![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אה אם ככה אז תפציץ אחי, יש לך מספיק מקום לספא של בנצ'?
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() זה קריטי ספא של בנ'ץ?
המוט עולה 150 והמשקולות בצד בסה"כ- 200 שקל ככה, אני יכול לעשות על המיטה את הלחיצת חזה במקום לקנות ספה.. ועוד דבר אני לא צריך לקנות מתקן כזה שמחזיק את המוט נכון זה לא כזה קריטי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() זה בא אם ספא מתאימה, אני אומר ספא כי זה מוסיף עוד מיגוון של תרגילים. ספא + מוט ומספיק מישקל, ואתה לא צריך יותר מיזה..
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי, אני יכול לשלוח לך תמונה של המוט והמשקולות תגיד לי אם נראה לך זה טוב סבבה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() תעלה את התמונה פה..
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי אני ינסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() רשמו שזה תמונות להמחשה אז אין צורך, אבל זה מאתר טוב,
המוט 149 שקל, ואני יקנה 4 משקולות של 5 ק"ג, 2 של 2.5 ק"ג, ו-2 של 1.25 קילו. זה משקל טוב להתחלה? בסה"כ משקל זה 27.50 קילו והמוט אני חושב שוקל איזה 15-20 קילו, סה"כ לתשלום: 403 שקל. לא רשום שמה ספה, אבל אני ימצא איפשהו או יקנה, אז זה בסדר? כדאי לקנות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אנימל כמה משקל אני מעלה מאימון לאימון?
אני לא יודע... תודה לך |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אז איך אני יכול לעשות את זה?
כי אני קונה 4 משקולות של 5ק"ג,2 של 2.5,ו2 של 1.25. איך אני יוכל לעלות כל אימון 2.5? "יגמרו" לי המשקולות של ה-1.25, ושל ה-2.5 אחרי איזה 4 אימונים ואז לא יהיה לי איךך להוסיף 2.5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי כסף לאפילו משקולת אחת של 10 כל משקולת עולה 90 שקל,
אפשר אולי להוסיף פחות משקל כל אימון , או להוסיף יותר , ככה שיסתדר לי עם המשקל שיש לי. אני לא טוב בחשבון של זה אז אם אתה יכול להגיד לי כמה משקל לעלות כל אימון, אם יש בינתיים, 4 משקולות של 5, 2 של 2.5 , ו-2 של 1.25 תודה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
אחי אין מה לעשות.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אז הברירה היחידה שלי היא לקנות 2 של 10?
ואיך זה הולך תגיד לי בבקשה את הסדר איך כל יום אני שם משקולות. נגיד ביום הראשון אני שם את השניים של ה-1.25, אחרי יום איזה משקולות לשים? אחרי יומיים איזה משקולות לשים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
אתה עובד אימון a במשקל מסוים, ואז באימון a הבא אתה מוסיף 2.5 קילו. בדדליטפ למשל אמורים להוסיף יותר מ2.5 קילו... אז זאת בעיה כל הקטע הזה. במקומך הייתי מוותר על זה ועובד בינתיים עם משקל הגוף עד לגיל 17 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי רעיון אחי,
אני יבנה לי תוכנית אימון ביתית שגם מאימון לאימון אני יעלה את מספר החזרות[כי זה משקל גוף,לא משקולות.] למשל שכיבות סמיכה מתח סקוואט בטן ופשיטות גו יש לך עוד תרגילים שאפשר לעשות בבית? ועוד דבר , דיברתי עם חבר שלי מכיתה י' הוא אמר לי שהוא עובד בחדר כושר בבית ספר עם המורה לספורט בבית ספר, הוא אמר שאתה יכול לבחור מתי אתה רוצה להתאמן הוא אמר שאפשר בין 3-4 פעמים והוא אמר גם שהוא[המורה] בונה לך את התוכנית אז אני יעבוד עד שנה משקל גוף ואז אני יעבור לחדר כושר בבית ספר, ואז לחדר כושר בקיבוץ שלי, אני בנתיים רק צריך שתביא לי תרגילים כדי שאני יוכל לבנות ואני יעלה אותה לביקורת. תודה אחי, אני לא מבין איך יש לך סבלנות אליי אבל אתה מאוד עוזר. D: |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]() לא הבנתי אם אתה רוצה תוכנית אימון ביתית או לחדר כושר? כי אם אתה רוצה לחדר כושר אני הכי ממליץ לך את הss
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() כן בסדר,אבל אני בנתיים לא עובד שמה אני עובד בבית,
אז לבנתיים אני צריך ביתית, עד שאני יעבור למכון שנה הבאה.. אז מה אתה אומר לעלות כל אימון כמה חזרות זה טוב? תמליץ על משהו אחי.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
|
![]() ציטוט:
סקוואט (ירידה ממש איטית ותוסיף עליך תיק מלא ספרים או אבנים במקרה הצורך) 4x10-15 שכיבות שמיכה רחבות 2x10-15 (הוספת משקל בעת הצורך) מקבילים רחב 2x8-15 (הוספת משקל בעת הצורך) מתח רגיל 2x8-15 (הוספת משקל בעת הצורך) מתח עם ידיים הפוכות 2x8-15 (הוספת משקל בעת הצורך) כפיפות בטן 2x10-20 פשיטות גו (אתה שוכב על הגב ומקמר אותו) 2x10-20 עת הצורך=קל לך מידי ואתה יכול לעבור את ה15 חזרות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|