![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() גם אצלי אותה בעיה בכלל הרגל שלי שהתחלתי להתאמן הייתה קטנה וגם אני עוד גבוה ( 185) אז זה היה נראה מצחיק.. אבל עכשיו פיתחתי את הרגל אחורית קידמית והתאומים גם התפתחו לי קצת אבל רק בחודשיים האחרונים שהתחלתי לעבוד עם משקל כבד ובטווח חזרות נמוך (rm5) ו-3 פעמים בשבוע..
אני מתאמן שנה ו-4 חודשים.. בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שזה הכול גנטיקה פה השריר הזה כמה שאנ מתאמן עליו הוא לא מתפתח כמו שצריך.. בקיצור תזריק =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() חחח.. קרעתם אותי .
בקשר לתאומים, מה הבעיה לשים בכל אחד מהם קצת סינטול ולגמור עניין?
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() באמת תאומים זה שריר בעייתי
לרוב זה גנטי העניין שם..למי שיהיה תאומים גדולים זה בדרך כלל מי שגם היה לו תאומים גדולים לפני שהוא התחיל להתאמן. אני התחלתי עם היקף 34 ועכשיו אני 37 וחצי(תוך5 4 חודשים שמתוכם עבדתי על התאומים אולי חודשיים)אני עובד בסמית' משין עם מדרגה אבל אני עושה רגל רגל והאמת שאני עובד בטווח חזרות של 9 חזרות 4 סטים לכל רגל עם מנוחה של דקה. יש לי את הגנטיקה בין אחת המסריחות לגבי תאומים כל המשפחה שלי חסרי תאומים והנה הם גודלים...תמשיך לתת עליו עבודה תנסה לגוון בטווחי חזרות במשקלים ובתרגילים העיקר תמשיך לעבוד עליו ואל תתייאש.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|