ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 02-04-09, 16:55   #21
SiX PACK
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי jackson%% צפה בהודעה
אחי אני די מסכים איתו... אתה עוד אפשר להבין וואלה מפתח גוף מתחרה מיקצועי אין מה להשוות,אני מניאק אם הוא (סיקס פאק) עושה משהו חוץ מלעעבוד לאכול ולהיתאמן ובזמן הפנוי להיות בפורומים ולאכול,לא ממש מעניין אותי אבל הגישה הזאת במיוחד בגיל שלו ושהוא לא מיקצועי ביכלל משגעת אותי (אני לא מדבר עליך ספציפית),הגישה הזאת לדעתי זה שיגעון אלא אם כן אתה מיתחרה מיקצועי...
הרבה אנשים יסכימו איתי גם מיקצוענים , אני זוכר שאחד המיתחרים אמר את זה בפירוש שמי שחיי חיים כאלה מענה את עצמו בשביל כלום..ואני רוצה להדגיש שאפשר להיתאמן כמו שצריך ,לאכול כמו שצריך ולישמור על הגוף השרירי והחטוב,אבל לא לצאת לאיזה טיול ביגלל שאין שם חדר כושר זה טירוף באמת מאורר רחמים(לאדם ממוצא ,לא מדבר על מיקצוענים)
אין לך מוסג כמה אתה טועה בכל מה שאמרת !

Facebook

נערך לאחרונה על ידי SiX PACK, 02-04-09 בשעה 16:59.
SiX PACK מנותק  
ישן 02-04-09, 17:05   #22
jackson%%
חבר פעיל

אני בטוח שהכסף שאתה חי עליו אתה קורע תתחת בשבילו ואני מאמין שלא בחדר כושר אלא במקום עבודה(ואם לא כול הכבוד).

סתם שאלה אתה רוצה להמשיך את אורח החיים הזה עד גיל 50 גם? ומה אז? , בסופו של דבר אתה לא תעמוד באולימפיה, ועד גיל 50 כול מה שאתה תעשה זה להיות בבית לאכול, ובחדר כושר להיתאמן..
לפי הדיבור שלך אני בטוח שאתה כבר עכשיו מוותר על דברים רבים רק כדי להיות בבית ולהשלים את הקלוריות היומיות..עוד פעם לא עליך ספציפית אבל זה אורח חיים אידיוטי לבנאדם ממוצע בגיל ה20 לחייו שכול מה שהוא עושה לידפוק ביצים ולא לירקוד באיזה מסיבה כי זה ישרוף קלוריות..

אמרתה שאתה מיוחד ביגלל זה? אני בטוח בזה...

נערך לאחרונה על ידי SiX PACK, 02-04-09 בשעה 17:15.
jackson%% מנותק  
ישן 02-04-09, 17:18   #23
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
אני בטוח שהכסף שאתה חי עליו אתה קורע תתחת בשבילו ואני מאמין שלא בחדר כושר אלא במקום עבודה(ואם לא כול הכבוד).

סתם שאלה אתה רוצה להמשיך את אורח החיים הזה עד גיל 50 גם? ומה אז? , בסופו של דבר אתה לא תעמוד באולימפיה, ועד גיל 50 כול מה שאתה תעשה זה להיות בבית לאכול, ובחדר כושר להיתאמן..
לפי הדיבור שלך אני בטוח שאתה כבר עכשיו מוותר על דברים רבים רק כדי להיות בבית ולהשלים את הקלוריות היומיות..עוד פעם לא עליך ספציפית אבל זה אורח חיים אידיוטי לבנאדם ממוצע בגיל ה20 לחייו שכול מה שהוא עושה לידפוק ביצים ולא לירקוד באיזה מסיבה כי זה ישרוף קלוריות..

אמרתה שאתה מיוחד ביגלל זה? אני בטוח בזה...
איזה זיבול שכל עצבני. אני לא רוצה להסביר לך איזה חיים יש לי כי זה ישמע שחצני.

בהצלחה לך !

Facebook
SiX PACK מנותק  
ישן 02-04-09, 17:55   #24
אדיר53
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי six pack צפה בהודעה
ואני מרחם עליך שאתה עוד אחד מני רבים, כמו כולם, לעומתי שיש לי משהו מיוחד.
הספיק לי המשפט הזה כדיי להבין מי אתה אתה סתם גאוותן שלא שווה שקל
אתה מדבר כמו ילד קטן אתה ממש טמבל..
אתה יכול לתת לי באן או משהו זה לא משנה לי כלכך אני לא מתרגש..
אני חושב שאם היית במצב שלי (אני לא אפרט) לא היית מגיע לחצי ממה שאני
מכל הבחינות

אתה סתם אפס תסלח לי
אדיר53 מנותק  
ישן 02-04-09, 17:57   #25
shahar123
חבר פעיל

כללי:: shahar
עוסק ב:: חייל משוחרר
שלח הודעה דרך ICQ אל shahar123

חבר'ה אפשר לסכם את כול זה בקצרה באמת כול אחד בוחר לו דרך בחיים! כן אני חולה אימונים ולא מפסיד אף יום של אימונים ועם יוצא לא ללכת אני מתבאס רצח אני שומר על תזונה 95 אחוז מהזמן !!!!
אבל את הטיול הזה אני לא הייתי מבטל בשביל זה כי כן אין לי מטרה כמו לחלק מפה לעלות על במה ולעשות מזה קרירה אבל כן אני רואה את עצמי מתאמן כול עוד אני יכול ושומר על תזונה כול עוד אני יכול אבל לא בטיול הזה כי זה "ה"טיול של החיים ואני לא יוותר אליו כן קניתי גומית כוח ואני יעשה פקלים אבל אוכל אני לא יכול לשמור שם שאתה עוד טלוי בשתי החברים הכי טובים שלך וצריך לדעת להדגמש ... אז בנתיים מתאמנים עד יום שישי הבא אוכלים שטויות גם וטסים בראש נקי (-:
ישן 02-04-09, 18:11   #26
אדיר53
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahar123 צפה בהודעה
חבר'ה אפשר לסכם את כול זה בקצרה באמת כול אחד בוחר לו דרך בחיים! כן אני חולה אימונים ולא מפסיד אף יום של אימונים ועם יוצא לא ללכת אני מתבאס רצח אני שומר על תזונה 95 אחוז מהזמן !!!!
אבל את הטיול הזה אני לא הייתי מבטל בשביל זה כי כן אין לי מטרה כמו לחלק מפה לעלות על במה ולעשות מזה קרירה אבל כן אני רואה את עצמי מתאמן כול עוד אני יכול ושומר על תזונה כול עוד אני יכול אבל לא בטיול הזה כי זה "ה"טיול של החיים ואני לא יוותר אליו כן קניתי גומית כוח ואני יעשה פקלים אבל אוכל אני לא יכול לשמור שם שאתה עוד טלוי בשתי החברים הכי טובים שלך וצריך לדעת להדגמש ... אז בנתיים מתאמנים עד יום שישי הבא אוכלים שטויות גם וטסים בראש נקי (-:
אחי העיקר שתלך ותחזור בשלום

תהנה ותזיין ותעשן ותזיין תהנה מהחיים אח שלי תהנה!
אדיר53 מנותק  
ישן 02-04-09, 18:13   #27
shahar123
חבר פעיל

וואלה אדיר המון המון תודה אחי מעריך מאוד !!! ותודה על זה שאתה מבין אותי (-: גם אתה היית מתפרק שבוע לפני הטיסה או מושך עוד שבוע בשמירת תזונה ? (:
ישן 02-04-09, 18:21   #28
BenB.
Banned

אתה עד כדי כך שרוט? אם זה חשוב לך תשמור עד שתעלה על המטוס, אם לא אז לא............
BenB. מנותק  
ישן 02-04-09, 18:24   #29
shahar123
חבר פעיל

תגיד אני חייב לשאול אותך משהו פנה עליך עם השאלה האחרונה ? אני יענה לך -לא ! אני מדבר עם אנשים שיש להם קצת יחסי אנוש ואתה לא כזה אז תרוץ מהר להפסנאות לחתום על מתאם ותתחבר לי לממצצה ! למה אני לא רואה אותך ממטר יש ?!
ישן 02-04-09, 18:53   #30
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אדיר53 צפה בהודעה
הספיק לי המשפט הזה כדיי להבין מי אתה אתה סתם גאוותן שלא שווה שקל
אתה מדבר כמו ילד קטן אתה ממש טמבל..
אתה יכול לתת לי באן או משהו זה לא משנה לי כלכך אני לא מתרגש..
אני חושב שאם היית במצב שלי (אני לא אפרט) לא היית מגיע לחצי ממה שאני
מכל הבחינות

אתה סתם אפס תסלח לי
לי יש את הספורט, שמקנה לי הטבות אין סופיות שנמצאות איתי בכל מקום שאליו אני הולך.
זאת הייתה הכוונה, כניראה שקצת היו לך קשיים להבין את הכתוב.
בכל אופן מה שאני מבין מההודעה שלך זה שאין לך הרבה מה להגיד בנידון מלבד קללות.

אה, ועוד פעם שאתה קורא לי טמבל אתה עף מפה, אני מבטיח לך

Facebook
SiX PACK מנותק  
ישן 02-04-09, 18:56   #31
BenB.
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahar123 צפה בהודעה
תגיד אני חייב לשאול אותך משהו פנה עליך עם השאלה האחרונה ? אני יענה לך -לא ! אני מדבר עם אנשים שיש להם קצת יחסי אנוש ואתה לא כזה אז תרוץ מהר להפסנאות לחתום על מתאם ותתחבר לי לממצצה ! למה אני לא רואה אותך ממטר יש ?!
תזיין, תעשה חיים תרקוד תשתולל ותעשה ביד!

זה מה שאתה רוצה לשמוע? אתם בפורום של מפתחי גוף ועצם השאלה שלך "לשמור על תזונה במהלך תשעת הימים הבאים?" מראה שאתה חאפר.

אפסנאות?
BenB. מנותק  
ישן 02-04-09, 19:01   #32
haas
חבר פעיל

הסמל האישי שלhaas

ציטוט:
אתה עוד אפשר להבין וואלה מפתח גוף מתחרה מיקצועי אין מה להשוות,

הגישה הזאת לדעתי זה שיגעון אלא אם כן אתה מיתחרה מיקצועי...

הרבה אנשים יסכימו איתי גם מיקצוענים , אני זוכר שאחד המיתחרים אמר את זה בפירוש שמי(לא מיקצוען) שחיי חיים כאלה מענה את עצמו בשביל כלום..
למה אתה חושב שמקצוען שחיי חיים כאלה זה בסדר? מקצוען מקבל משהו ששווה בשבילו להקדיש את החיים לתחום? ואני לא מדבר על כאלה שמתחרים באולימפיה או אפילו בתחרויות קצת נחותות יותר, כי כמה כאלה כבר יש? רב המקצוענים קורעים את התחת לחינם רק כי הם אוהבים את הספורט הזה ולא כי ייצא להם מזה משהו אז מה ההבדל בין כאלה לבין אלון למשל? למה מה שהם עושים זה מוצדק ומה שהוא עושה זה לא?
haas מנותק  
ישן 02-04-09, 19:01   #33
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

אני גם לא מבין את הרעייון, סהר אתה פותח פוסט ככה שאתה חשוף לביקורת תקבל אותה.

Facebook
SiX PACK מנותק  
ישן 02-04-09, 19:02   #34
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי haas צפה בהודעה
למה אתה חושב שמקצוען שחיי חיים כאלה זה בסדר? מקצוען מקבל משהו ששווה בשבילו להקדיש את החיים לתחום? ואני לא מדבר על כאלה שמתחרים באולימפיה או אפילו בתחרויות קצת נחותות יותר, כי כמה כאלה כבר יש? רב המקצוענים קורעים את התחת לחינם רק כי הם אוהבים את הספורט הזה ולא כי ייצא להם מזה משהו אז מה ההבדל בין כאלה לבין אלון למשל? למה מה שהם עושים זה מוצדק ומה שהוא עושה זה לא?

Facebook
SiX PACK מנותק  
ישן 02-04-09, 19:36   #35
shahar123
חבר פעיל

אלון עם התכוונת אלי אז אני הכי יודע לקבל ביקורת בעולם ! ועם שמת לב אני מקבל מאוד את הדרך חיים שלך ואפילו כתבתי לך שאני מצדיע לך על הדרך חיים הזאת אני לא יכול לקבל ביקרות מאנשים שמזלזלים וכותבים חאפר או מקללים אני יודע שהם הכי תינוקות בעולם ובגלל זה כתבתי כול אחד בוחר את הדרך חיים שלו וbenb לדעתי ילד מסכן עם הוא מדבר ככה לאנשים שהוא לא מכיר אתה גם יכול להבין כמה הוא מסכן עם הוא פותח פוסט על כמה אתה מחרבן ביום ! זהו .
ישן 02-04-09, 19:44   #36
BenB.
Banned

כמה אתה מחרבן ביום, שחר?
BenB. מנותק  
ישן 02-04-09, 19:45   #37
SaharKazes
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014

הסמל האישי שלSaharKazes

כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור

ציטוט:
פורסם במקור על ידי six pack צפה בהודעה
אני גם לא מבין את הרעייון, סהר אתה פותח פוסט ככה שאתה חשוף לביקורת תקבל אותה.
הוא שחר אני סהר

ולנושא, אני במקומך לא הייתי יוצא לדבר כזה, אבל זאת החלטה שלך.. תהנה

ALLMAX ISRAEL
SaharKazes מנותק  
ישן 02-04-09, 19:46   #38
jackson%%
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי haas צפה בהודעה
על תזיין תשכל מה לך ולמיקצוענות זה שאתה רואה אותם מיתאמנים בדיוק כמוך ועושים תרגילים שאתה עושה ליפעמים לא אומר שאתה מבין תעולם שלהם ביכלל זה משהו אחר לגמרי..אהבה לספורט? כולנו אוהבים תספורט משקיעים אוכלים נכון והכול זה בא מאהבה אבל יש גבול מסויים הייתי מאוד רוצה ליראות תגובה של מיקצוען פה ולהסביר לכם שכמה הגישה שלכם אידיוטית כי אתם בסך הכול ילדים (כן גם 20 נחשב ילד)..מתי בפעם האחרונה יצאתם לאנשהו ביכלל חוץ מלחדר כושר יחיים בסרט ,אני לא רוצה להשביץ או משהו כן אבל יש לי גוף די מאסיבי וגדול (מהרבה אנשים בפורום פה שמשקיעים יותר ממני)וזה המטרה שלי ואני דופק מה שבא לי והולך לאן שבא לי מתי שבא לי,למרות שאני לא יכול לשרת תמטרות שלי כרגע מבחינה שאני לא יפרט אז אני שומר על מה שקיים..ובקיצור הנקודה שלי שאפשר להשקיע ולהיתאמן והכול בנוסף לכול החיים מעבר לזה,אני לא מיקצוען ולכן זה לא מרכז החיים שלי בניגוד לכמה אנשים פה.. שגם הם לא

נערך לאחרונה על ידי jackson%%, 02-04-09 בשעה 19:49.
jackson%% מנותק  
ישן 02-04-09, 19:47   #39
shahar123
חבר פעיל

על אנשים כמוך בלי סוף ! אבל לך תמשיך לעשות עבודות מחקר על חרא יא מסכן אתה כזה צעיר ומושתן שאני לא רואה ממטר ואתה יודע יותר מזה אחי אתה לא מעניין אותי עוד 8 יום לטיול של החיים שלי דרום אמריקה אז יאלה זדיין לי מהחייםםםםםםםםםם (((((((((:
ישן 02-04-09, 19:49   #40
BenB.
Banned

אני מרחם עליך, בגיל 22 להיות ככה...
BenB. מנותק  
נושא נעול

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא