|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() עזוב אחי
כמו שאני עשיתי עם הדלי הראשון שלי, כמה שאמא שלי חפרה לי על זה שהיא לא מסכימה והיא תזרוק לי את זה אם היא תראה.. יום אחד באתי עם דלי הבייתה מול העיניים שלה הצבתי לה עובדה והיא לא אמרה כלום.. אחר כך אמרתי לה זה מה שאני אוהב לעשות ואני מוכן לעבור דרך כל המכשולים שיש כדי להשיג את זה תעשה ככה.. מה הוא כבר יכול לעשות
![]() |
#23 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דלי הראשון שלי בחיאט איזה חלבון קניתם בפעם הראשונה?אין מצב שאף אחד פה שכח או לא זוכר תרגע הראשון שהוא פתח דלי של חלבון
![]() אני אישית סופר נוטרישון קשר בטעם שוקולד! וואלה ת'אמת?אבקה בת zona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אבא שלו מתנהג אליו כאילו הוא ילד בן 10 שידבר איתו בהיגיון קצת, במקום לתת לו עונש כמו "אם אתה קונה אין מכון"
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
כללי:: תוצאות נכון ל-22.1.09
עוסק ב:: תלמיד :S
חדר כושר: Target
|
![]() קיצר אני תקוע.. יש אחד שאני מכיר באימונים, אבל לא ראיתי אותו 5 שנים ועכשיו פתאום הוא התחיל להתאמן במכון..
אז אני לא יודע עד כמה אפשר לסמוך עליו... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() תן לו לקרוא מאמרים בינטרנט, בעיקר ב ynet משום מה כל דבר שכתוב שם המבוגרים מחשיבים כקדוש.
אם הוא עדיין לא מסכים, תתחיל לטחון את כל האוכל במקרר- גבינות לבנות, צהובות, חלב, ביצים, טונות הכל. כשהוא יראה שפתאום צריך לשלם עוד המון כסף תראה לו כמה שאבקה יותר חסכונית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
![]() התנהגות מסריחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה חושב שאני בא לרגש אותך ? או שמישהו כמוך מעניין אותי ?
לא מבין למה אני עונה לך בכלל... טמבל אם אין לך מה להגיד פשוט סגור את הפה ותעבור דיון אתה לא חייב להיות מסכן ולהגיב על כל דבר משהו לנסות להצחיק או לצאת ציני. וtoxicity במקרה כזה אתה צודק.
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() אחי ההצעה הכ טובה שאפשר לתת לך אם אתה רוצה להיות ישר, היא פשוט לקחת אותו לחנות של israelbody וששמה יסבירו לו את העובדות. כמובן שאם אפשר להביא לו איזה מאמר או משהו אחר גם הולך...
זה שלא נעים לך להחביא את זה האבקה זה בסדר גמור.. אני גם לא הייתי עושה את זה אם ההורים שלי היו אומרים לי לא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
כמו למשל ": זה הפרנסה של החנות למה שהם יגידו לך שהמוצר לא טוב"? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל הפעם לדעתי אתה לא צודק ללכת ראש בראש עם אבא שלך לפחות לריב איתו זה לא בסדר אבל לבוא ולקנות מאחורי הגב שלו ולהסתיר את זה ממנו ולשבור לו את המילה זה בסדר? אני לא חושב ככה אחי.. לפחות עדיף שהוא יידע ככה לפחות זה יותר מראה כבוד אליו גם אם אתה רב איתו אבל אתה לא משקר לו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|