|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() וואי וואי הנושאים פה ידרדרו לעניני דת וגזע
אז יאללה לסגור את הסיפור ולסיכום, אם אתה רוצה להשמין ולהנות אז תתפנק עם בשר חזיר. לפי מה שבדקתי אין מה להשוואת בשר חזיר לחזה עוף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חסר כתבות על דוסים וחילונים בעיתון מה ניתקעתם על זה?
חוץ מזה חזיר ממש מגעיל. לא יכול לראות את זה.אם כבר לא כשר ומשמין אז צ'יזבורגר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תן לו לעשות מה בראש שלו.
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
JA RULE שתדע לך, כול גרם 1 של חזיר זה שנה 1 בגיהנום - תזהר ! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
(ואני אומר את זה בתור אחד שלא שומר כשרות וכו'..)
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() אני מאמין בה' יותר ממך, תיהיה בתוח, אבל לאכול או לא לאכול חזיר, זה לא מה שעושה אותך בן אדם טוב או בן אדם זבל ! יש פתגם: חרא זה לא מה שאתה מכניס לפה, חרא זה מה שאתה מוציא ממנו ! ז"א דיבור לא יפה, קללות וכו' ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() דרך אגב אני לא אוכל חזיר משני סיבות, אני אוהב את החייה הזאת (גדלתי איתם אפשר להגיד ברחוב ![]() סיבה שניה: הרבה שומן ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה לא יכול לעשות צחוק ממשהו שלא קיים
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה לא רק "להאמין", זה גם לרדוף את הלא מאמינים, לבקש להרוג את האלה שכן מאמינים אבל פשוט באיש בלתי נראה אחר שבשמיים, זה להציב בפני המאמין בחירה של חוסר בחירה וחיים לא-חיים ועוד הרבה דברים קדושים ומקודשים אחרים בשם ובחסות האיש הכל יכול על הענן
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|