|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איך זה שזה לא הגיע לעיתונים עוד??? התופעה הדפוקה הזאת!
כתבה על 7 אנשים שקיבלו אימון יתר הגיע לעיתון והתופעה הזאת שיש עשרות,אולי מאות בנות כאלה באינטרנט לא הגיע?? זה פשוט לא יאומן איך הן מגיעות למצב הזה!(גם הפסיכולוגי וגם המראה החיצוני) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() צודקים.... הבעיה היא שהיא לא מבינה את זה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() בדיוק!! האנורקסיות חושבות שהן שמנות ולכן הן מקיאות כל דבר גם אם הן שוקלות 12 קילו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה ממש לא עוזר שאתם רושמים את כל ההודעות האלה... כמה שהם נכונות ואכפתיות, באו ניהיה מציאותיים לרגע.. זה לא משנה כמה הודעות יהיו פה וכמה תגובות היא תקבל ומהיקרים לה מכל, זה לא יעזור.
אנורקסיה זו הפרעה נפשית מאוד מאוד חזקה. לא רבים המקרים שבחורות יצאו מימנה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נכון פודם, אבל אני מקווה שהיא תקרא פה קצת מה אנשים חושבים ואלי זה קצת יעורר אותה.. בתקווה.... אנורקסיה זו מחלה נוראית שרבים לא יוצאים ממנה לעולם..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() מזה אחי?!
דחוף לעלות במשקל זה לא יפה להיראות ככה. ואני לא מבין למה כול האנורקסיה הזאת מזה נותן לה ? יותר בנים ? תגיד לה שאם היא לא תעלה מהר במשקל איזה 7 קילו אף בן לא היסתכל עליה. פשוט בגלל שהיא יותר מידי רזה וזה מפחיד ודוחה.. תעלי במשקל כול עוד את יכולה על תהרסי את החיים שלך בגלל אנשים מפגרים שיגידו "סתכל איזה כוסית" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() תראה לה את הפוסט הזה שתבין מה אנשים חושבים על זה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כל השיכנועים שלך לא יעזרו אנשים שנכנסים עמוק לתוך המחלה הזאת נדפקים בראש בצורה קיצונית תדבר עם אמא שלה למרות שהיא אפשר לאשפז אותה בכפייה אולי הם ימצאו לה איזה פיתרון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תקעו לה אוכל באינפוזיה - זאת מחלה נפשית שלרוב גומרים איתה במוות לאחר הרבה שנות סבל תטפלו בזה מהר שהיא עוד צעירה
ילדה זה מגעיל זה מכוער את חייבת להשמין זה מסוכן ומכוער ומגעיל אף אחד לא יתקרב אלייך ככה קחי תעצמך בידיים
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() זו המטרה אחי... וממש ממש לא נעים לי להתערב ולהעביר את זה הלאה.. חיים שלה החלטות שלה..
אבל אני בכל זאת מנסה כמה שאני יכול לעזור לה לצאת מזה, כי המחלה הזאת די קרובה אלייו אני מכיר לא מעט מקרין כאאלה שקרו לקרובים שלי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מגעיל פשוט מגעיל.
תגיד לידידיה שלך שהרזון שלה דוחה ומגעיל. אנ'לא מבין אין לה הורים?! שתלך לעזרה מקצועית. אנשים כאלה-ישר לשלוותא! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() שתקרא פה, ושפשוט תבין שהיא נראת מזעזע,היא חושבת שהיא שמנה ומכוערת והיא בעצם רזה ומכוערת אז שתיקח את עצמה בידיים ומהר!
ככה היא לא אמורה להראות, וזה בסוף יתנקם בה. אין פה יותר מידי מה להסתבך תגיד לה פשוט מאוד שהיא נראת מגעיל, אף אחד בחיים לא ירצה אותה ככה ואם היא תתחיל לאכול החיים שלה יתנהלו באופן נורמלי לחלוטין בלי השיגעון המטומטם הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() אני לא רואה שום שומן
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע, המקרה שלה לא מעודד, אבל פה זה לא פורום תמיכה הדדית, אני גם יכול לעלות תמונה של איזה חבר נרקומן שמזריק פה ושם ולשאול מה לעשות איתו, השאלה זה יעזור?
אתה מכיר אותה אנחנו לא, תנסה לעשות מה שתוכל להכניס בא היגיון שמה שהיא עושה זה גרוע שבגרועים ויכול להסתיים במוות! יש סרטי תעודה על נשים כאלה שמתו בסוף שאולי אתה יכול לתת לה לצפות, אתה יכול לקחת אותה לבית חולים לאגף שמטפלים בבעיות מהסוג שלה ושתשמע בעצמה מהמומחים מה ההשללכות של מה שהיא עושה לעצמה. בהצלחה.
![]() |
#18 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]()
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
|
|