|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() לא,יש שתי בעיות.אחת זה שאני פוחד להשמין והשניה זה שאם אני אוכל שבוע 2000 קלוריות כל יום
אני ישמין קצת..ואז כשנאי מוריד 400 קלוריות אני ארזה..אבל אז אני אתקע ..אני אעלה ל2000 קלוריות לשבוע ואז אני שוב אשמין ושוב ארזה ושוב אשמין..בקיצור אני בחים לא יגיע למשקל המיוחל. אם הגוף כל שניה נתקע אז בישביל להעלות את הח"ח צריך לאכול יותר שזה בעצם אומר להשמין קצת כי הח"ח ירד.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
|
![]() ציטוט:
ותראה, אתה תעלה ל200 ואמנם תשמין טיפה ותצבור ממש מעט נוזלים, אבל אחרי זה תצא לחיטוב ונניח ייקח לך חודש עד שתתקע, ואז תעשה שבוע נייטרלי. מה שיוצא לך בעצם זה 3 שבועות של מאזן שלילי בכל סייקל כזה, מבלי צורך להגיע לכמויות של קלוריות מתחת ל1000 כמו שאתה תגיע בסוף אם תמשיך לקצץ עד שתגיע למשקל המיוחל... ואתה לא צריך כ"כ לפחד מלהשמין, זאת תהיה עלייה של קילו מקסימום בשבוע הזה שאותו אתה תרד חזרה תוך יומיים במאזן שלילי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() שמע מה שאני עושה לדוגמא במסה נקיה זה 6-2 זאת אומרת 6 שבועות מאזן חיובי של לא יותר מ 300 קלוריות
ו 2 שבועות חיטוב ככה בשבועיים האלה אתה מרוויח מהאפקט של הורמונים מרזים כמו לפטין ו t3 שההפרשה שלהם עולה כאשר הגוף במאזן קלורי חיובי אם קשר לרדת תעשה 6-3 אפשר לשחק עם זה זה לא חקוק בסלע ובכלליות שאתה במאזן קלורי חיובי אתה תעלה באחוזי שומן אין מה לעשות אבל אפשר בהחלט לשלוט בזה לגבי חיטוב אם תהייה על מאזן שלילי גבוהה להרבה זמן אתה תפסיד את כל השריר שעבדת כל כך קשה לבנות לא עושים את זה גבר חבל אם המטרה שלך לעלות תנסה את מה שאמתי לך עלי זה עובד סבבה אולי יקח לך סיבוב עד שתביו איך הגוף שלך מגיב אבל זה עובד אם המטרה שלך לרדת תהייה על מאזן שלילי 6-8 שבועות ואחרי זה על ניטרלי 2-3 שבועות וחוזר חלילה כדי לא להתקע |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]() עדי, יש לך נטייה להשמנה שאתה כ"כ דואג לזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() לא ממש. אין לי בעיה לעלות במשקל אבל לוקח לי זמן לשרוף שומן הגוף שלי לא מנייד שומן הכי טוב בעולם
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אני יתן לך עוד דוגמא אני עכשיו על 15-16 אחוז שומן כדי להגיע לרמה שאני רוצה 7-8 אחוז אני נכנס לחיטוב בינואר ומסיים ככה ביולי אתה מבין
![]() ![]() מזמן שאתם רק מתחילים או באמצע מסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]() אהה אז זאת הבעיה... אני מבין אותך, גם אני מעדיף לסיים חיטוב על 7-8 למרות שזה נשמע לי סיוט...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז אני אוכל בינתיים 1200-1400 מידי יום ואני יראה מה קורה למשקל כל שבוע..ככה אני יעשה
אם אני שורף כל שבוע חצי קילו סימן שחסכתי כל יום בערך 500 קלוריות (ואכלתי נגיד 1200-1400) ואז זה אומר שהחילוף חומרים שלי תקין..אם אני בקושי מרזה \מרזה קצת אז אני יבין שאני צריך לעשות ניטרלי נכון??תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני יאכל את הbmr אני ירזה קצת ולאט..אני לא יכול להסתמך בהרזיה על פעילות יומיומית ואפקט תרמוגאני (לא כל יום אני עושה ספורט והאפקט התרמוגאני הוא כלום בקושי..)
ככה אולי אני שורף 300-400 קל' מעל bmr..(וזה לא 1650 bmr תהיה בטוח..) בכל זאת אני יעשה את זה ואראה מה קורה בזמן הקרוב אם יש בעיה עם זה אני יעלה כל שבוע 150 קלוריות 1350, 1500, 1650, ואז שבועיים על 1900 |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תפסיק לחשבן ותתחיל לאכול
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני לא אחשבן...אני אעלה במשקל
אני פוחד שעליה קטנה במשקל תגרום לי לזרוק הרבה לפח..=\ יש לי כח רצון אבל לפעמים הסתכלות אחורה או על דברים מסוימים(כמו הקטע של הפיזיולוגיה,הגוף והח"ח) שהכשילו אותי ועכשיו כשאני יודע אותם אפשר לנצל אותם לטובתי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() העלייה הקטנה הזאת תירד אחרי יומיים שתחזור למאזן שלילי, זה סה"כ נוזלים.
ואחי, אנחנו בחורף! אתה שוקל 65 וגובה 170! אתה אמור להיות במאסה... |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|