|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כן התכוונתי מוטה קדימה אבל ישר, אבל בטוח שזה כזה תרגיל טוב ולא עדיף פולי עליון במקום?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה אומר עדיף את התרגיל שהצעת או פולי עליון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() כל התרגילים שאמרת יכולים לשמש אותך כתוספת ..אלה לא תרגילי בסיס כמו לחיצת חזה , כתפיים סקוואט \דדליפט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לדעתי כן, אבל אם תעשה פולי ההבדל לא יהיה גדול...
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אימוני היפרטרופיה עם דגש על כוח מתפרץ/כוח כללי לגיל 14, מה אתם ממליצים ab או fbw?, אני מתאמן מספר חודשים בכללי, ו2-3 חודשים ב ab.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() שניהם בסדר, זה לא משהו קבוע
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך מסנג'ר או משהו נדבר כמה דקות, יותר נוח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() davidovitch11@hotmail.com
אני מופיע כלא מחובר כרגע כי יש מישהו שאין לי ממש חשק לדבר איתו עכשיו... יש לי ממש איזה 10 דקות עכשיו ואני צריך לצאת, אתה רוצה לנצל את הזמן או לדבר בערב?
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בנתיים אני יוסיף אותך ונדבר כבר בערב.
בכל מקרה יש פה עוד הצעות, אני רוצה לדעת מה עדיף ab או fbw, תוכנית יחסית פשוטות, לא מורכבות לאנשים עם שנה+ רצופות באימונים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() למטרות שלך ws4sb תתאים. תתעניין עד הערב, תקרא קצת ותראה מה דעתך... זאת תוכנית ab שמחולקת לפלג גוף עליון\תחתון
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|