתפלא למה כולם פה זורקים עלייך....וואלה עד לאותה שיחה לא הבנתי למה...עכשיו אני מבין
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|