|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() הומי אני רוצה בספורט 100!
ואל נקודה פחות אחי גם כדי להיות מד''ס. מדריך ספורט וגם בישביל האגו (: וכן אני מקריב מסה בישביל הבגרות ואני מאה זה 28 שכיבות סמיכה עשיתי לפני שבוע קבלתי 100 זה לעשות 60 ולגעת עם החזה בכדור כדוריד. לגבי בטן אני לא עובד לפי דקה עוד לא היה לנו כשהיה לנו אני מקווה לעשות 90 בדקה |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אני למדתי על גופי שריצה לא משמע ישר איבוד מסת שריר, צריך לאכול יותר נכון אבל בכללי אפשר לשמור על מסה (במקרה שלי) ולרוץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() גיימר אני יודע אחי ותודה.
תגיב על התמונות |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() אם אתה מתכוון תהחיל ביולי מסה לא נקייה אז תמשוך את זה עוד קצת תתחיל באוקטובר בערך..
אם נקייה אז תתחיל מתי שבא לך ![]() בכל מקרה תמשיך לחטב ואז תרביץ במסה בהצלחה :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() משה מסה אני חושב ושוב חושב שאני אתחיל אולי בסביבות ספטמבר אוקטובר לא לפני זה.
המטרה שלי היא ריבועים ואלכסונים וכמובן טרפזים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך חזה מצוין.
ממש כמוני גם לך יש את הנטייה של הגוף הצידה. לפחות ככה זה נראה. לפי דעתי תן עוד איזה חודשיים מסה ואז חיטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אבי היה לי.
הייתי כפוף בכתפיים עשיתי פיזיוטרפיה למשך שנה ועכשיו זה עבר לי. אולי יש לי טיפה נטייה ימינה |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() מה זאת אומרת היה לך? ממתי התמונות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() אבי התמונות מלפני שבועיים.
היה לי לפני שנתיים שנה וחצי את העקמת בגב |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מדבר על העקמת. אני מדבר על הנטייה של הגוף שלך הצידה. תסתכל בתמונה השנייה שהעלית ותראה על מה אני מדבר. גם לי יש את הנטייה הזאת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|