|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() קטן..
חחח סתם אליאב יסוס.. אתה הפכתה ענק יותר מידי !! |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() תגיד לי אני הרשתי לך להעלות את התמונה לפה?!
![]() שיאללה ישור מזההההההה מה נהיה איתך אחי אתה פשוט אריה ![]() שיאללה מדהים יצאה תמונה אחי בת :):):):) ושנסענו אני אתה ועומר לחנות של גיל ביום שישי וואלה רק התפאלנו מימך אחי באמת אתה חתיכת סוס! תמשיך בעבודה הטובה ואני שוב פעם אומר לך תודה ![]() ![]() וואלה אתה מספר אחי חבל על הזמן! ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() נראהמדהים.. כל הכבוד
השיפור מהתמונות לפני הפציעה ועכשיו זה שמיים וארץ |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() כרגיל סוס תותח מסה קטלנית וגם רואים חיטוב לא רע
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
its the fact that in my enjury tie i didnt eat carbs... than i lose a lot of fat , when i back to training i complete my mass very fast without adding fat or water... but what sad its the fact that if i was not get enjured , my hand today was probably something like 43-44 cm |
|
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() קרנף.
רואים שיפור מטורף. במיוחד אני זוכר את התמונה שלך עם דאבל בייספס כזה ושם אתה מפוצץ נוזלים. פה אתה נראה פשוט טוב! תחליף את התמונה בחתימה שלך לתמונה הזאת. (יש גירסה יותר גדולה של התמונה?)
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() נראה פשוט מעולה!!!
|
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() בבקשה תעלה תמונות יותר גדולות אם אתה יכול
|
![]() |
![]() |
#30 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בואנה אחי !! אתה מטורףףףף ..פשוט גוף מטורףף
באמת הפגזת יא חתיכת שור ..אחלה של גוף בן כמה אתה ?? |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() איזה שועל אריות יגולסבי אתה תאמין לי אליאב
ליראות תמונות שלך מביאות לי במוטיבציה |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() יפה ,רואים מאסה טובה...
אני לא ממהר להתלהב מהגוף שלך למרות שאתה נראה אחלה אבל זה עדיין לא כל כך ברור תן תמונות יותר גדולות. |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() בתור אחד שראה אותו הוא מפלצת מטורפת יותר מהתמונות אפילו
|
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
I think you better start to להתלהב cause with all the respect im one of the biggest natural teens i ever seen in israel , anyway , you can ask whoever you want , in the reality im even bigger ![]() |
|
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אני מאמין לך , תן תמונות ברורות יותר בכל זאת כי אם אתה אחד הגדולים הייתי שמח לראות את זה
|
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() מטורף אחי, אתה באמת ענק לגיל שלנו!!
הנה תמונה של החזה שלי בקטן (החזה באמת נראה טוב, אבל כאן נראה יותר טוב, וזה עוד תמונה מסוף החופש הגדול): ![]() אתה מבין, בקטן תמיד זה נראה יותר טוב, תעלה תמונות גדולות אחי שנראה הכל כי אתה באמת ענק! |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() תגובה מאליאב:
מצטער לא התכוונתי שהתגובה שלי תשמע שחצנית ובנימה של שוויצריות , בכל מקרה אני חושב שיחסית לילדים בגילי (טבעיים) אני נראה בסדר גמור ואפילו קצת מעל הממוצע , יכול להיות שמהתמונה לא רואים כלכך הרבה גודל (כמו שאמרתי לדימי - panic , כששלחתי לו אותה לראשונה) . בכל מקרה , אני עדיין בטוח שבמציאות אני נראה יותר טוב ככה גם אמרו המון אנשים פה בפורום... שוב סליחה על התגובה באנגלית פשוט לא ידעתי איך לנסח את זה יפה... ותוספת לתגובה שלו: אליאב עצום, חבל שאתם סתם מבלבלים בביצים ונתפסים לקטנות.. |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
anytime in israelbody store maybe i will teach you a lesson or 2 on posing till than you can ask some of the members how do i look in the reality (night wolf , eliav , kfir , gil granot , Ohad) and lot more |
|
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה מה אתם מזיינים תשכל
תראו איזה קרנף ועוד לא בן 17!!! יפה אחי ממש נותן מוטיבציה עלה והצלח!
#40 |
חבר פעיל
|
![]() לא רואים מספיק טוב, תוסיף תמונות יותר גדולות וגם איזה סרטון עם פוזות ו... שפוך נתונים
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|