|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גיימר אז איך אתה מסביר את זה לאדם שעושה פשיטת מרפקים בכבל במכשיר קרוס אובר ומשוכנע שכאשר אתה פותח את הידיים בסוף התנועה אתה עובד על הראש הלטרלי של הטרייספס.. בכל זאת הוא מרגיש לחת על אותם הסיבים.. רק שקשה לי להסביר לו את זה בתור הוכחה חותכת ככה שיגיד אמן וזהו..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() אני לא עובד על הפרדה ואני מודע לעובדה שאין דבר כזה חזה עליון וחזה תחתון זה שריר אחד שמחולק ל2 ראשים ובקשר לתמונה אני אומר שראיתי כמה אנשים עם חזה תחתון מפותח מאוד יחסית לחזה העליון שלהם אני לא אומר שזה בגלל שהם לא נגעו ב אינקליין אולי זה גנטיקה אבל יכול להיווצר כזה מצב בכל אופן לא צילמתי אותם
![]() עריכה.. יש מצב אתה מנסה בעצם להסביר לי שאי אפשר לבודד לחלוטין אחד מהראשים של החזה? כי אם כן אני מסכין איתך במיליון אחוז |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() הוא רוצה שתסביר לו למה אי אפשר לטענתך לבודד את אחד הראשים בחזה יעני לחיצת חזה בשיפוע עליון שזה מבודד את העליון והתחתון יותר כמעט ולא פועל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
למשל בלחיצה בשיפוע עליון ה ראש העליון של החזה יקח למשל 60 אחוז מהעומס ושאר החזה יקח משהו כמו 40 אחוז פה גם הכתפיים יקחו חלק בעבודה וקצת הטריספס תלוי ברוחב אחיזה ולחיצה בלי שיפוע הראש התחתון של החזה יקח בערך 70-80 אחוז מהעבודה והשאר הראש העליון 20-30 סתם זרקתי מספרים אני לא בטוח לגביהם ופה הכתפים יעבדו פחות והטריספס שוב תלוי ברוחב אחיזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |