|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רשום באתר שזה בשעה 11:50..רשמו הוספיו אאת זה כנראה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() מחר בשעה 11:50 "פיתוח גוף 2008"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל ראשי
|
![]() שוב, אם מישהו יכול להקליט ולהעלות זה יהיה מצוין. אין לי טלויזיה ואני לא גר בארץ
![]() כנ"ל לינק לראות תמונות מהתחרות אם למישהו יש זה יהיה מעולה! תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() מתחיל עכשיו מי שרוצה לראות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() פשש יפה היה חוץ מזה שהשדרנים זיינו תמוח
סטאס הזה אחד הסוסים
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: תלמיד תיכון.
|
![]() פייי ראיתי את זה ואני חייב לציין שכל המתחרים פה בפורום נראו ממש מעולים בעיקר סטס שהוא לא בפורום וגלעד וhell וזה מנתניה שכחתי תשם שלו,נראו אחלה כל הכבוד בהצלחה בהמשך הדרך מחכה לראות אותכם ב2009!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שכחת לציין את יהודה ואביב עומר שנראו מצויין .
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: תלמיד תיכון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
ב2010, אני מאמין ומקווה להיות במצב הרבה יותר טוב, ועל הבמה כמובן! ![]() התחלתי לפני כמה ימים מאסה... נראה לאן אגיע הפעם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חוץ מכמה מרשימים, די התאכזבתי מהרמה הכללית.
(אין פה כוונה להתנשאות/שחצנות/כל דבר אחר בסגנון, רק הבעת דעה)
![]() |
#11 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() חייב לציין שהופתעתי לטובה, קיבלתי את הדיסק של הסרט בלי קול ומאוד התאכזבתי שמה שיש שם זה הצצות של כמה שניות על כל מתחרה ולא התחרות כולה, אבל כשרואים את זה ערוך עם קריינות ופרשנות, זה נראה אחרת לגמרי.
שאפו ענק לערוץ הספורט על הסיקור המקצועי, זה בניגוד גמור ומוחלט לכל סיקור אחר לועג ומחפש גימיקים סטייל מה שעשו בערוץ 10. אני מקווה שזה לא היה חד פעמי, ושתהייה מסורת לצלם כל שנה את מר ישראל. הלוואי.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() ציטוט:
היית ענק אחי ציטוט:
בכל מקרה ישר כוח לשניכם ולכל המתחרים! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() תודה למי שפירגן
![]() ![]() עכשיו דבר שיותר ענין אותי מישהו אולי יודע מה השם של השיר שהתנגן ברוטינה של אלון צוקרמן?ובזמן האימונים שלו?שיר ממש יפה סגנון אופרה כזה אני חייב לדעת את השם שלו חייב!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
תודה. כולם יודעים שכל מה שהיה חסר לי בתחרות הזו זה ייבוש, וכל ההבדל בין להתחרות על הראשון לבין לסיים חמישי (שזה המיקום שהשגתי לפי אמנון גאון) היה עוד קצת אירובי ושלושה ימים משתנים. בכל אופן אני לא אתחרה ב 2009 והמטרה היא לעלות עוד קטגוריה ולהלחם על הראשון בעד 90 ב 2010.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היית באמת ענק אבל מה שהיה נראה שהכי היה חסר לך יבוש ברגלים הרגלים היו ענקיות אבל לא הכי יבשות ![]() בכל שיהיה בהצלחה בהמשך! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() ממש יפה היה! מיה יה הפרשן ? אמר שהוא התחברה וכדומה אין לי מושג מיזה.
ניגרי יצאת ענק! אבל אתה חייב לעבוד על פוזינג ממש ראו את זה. בסייד צסט או בפוזה הראשונה שעשית אין לי מושג איך לקרוא לה
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה מזה גלעד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה נראה כמו הגורילה שראיתי בנשיונל גאוגרפיק ה"BigFoot" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מזה יא מפלצת אני מדביק לך שערות על כל הגוף וזהו אתה בול כמוה חחחחחחחחחחחחחח.. אם אתה בא חטו בויבש באוגוסט אתה תראה אחושרמוטה שמה מזה אתה מוטציה מפחידה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() בעזרת השם אני יעלה לבמה והרוטינה שלי תהיה עם- יום הרווקים של עוופר לוי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. הזמנתי פיליפיניתתתתת לכוסית מרטיני.. מלך ליום אחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד ואז פורס תגבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בגאווההההה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מנהל ראשי
|
![]() אם מישהו יוכל להקליט ולהעלות כקובץ להורדה עבור החברים בתפוצות שאין להם ערוץ 5 (וגם לא טלויזיה בבית חח) זה יהיה מצוין ! תודה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() היום במקרה ראיתי את זה במכון כושר.
בסביבות שעה 17:30 בזמן אימון חזה שלי, ראיתי את התחרות... היה נחמד לראות את עצמי, נתן לי מוטיבציה לאימון. היה שידור של כחצי שעה. צריך לראות מתי שידורים חוזרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|