|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() כמו שהקטגוריית נוער נראתה..אם אני עולה אני לוקח בלי יבוש בלי חיטוב בלי הרבה הכנה כמו שאני עכשיו..וזה לא מחמאה גדולה
הקטגוריות של ה82 וה90 ומר ישראל החטוב היו ברמה כל השאר לא שונים בהרבה מהifbb בסך הכל הארגון וההצגה של התחרות היו מכובדים מאוד אגב זה שהציג את המתחרים גיא שלמון הוא המנהל של הסניף שאני עובד בו "לייף אנד פיטנס" תותח על בתחום!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ודרך אגב...שעליתה במר צפון זה וקרעתה תתחת בישביל להגיע לשם ולקחתה מקום שני אחרי מישל אף אחד לא בא אלייך בהצהרות שהוא לקח תתחרות בלי הכנה ובקלות. סתם גועל נפש של בן אדם נהייתה תאמין לי כמו החבר שלך הזה. נערך לאחרונה על ידי Pro_XXL, 29-08-08 בשעה 11:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() גדי מסורטט בבטן .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בתור מתחרה אתה צריך להבין כמה הם השקיעו, וכמה הם עברו. גלעד העלה משנה שעברה 10 קילו, ועלה על אחוז שומן הרבה יותר נמוך משנה שעברה, עבר שינוי מדהים. במקום לפרגן אתה מתלכלך? בכלל לא לעניין ההודעה המתנשאת הזאת.
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() חבל שאתה מזלזל ויורק לכול המתחרים בפנים, באמת חבל, אם היתה באמת הולך להיתחרות וזוכה - אז סבבה, אבל כרגע אין לך זכות לדבר ככה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אני אגיד לך מה אור...אני עכשיו מתחיל מסה ואתה יודע איך הגוף שלי מגיב לכל מיני תוספי גדילה למיניהם חחח בנתיים אני נח מהם קצת בקרוב יחזור
![]() ואני אחכה להזדמנות שאתה תיתחרה ושזה יקרא אני מבטיח לך לעשות חיטובון קטנטן לא משהו רציני וכואב וכרגיל כמו שאני יודע לשמור על הגודל ולהגיע לתחרות לא לרשום בפורום..ולצעוק ליד כולם שאני הייתי לוקח תקטגוריה שלך בלי הרבה מאמץ בלי הכנה בלי ייבוש בלי כלום ![]() ואם מישהו יגיד משהו אני אכסח לו ת'צורא כמו איזה ערס ![]() נכון נחמד?שכחתה במר צפון מה אמרו לך..כבר אני רואה ![]() נערך לאחרונה על ידי Pro_XXL, 29-08-08 בשעה 11:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
כולם מתחילים איפשהו ,ולרוב הנוער זאת הייתה תחרות ראשונה ,והיו שם כמה חבר'ה לא רעים בכלל אי אפשר לשפוט מתמונות ,כמו שהתמונות ממר צפון לא משקפות שהיה קרב צמוד בינך לבין מישל אלא לפי תמונות מישל אכל אותך מהקהל רואים דברים אחרת באמת שנגעלתי ממהודעה הזאת ,לכל מתחרה מגיע כבוד ,אפילו לשגיא גרשגורן שקצת הציל את השם שלו עכשיו.
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() תודה על התמונות!! בואנה סטס הזה אחד המפלצותתתתת וזה ישודר מתישהו בטלווזיה ?
![]() |
#11 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: יהודה בן נעים
עוסק ב:: מפתח גוף ודוגמן
|
![]() תודה לכלום היה תחרות פצצה ממש נהננתי גם מהניהול המהיר שלה !!!!
היה ממש כיף להיתחרות אני מחכה רק לווידיאו שיעלו ביוטוב :):):):) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() תמונות טובות!
גלעד עשה שינוי מעולה. סטאס נראה בן ****... והאמת שהוא עושה גם את הפוזות בצורה הכי מקצועית.
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() תודה על המחמאות אבל ללכת ליד אנשים בגודל של ארבל, גלעד, יודה, גדי, סטס (דה!?) עאדל ושאר האנשים שהצטלמתי איתם ואני שומר את התמונות לעצמי (סתם כי יצאתי מעאפן בפנים) גורם לך להרגיש פצפון, חלש ושחיף.
הדרך ארוכה ומפותלת. אור ביטון יש לי ים כבוד אליך אבל זה לא היה במקום, התמונות באמת, אבל באמת שלא משקפות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
כללי:: ולדי
חדר כושר: ג'ים קלאב
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() מטורף..פשוט מטורף..
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() ציטוט:
מי זה בתמונה מספר 53
![]() |
![]() |
#18 |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() תכלס כן..לא צריך להוציא שקל מהכיס :):):):)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ואואואואואו מה הולך פה???
קודם כלללללללללל המלך לתחרות הזאת הוא גלעדדדדדדדדדד בן יעקב.. איזה שינוי אדיר יארבאק ,ראיתי תתמונות קיבלתי שוק. מסטס לא הופתעתי כי זה היה צפוי שהוא יקח. יהודה נראה מצוין כל הכבוד בן אדם. ארבליקו הענקי נראה מדהים וגדי (עדיין אפשר ת'רגליים שלך ליום אחד)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ארבל.
בתור מנהל אתה אמור למחוק הודעות כאלה. או לפחות לעצור את הדיון שלא קשור לנושא הפוסט. יהיה נחמד אם תפסיקו את זה כאן. תמחק/תפצל לשרשור נוסף. של ויכוח. לא יפה ולא מכובד. בייחוד כאשר אתה מנהל פורום. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|