|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() עריכה: כתוב שם על 2 בעיות הראשונההיא אימון יתר והשניה היא בעצם אותה הבעיה של עודף חלבונים כתוצאה מהאימון יתר
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה רחוק מזה. מדובר באנשים שהתאמנו לא נכון, ודפקו חלבונים כמו חיות. לא שמו על מנוחות שזה אולי הימים הכי חשובים. אז תרגע אתה בסדר, אין צורך להיכנס לפניקה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא מדבר על עצמי..אני מדבר ברמת העיקרון
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() קראתי את המאמר אבל לא הבנתי איזה סוג אימונים יכול להביא למצב כזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אבל אם בן אדם מגיע לאימון משקולות עם מאגרי גליקוגן ריקים/מרוקנים, אז מין הסתם האנרגיה צריכה לבוא מאיזה מקום לא? וכמו שאתם יודעים הגוף לא מפרק רק שומן בתהליך הזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() אי אפשר לקבוע מי בעודף ומי לא, כל גוף פועל בצורה שונה וזה תלוי בהרבה פרמטרים. אני מציע לכולכם לעשות בדיקת דם, זה תמיד טוב.
בדיקת דם ושתן פעם ב-5 חודשים ככה. תעשו בדיקות ואז תדעו אם אתם בעודף או לא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות שזה גם בגלל זה אבל לא נראה לי עומרי היום במקרה שמעתי רדיו בבוקר ודיברו על זה אז העלו לשידור את הבנאדם שזה קרה לו והוא אמר שהוא היה בחצי שנה הפסקה מאימונים והוא חזר הוא חשב שהוא יכול לעשות את כל מה שהוא עשה לפני ההפסקה(הגיע לאימון יתר) והוא הרגיש תשוש וכאבים בשרירים ואחרי זה היה לו דם בשתן ומשם זה התפתח אבל עכשיו הוא בסדר הוא חוזר להתאמן!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() נו מה תמיד אמרתי לכם? לא צריך להפריז בווליום האימון! :laugh:
ואיך לכל הרוחות בן אדם יכול להתאמן בצורה כ"כ אינטנסיבית?!?!?!
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תודה מני
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אוווה נשמע לא נעים
מוזר דווקא בפורום לא שמעתי על מקרים דומים אולי האנשים בכתבה לא התאמנו נכון או אכלו נכון לפני שהלכו למכון. אני משתדל שהארוחה הכי גדולה ועמודה שלי תהיה שעה וחצי לפני האימון (הארוחה של לפני האימון) כבר ממתי שהתחלתי להתאמן.. גם אני בדרך כלל לא דופק חשבון לשומן. שאלה: שומן שמתעכל (שומן שאכלתי שעתיים לפני האימון למשל) גם משמש כמקור אנרגיה לשרירים בזמן האימון ? או שזה רק שומן שעל הגוף שלנו ? סליחה על הבורות. אגב מה אפשר לעשות כדי למנוע מהשריר לפרק את עצמו ולכוון אותו יותר לפירוק שומן ושימוש במאגרי האנרגיה ? אגב, תודה על המידע עמרי. תודה על הכתבה מני.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מעניין בדיוק מה הייתה תוכנית העבודה שלהם...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמה זמן לא שמעתי את המילים האלו...מאז הקורס. משתמש במילים גבוהות כדי לעשות רושם על הילדים כאן הא? ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: בת ים
עוסק ב:: אבטחת מועדונים/ברים
חדר כושר: MY HOME GYM
|
![]() הנה ההסבר למה שקרה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3346963,00.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מנהל ראשי
|
![]() אהה יפה אחלה שמצאת!
חתכתי לעצלנים את החלק המעניין: "בדיקות הדם הראו רמות גבוהות של האנזים קריאטין פוספו-קינאז – Cpk, המשתחרר לזרם הדם לאחר פגיעה שרירית. בדיקות דם ושתן נוספות הראו כי הגברים סבלו מרמות שונות של פגיעה בתפקוד הכליה. הממצאים הובילו את הרופאים למסקנה כי כל הגברים סבלו מרבדומיוליזיס – הרס שרירים. " מכאבי שרירים ועד דיאליזה רבדומיוליזיס תוארה לראשונה בעולם הרפואה בשנת 1940 אצל נפגעים אנגלים במהלך מלחמת העולם השניה. אצל אלה נמצאו פגיעות שריר קשות שהביאו גם לפגיעה כלייתית. הרס השריר עלול להיגרם מסיבות רבות נוספות, אחת מהן היא גם פעילות גופנית מאומצת הגורמת לצריכת אנרגיה גבוהה מזו שהשריר יכול לספק. בשלב זה, מתחיל להתפרק תא השריר, והתוצאה: שרשרת ארועים הרסניים בגוף: אשלגן משתחרר לזרם הדם ועלול לגרום להפרעות בקצב הלב, זרחן וגופרה משתחררים אף הם מתאי השריר וגורמים לעלייה בחומציות הדם, דרכי הכליה נסתמות בשל שחרור של החלבון מיוגלובין מתאי השריר, והפרעה בתפקודי קרישה. התסמינים האופיינים להרס השריר הם תחילה כאבי שרירים עזים, ובהמשך חולשה כללית עד עילפון, נפיחות, שתן אדום או כהה המסמן פגיעה כלייתית, ולעתים גם אובדן הכרה. הטיפול ברבדומיוליזיס כולל עירוי נוזלים מסיבי לתוך הווריד, מנוחה מוחלטת ובמקרה של פגיעה כלייתית חמורה לעתים יש צורך בדיאליזה. " |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() וואי איזה מפחיד זה בידיוק מה שיש לי אני מרגיש טשוש מת ממש מוטש כזה וכואבים לי השירירם כל היום אמרתי לחברים שלי כוס עמק כואבות לי הידיים והכתפיים מזה אמאלה=\
ואיך שאני נכנס הביתה אמא שלי עושה לי לך תקרא מה יש בעיתון בקשר לאימונים שלך משהו לא היה לי כוח=\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
הושעה
|
![]() בטח אימנו חלקים מסוימים בגוף בתדירות מוגזמת בווליום שבו צריך לאמן כל חלק גוף בתדירות נמוכה בהרבה.
![]() |
#19 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
משהו כמו, 48 סטים בשבוע לשריר גדול! אולי גם הם בדרך לאי ספיקת כליות חח
![]() |
![]() |
#20 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ראיתי את זה.
מה שקרה לבן אדם הזה זה שהוא נפצע, והושבת לחודשיים. אחרי החודשיים במקום לחזור ולעשות אימון קל הוא ישר הפציץ אימון קשה, באמצע האיון הוא הרגיש ממש מוטש והתפרק על כל מכשיר שם, הוא הפסיק את האימון לפני סופו, והלך לבית חולים. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|