|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() בהתחלה לא רציתי לכתוב את דעתי אך כעת שניתי את דעתי , (ולא זה לא הזדמנות שלי להתחנף אלייהם ) .
עומרי טורבו , הרבה למדתי מהבחור היקר הזה , הוא איש שיחה מעניין עם תחומי התעניינות רבים ומגוונים . לדעתי ולדעת רבים כאן הוא באמת העמוד השידרה של כל הפורום הזה ,שומר על הגחלת ועל האש לבעור . זכיתי לשיחות רבות ומעמיקות עם הבחור שנראה רע מבחוץ אבל מתחת לחזות המאיימת מסתתר איש יקר ונחמד שרבים חייבים לו המון . גולן , איש שקשה לפיצוח ופעינוח אבל אדם טוב עם הרבה ידע בתחום פיתוח הגוף . גולן = פרנק מגארת הישראלי . מוטי, קצת רגיש , מאוד חכם ואינטילגנט , אני יזכור לו לטובה לנצח את הפוסט שהוא פתח כאשר בני נולד .ואך הוא כמעט הוריד לי את הראש כאשר הערתי לו על התמונה של הכלב שלו שבתמים באמת לא ידעתי סה"כ אחלה בחור .
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חברה אני מנצל את הבמה הזאת לשאלה חסרת תקט מה אתם מרוויחים בזה ש
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אפשר לעשות דברים סתם בשביל הכיף.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אני אישית לקחתי את התפקיד הזה לפני איזה שנתיים כי לא היה מנהל בפורום. היה רק בלאגן, זה היה בפורום הישן, אז הצעתי לגיל שאני אנהל את הפורום, ככה זה התחיל, אחרי זה הוספנו עוד מנהלים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כל המנהלים פה מעולים אחד אחד, בין אם זה עומרי ושלומיק שהכי פעילים, לשאר המנהלים (מוטי, אור וגולן שמשום מה נעלם... מישהו יודע מה איתו!? שגם עושים אחלה עבודה!)
רק מה שאני לא אוהב זה את התדמית ה"פאשיסטית" שיצרת לעצמך, עומרי, בין אם אתה רוצה את זה (ואם כן זה ממש ממש ממש גרוע, אפשר גם להסביר למה) לבין אם לא... בכל מקרה מה שקשור לקיצוניות בכל תחום, וקל וחומר שבפוליטיקה ושאתה מביא את זה לפורום, מבחינתי זה חסר עבורך.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שבאמת יש פה אחלה מנהלים אחד אחד יש פעילם יותר ויש פחות אבל כולם טובים באמת!
![]() אבל בעיני אני חושב שזה לא יפה לדרג את המנהלים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() עומרי: תותח על.. מעשיר לכולנו את הידע ועוזר לנו להיות מעודכנים.
גולן: בחור זהב.. תורם בפורום אימונים בעיקר... שלומיק: תותח.. תמיד עוזר בפורום תוזנה ותוספים ובכלל בחור טוב ובעל חוש הומור בריא=) אור: פחות מכיר אותו... עוזר פה בבעיות היותר רציניות בדר"כ ככה נראה לי מוטי: גם אותו אני לא מכיר... עוזר איפה שצריך.. בזן האחרון לא ראיתי אותו הרבה נראה לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני יגיב רק לשני המנהלים שעוד איחשהוא היה לי איזה דיבור איתם פה ושם
גולן בחור אחלה יודע לא מעט על תזונה אימונים רק חבל שהוא לא מגיב הרבה עומרי בן אדם אחלה עם ראש 10!! כל תגובה שלו צודקת וגם אני חושב שאנשים ( לא משנה באיזה צבע) לא צריכים למשש לחם!!! חחחחחחחחחחחח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תאמת !!
אני מרגיש שרק עומרי ואולי טיפה גם גולן עושה את העבודה פה ושאר המנהלים אני בקושי מכיר עומרי : אחלה מנהלל לדעתי הוא הכי טוב יש לו את הידע ומתי שאפשר לבקש ממנו עזרה הוא תמיד עוזר |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() רציתי להגיד תודה מיוחדת לעומרי טורבו שהחליט להזיר אותי לפורום אחרי שהושעתי...
יש לציין שכיבלתי 2 הזדמנויות עוד לפני שנחסמתי ואף אל פי כך הוא הסכים לשמוע אותי והחליט לתת לי הזדמנות שלישית ולהחזירני לפורום תודה... בנוסף רציתי לבקש סליחה על כל מה שאמרתי ועל כל הבלאגן שעשיתי פה בפורום... את שאר המנהלים לא יצא לי להכיר עד כה...
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני מאוד מרוצה מהמנהלים כולל טורבו שההערה היחידה שלי אליו היא טיפה להוריד הילוך בקטע של להיות קיצוני כלכך, לא כי זה רע (מדינהחופשית) אלא כי פיתוח גוף הוא גם ספורט שאוהבים אותו דרוזים וערבים בישראל (וגם הרבה מצליחים בו) ועומרי קצת מבריח אותם מכאן, הייתי אומר. עם כל הכבוד, או אם כל החוסר כבוד שלך לערבים, כל עוד לכולנו יש את אותו התחביב בחיים, וכולנו יכולים לחלוק מידע וחוויות על זה, אז זה נראה לי קצת חבל להבריח אותם.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מנהל ראשי
|
![]() אין לי בעיה עם דרוזים לא יודע מאיפה קיבלת את הרעיון הזה.
דבר נוסף הסקר לא בא לשאול אם אתה אוהב דעות אישיות של מנהל אלא את התפקוד שלו בניהול הפורום וכו'. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני גם לא כתבתי אם אני אישית אוהבת את הדעות שלך או לא, אלא בכלליות. נ.ב אני לא ערבי או משהו ![]()
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() גולן-מנהל מצויין חבל שהוא לא פעיל כמו פעם בעיקר בפורום אימונים ששם הוא מאוד מועיל ויש לו ידע עצום
עומרי-מנהל מצויין צריך קצת להוריד קצת את הקיצוניות אבל סה"כ מתחת לכל הכשיחות הוא נראה לי אחלה של בן אדם הוא גם המנהל הכי פעיל כאן ומקדיש המון מהזמן שלו בהתנדבות שלומיק-בדרך כלל עוזר מאוד בפורום תזונה ותוספים עושה רושם של בן אדם מאוד נחמד שאוהב לעזור מוטי-אני לא מכיר כל כך הוא לא כל כך פעיל אבל לפי מה שראיתי עד עכשיו שהוא כאן הוא עושה את העבודה כמו שצריך אור-גם כמו מוטי לא כל כך פעיל אבל שהוא כאן הוא מנהל את הענינים יפה מאוד |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|