|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() פיל הית' זו תופעה, לא היה דבר כזה עדיין.
אני חושב שכמו דוריאן וארנולד בעבר, הוא יצעיד את הbb לרמה אחרת. אמרתי בעבר ואני אומר זאת שוב - אם יש בנאדם אחד שיהיה מסוגל להגיע לרמה של רוני ואולי גם לעקוף אותו בעתיד, זה פיל. אני חושב שהוא אחד הbb האנדרייטד ביותר, עד כמה שזה נשמע אבסורדי. הוא נראה הכי טוב באולימפיה והיה צריך לקחת ללא ספק. אני לא חושב שאנשים מבינים עדיין שמדובר בפריק גנטי שלא היה עדיין בתולדות הענף הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא אוהב את פיל
יש לו ידיים ענקיות וגוף צר כזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אלהם דולילה, יהיה שמח שנה הבאה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() מזהההה פיל הית' נראה בחלק אולי הגדול יותר של הפוזות יותר טוב מויקטור(פרט לרגליים),וויקטור לויתן....
לא להאמין איזה עצום הוא נהיה,הידיים שלו פשוט תופעה,שנה הבאה סיכוי טוב מאוד לרוץ על התואר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תראו את פיל היט כבר יכול לעמוד ליד מרטינז ולהראות לא פחות טוב ממנו..
עלי תודה נשמה ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() אני רואה תמונות של פיל ולא יודע אם לבכות או להיתעצבן כי מצד אחד לבכות אני אומק פאק בן אדם בן כמה?27?26?וניראה כלכך מלא כלכך מושלם איזה פוטנציאל ניראה מדהים באולימפיה היה פשוט מדהים!אנשים כלכך התפעלו ממנו לאורך כל הדרך והוא רק השתפר והפתיע את כולם ואת הקהל
![]() ומצד שני לכעוס..על דקסטר ג'קסון ושהשמוקים ממאסל טק ומפלקס מגזין שאני מחקתי את העובדה מבחנתי שהבן אדם הזה בודיבילדר הוא רמאי ולא היה מגיע לו לקחת תאולימפיה פשוט לא!!!הוא ניצח אך ורק בגלל "הותק והכבוד" OH BULLSHIT!!אם מדובר פה בכבוד אז תביאו את הילדים של ויידר ז"ל ואפילו שלא יהיו מתאמנים ויתנו להם את האולימפיה רק בגלל "הכבוד" פיל הית' הוא מר אולימפיה מבחנתי ומבחינת רבים אחרים! ושום שמוקסטר ג'קסון לא היה צריך לנצח אותו באולימפיה אני פשוט לא מעקל את זה כלכך התאכזבתי כלכך התעצבנתי ומה שעוד יותר הרגיז אותי שאחר כך הסתבר שמראש ידעו שדקסטר יקח תאולימפיה והייתה קומבינה ענקית של מאסל טק אבל זה כבר סיפור אחר... טריילר קטן לקליפ ענק שהולך לצאת על פיל הית' שלנו בקרוב קבלו טעימה ממנו משהו רצחני מרעיל ומעורר מוטיבציה: http://www.youtube.com/watch?v=EDh82...eature=related ראו בעניים שלו שהבן אדם בא לנצח ואכל זין בגלל קומבינות ופוליטיקה ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() גלעד מסכים איתך בכל מילה אחי,אבל האמת שפיל לקח את המקום השלישי הוא נראה מאוד מרוצה ושמח,וגם שבוע לפני האולימפיה הוא אמר באיזשהוא אתר שהמטרה שלו זה לנצח את וולף,לא היו לו ציפיות גדולות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לגביי רוני , אתה טועה.. אין כמוהו ולא יהיה ולא יהיה אפילו יותר ממנו..
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() מפלצתייי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים אתם צריכים להבין שהיקף 62-3 על הבמה עוד לא נראה !
אין ולא יהיה כמו רוני לפחות לא ב-20 שנה הקרובות . |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
כללי:: מפתח גוף שאוהב את התחום
עוסק ב:: לאכול נחשב?
חדר כושר: B-You
|
![]() תודה גבר. =]
|