|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() לפי דעתך זה בדיחה.
ךפי דעת הקהל זה לא. הרבה מאוד אוהבים ליראות את זה וכן הוא לא מנסה להרישם אף אחד שהוא עולה לזירה. אלה יש קרבות וסטורי לין שנקבעו ובגלל זה הוא צריך להופיע. אולי תירא קצת את התוכנית למרות שאתה לא אוהב אותה ואז תבין למה אני מתכוון. בכל מקרה לא משנה שיהיה יום טוב אחי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() גיימר נשמה אין לי משהו נגדך.
אבל תפסיק להוציא את עצמך דביל. אני לא מצווה עליך, אני מבקש ממך - לך תקרא על וינס מקמהן ומה שהוא השיג בחיים. אתה תראה שאחרי שתבין מי זה אתה תחזור ותדבר עליו כמו גדול.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן לוינס השיג מלא בחיים שלו.
דרך אגב את מי אתם הכי אוהבים בwwe? אני את טריפל אבל הוא נפצע בברך ויעדר כ 4-6 חודשים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה גיימר אתה חופר אחושרמוטה
נמאס לי מהקטע שאתה נכנס לכל פוסט ואומר מה שבא לך וזה אמור להיות קדוש כי אתה חי באתר ואין לך חיים מהאתר לחדר כושר מה אתה עושה בחים שלך??? יורד על אנשים מה wwe הם בדיחה וואי עכשיו כאילו וינס מקמהן יגיד וואי גיימר חושב שאני גרוע אז הוא יפסיק כי גיימר הוא ה"מלך" כאן כולנו יודעים בואנה אחי ואתה אחיד הלוקשיונרים פההה תגיד כמה עולה 4 לוקשים??יש איזה מבצע?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|