|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
באמת חבל ונקווה שנשמע עליהם בחדשות ובתקשורת בכל מקרה כי זה כבוד גדול למדינה ששניהם מייצגים את המדינה הקטנה שלנו שלא יודעת להעריך זאת בהתאם
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() באמת שאני מחזיק לשניהם אצבעות ומאחל להם בהצלחה רבה!
לעמית-שעשה שינויי לא אנושי בשנה האחרונה ופשוט ניראה מטורף ובכלל אני לא רק מעריץ ומעריך אותו בתור בודיבילדר אלה בתור בן אדם שפשוט פאקינג אוהב את הספורט ואין אצלו 0 וסטיות לצדדים,לצערי אצל רוב המתחרים פה בארץ זה לא ככה ,אבל לבן אדם כמו עמית באמת שמגיע לו להתברג במקום מכובד ואני לא רוצה להגיד מספר כדי לא לפתוח עין אבל עמית...בהצלחה אחי!תביא כבוד לישראל יא משאית. למאור-שאשכרה הוא הפך להיות בישראל "People Champion" שכולם מעריצים ומכבדים!וכמובן בודיבילדר מדהים שהגיע לתוצאות מטורפות ואני חושב שמגיע לו המון כבוד והערכה וגם בהצלחה בתחרות!וכמובן..מזל"ט ענק ![]() מחזיקים לך אצבעות גם אחי ושיהיה המון בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הרבה בהצלחה לשניהם, אני שמח שיש נציגים כאלו למדינה שלנו בענף ספורט אחד לפחות
![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() בהצלחה מכל הלב!!!
שתיהם נראים ממש מדהים לפי התמונות האחרונות של כל אחד
![]() |
#25 |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() בהצלחה לשנייהם ובעיקר למאור המוערך עלי יותר, גנטיקה וגוף מהמעולים בארץ ולדעתי האישית הוא הכי טוב בארץ! מספר 1! אין דברים כאלה בארץ! מושלם ומשתפר משנה לשנה, ידע על הנקודות החלשות שלו ונתן להם בראש והיום הוא נראה מדהים, בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה למאור, מפתח הגוף מספר אחת בארץ. מקווה מאוד שייקח מקום גבוה עד כמה שאפשר.
שניהם מקצוענים אמיתיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() הם טובים במה שהם עושים!!!וטוב שכזאת רמה יוצאת לתחרות!!כן גם למדינת ישראל יש בדיבלדרים בצורה מעולה ומיקצועית ...אני מאחל להם שיהיה להם הכי הכי טוב שאפשר בתחרות וייצגו את מדינת ישראל!עמית ספיר תותח ברמה אולמית לדעתי?הוא אחד הטובים בישראל אין ספק...מאור גם אין מילים עלהים..ראיתי איך שהוא היה במר צפון וזה היה ממש מפחיד!!!!!בהצלחה!!(((((((((((מישל!!!!מה שלומך גבר!!אני מאחל גם לך שתצליח במטרות שלך!!אני רואה מיסתכל מקשיב מאזין למה שאתה עושה ורואה רק היתקדמות אחת גדולה שלך!!!!תותח !! תגיד מישל אתה יכול להביא לנו נתונים שלהם פחות או יותר מישקלים וזה?)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() גלעד , אביב , וארבל וכל החברה' עמית מוסר לכם שהוא מאוד שמח לקראו ת'הודעות שלכם .
![]() |
#29 |
חבר פעיל
כללי:: 35 years old
עוסק ב:: Airline pilot
|
![]() I wish to put it out in public-Amit...BRANCH WARREN wishes you lots of luck.Branch has been very involved with his progress and he enjoyes the pics I show him every week.good luck from me too ,brother
D |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() המון בהצלחה לעמית,אלוהים יודע שהוא מקריב וכמה שהספורט הזה חשוב לו
עמית בחור זהב,הרבה יותר נחמד ממה שאנשים חושבים עליו.
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() מתי מתקיימת התחרות?
![]() |
#32 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() שני החבר'ה האלה יביאו המון כבוד לישראל.
נראים מעולה. שיהיה בהצלחה והכי חשוב לא לעשות שטויות של הרגע האחרון. התחרות מתקיימת ב23 לחודש מאי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() ווואי יש מצב לתמונות =]?
בהצלחה לשתיכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |