|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]() והכי מצחיק שעוד אומרים לך שההבדלים אחרי משלוח ומע"מ וכל זה יהיו זניחים מאד... אני זוכר תהזמנה האחרונה שלי שיצא לי שם הבדל של לא פחות מ560 שקל! כלומר עם הייתי קונה את אותם מוצרים בבית הייתי משלם עוד 560 שקל... אז נכון שצריך לחכות בסביבות ה שבועיים עד חודש אז נכון שלפעמים יש כאבי ראש עם המכס אבל שמסתכלים על התמונה בכללי זה מאד אבל מאד משתלםםם
חח שוב פעם עולים לי העצבים... כל פעם שמדברים על ההבדלי מחירים בין הארץ לח"ול אני מתעצבן האם יכול לבוא יבואן/בעל חנות פעם אחת ולתמידו להסביר לנו למה לעזעזאללל ההבדל העצום הזה?? תנו סיבה אחת הגיונית .. נכון לא מצפים ממכם למכור במחיר של חו"ל אבל אבל היי חבר'ה במחירים של היום זה על גבול החוצפה... אחרי זה באים מתלוננים למה הרמה בארץ בפיתוח גוף יורדת בטח שתרד איך נער שרוצה להתחיל לפתח גוף ולהיכנס לעסק בצורה רצינית יכול להתחיל ששק גיינר עולה לו 500 - 600 שקל שמוצרי no עולים 400 שקל טירוףףף שלא תבינו לא נכון אני לא בא לדבר על חנות ספציפית חס וחלילה יש לי את כל הכבוד לבעלי העסקים והיבואנים אני מדבר על כולם בתמונה אחת גדולה שכן המחירים בינהם זהים לחלוטין עם סטייה פה ושם |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני חושב שזה בזבוז מטורף, אבל ניסיתי הייתה לי דוגמא אחת מהזמנה שעשיתי, והמוצר עובד, והוא נורא כייפי, אבל מלבד פאמפ מטורף הוא לא תורם כלום, למי שיש כסף לזרוק, אז בבקשה...
וכן הsuperpump250 פשוט מטורף, אם כבר להשקיע במשהו אז בו, למרות שגם הוא לא ממש נחוץ, אבל הוא כן תורם במידה מסויימת לאימונים אינטנסיבים יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() אבל אתם משווים בין שתי מוצרים שונים בכלל... מבחינת אופי המוצר ותועלתו הפלזמה גט לא רואה ממטר את הסופרפאמפ וזה אפילו מצוין בפרטים של החברה (גספרי) בשאלות - תשובות של המוצר
|
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
(זה שנתן לך מרץ )
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() גיינר פרו קומפלקס נייטריק בוסט וzma של אופטימום
|
![]() |
![]() |
#27 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() תחפש באתרי תוספי מזון מחו"ל superpump 250
של חברת gaspari
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
מכמה סיבות דבר זה זה קורה: בארץ המוצר עובר יד נוספת לעומת מכירה של מוצרים בארצות הברית. בחו"ל: יצרן -> חנות -> צרכן, במקרים מסוימים אפילו היצרן מוכר בעצמו. בארץ: יצרן -> יבואן -> חנות -> צרכן. עכשיו לכל גוף כזה יש הוצאות שהוא צריך לכסות לפני שהוא בכלל מתחיל להרוויח! היבואן צריך לשלם מע"מ, מיסים, הובלה, אישורים של משרד הבריאות, בדיקות מעבדה, תוויות בעברית, הפצה של המוצרים לחנויות או עבודה מול חברת הפצה, משכורות וכו'. סתם חשוב לדעת אבל לכל טעם של אותה אבקה היבואן חייב להוציא ניירת ואישור נפרד ממשרד הבריאות. תבין עד כמה קשים הם שם. וגם לחנות שוב יש הוצאות, עובדים, טלפונים, חנות, אחסנה וכו'. תחשב את הכל ביחד אתה תגיע לתוספת מחיר מאוד משמעותית , אני יודע שזה נשמע לך אולי סכום אסטרונמי ולא הגיוני אבל זה הוצאות של עסק בארץ ישראל (לא ציינתי את נס הכנסה והמעמ שחל על החנות), ולכן המחירים כאלה כולם מעבר לזה אני יכול להגיד לך שגם אותי זה מעצבן באופן אישי שחנות בישראל קונה מיבואן מוצר במחיר יותר יקר מאשר בן אדם בארצות הברית יקנה יחידה אחת באופן פרטי מול הבית, אבל זה המצב זה בדיוק כמו עם מכוניות, הלוואי היו המחירים של מכוניות בארץ כמו בחו"ל, תראה כמו עולה מוסטנג חדשה בארץ וכמה בארצות הברית פי 4 בערך. אם יש לך שאלות נוספות בנושא, תרגיש חופשי לפנות אלי. שלומיק
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() אז מה עושים שלומיק? מצד אחד כמו שאמרתי אני מבין תיבואנים שכן כל מה שפירטתת בצורה מעולה אכן חייב לקרות מטעמי בירוקרטיה וכו... אבל מצד שני יש תצרכנים... המחיר מאד גבוה להם.... מה עושים במצב כזה? איפה אתה רואה את כל תעשיית תוספי המזון בישראל נגיד בעוד 10 שנים?
|
![]() |
![]() |
#31 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
לגבי התעשיה בעוד 10 שנים, זה כבר סיפור למקום אחר אולי צריך לכתוב על זה איזה מאמר לאתר ![]() שלומיק
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() תאמת עדיף לקנות אבקת חלבון בארץ מאשר בחול.
כי ההבדל הוא בערך איזה 20-30 שקל(לטובת החול), אבל זה 14 ימים משלוח לעומת יום 1 של ישראלבודי, וגם זה מוצר גדול אז יש סיכויי סביר שהמכס יתפוס, ואז כבר זה יצא יותר יקר מאשר בארץ... אבקת חלבון תמיד אני קונה מהארץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
סתם בשביל הדוגמא, חלבון אופטימום קלאסיק עולה בחו"ל ממוצע 38$ + משלוח רגיל לישראל עוד 40$ סך הכל 78$ תכפיל בשער הדולר הנוכחי (4.22) זה 329 ש"ח שבארץ הוא עולה 325 ככה שזה אפילו יוצא יותר יקר וכמו שאמרת יש לך עוד המתנה של באזור השבועיים, לגשת לדואר וכו' זאת כמובן רק דוגמא אבל כל חלבון יוצא כיום יותר משתלם לקנות בישראל מאשר להזמין מחו"ל. שלומיק
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() סליחה על הבורות,אבל מישהו יכול להסביר מה זה? :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |