|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() שמע תכלס , לא רואים עליך בכלל שאתה מתאמן ... אתה מתאמן בבית או בחדר כושר ? דבר שני כולך מפוצץ שומן ,
אני מקווה שיהיה לך אחלה שנה ותיקח את הביקורת שלי בתור ביקורת בונה , אני אומר לך תאמת . תרביץ בכל הכוח אני בטוח שתוכל עוד שנה להראות לכולם פה מאיפה משתין הדג ! אז יאללה צא לדרך אחי .
![]() |
#22 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() טל אחי רואים שיש מאסה נחמדה
תחטב ומאסה עד קיץ הבא בהצלחה אחשלי ושנה טובה שתיהי |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() דיי לזיין ת'שכל אנשים, אפילו עם כל השומן (ויש בלי עין רעה), רואים איזושהי הפרדה בין הכתף ליד, רואים חזה, רואים קצת גב, וזה הרבה מאוד על אחוז כזה. יש לו מאסה מתחת לשומן בלי ספק.
ואיש, יפה מאוד שירדת, יצאת למאסה מלוכלכת (לדעתי מדי), ועכשיו חיטוב אש, עד שאין פסים בתחת אל תפסיק! בהצלחה.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בהצלחה גם לך ד"א לא דיברנו פול זמן אתה עדיין בחיטוב מה קורה איתך? שנה טובה שתיהיה אחי ציטוט:
העלתי את התמונות בדיוק מהסיבה שאמרת,ראו הפרדה נחמדה בין הכתף ליד,קצת חזה,גב(למרות שאצלי הוא חלק חלש),בתמונה הראשונה גם האמות יצאו טוב וכו'.. וכן אני מודה באמת אני עלך אחוז שומן גובה,והבעיה שלי הייתה שבחיטוב ממש פחדתי לאכול יעני הייתי אוכל את השתי ארוחות שלי ביום וזהו כי עד שהצלחתי לרדת לא רציתי להרוס ואתה יודע איך זה הולך ככה מתחילה אנורקסיה לא שאני אומר משו חלילה אבל ככה מתחילים ולקח לי זמן עד שהתחלתי לאכול והתגברתי על זה וכו' ובסוף יצא שהפרזתי ![]() אבל בע"ה עוד הכל יירד ואני יעלה תמונות בסוף חיטוב. תודה אחי הכנסת בי עוד מוטיבציה,שנה טובה |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() פששש שמע אני ראיתי אותך שהיינו בדניס ת'היית קציצה כזאתי
איך רזית ופיתחת שרירים איזה יופי כל הכבוד ,בחיטוב תן בראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ד"א מי אתה מה השם שלך? היית איתי בקבוצה? ומה עכשיו פרשת? אני כבר בע"ה עוד שבוע עושה בחינה לחומה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() אני חן רוזיליו התאמנתי בלהבים באתי כמה פעמים לאימון שלכם
עם אתה זוכר חופש שעבר בא אליכם מישהו לאימון ועמדתי ואבניאל הציג אותי והיה מולי קרבות פרשתי כי זהו אין יותר בלהבים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() תמשיך חיטוב בהצלחה...
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סגור בפנים אני יזכור פנים אני תמיד זוכר... אז למה אתה לא ממשיך בב"ש? לא כזה נסיעה ארוכה ולמה סגרו אצלכם? תודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|