|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אין לך סיכוי בתחרות , אתה נראה מצויין בכל זאת לדעתי בכלל אל תכנס לזבל הזה של תחרויות פיתוח גוף אלא אם כן אתה צריך את התואר להתקדם בעבודה (אחרת אתה פשוט לא מקבל מזה כלום)
אגב כמה אתה מקבל בעבודה שלך בחודש?
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבנאדם בטח ממוצא רוסי ורצה להכיר בחורות או משהו אני יודע והוא הביא משם תתמונה שלו לינק אנא ערף תפסיקו כבר אם זה לכל דבר אתם לא מאמינים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
YNET של הרוסים ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
חבר מתחיל
|
![]() תקודם כל תודה לכל המחמיאים אני מאוד מעריך את זה.
לגבי האתר זה אתר הכרויות ששמתי שם תמונות אתר הכרויות רוסי אם זה מענין אתכם. הייתי רוצה לדעת פרטים על תחרות מר פיטנס מה זה בדיוק מה הדרישות ומתי זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר מתחיל
|
![]() חיטוב יפה מאוד אחי..
בשביל תחרויות אין מספיק מסת שריר.. תגדל עוד קצת בהצלחה בהמשך נשמה |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה חיטוב, אין הרבה מסה... דעה שלי, אל תכנס לתחרויות בשלב זה (גם הפיטנס).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
מנהל ראשי
|
![]() גוף ממש יפה!
איזה חיטוב , כל הכבוד. אבל אני מניח שלא עבדת בשבילו, האם אני צודק? זאת אומרת שהיית תמיד יחסית חטוב ולא היית שמן לפני זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חיטוב עצבני!
תאמין לי שווה לך להתחיל מאסה ולחטב שוב, ואח"כ תהיה יותר גדול... אם אתה בראש של להשאר כמו שאתה עכשיו, אז חבל, אל תדאג, לחטב שוב אתה תוכל.
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() ואללה אחלה של גוף יש לך אחי אבל להתחרות אתה צריך לצבור עוד מאסה...
תן פרטים היקפים משקל גובה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה גוף!!! אני שואף להגיע לרמה שלך ואני מתאמן כבר שנה וחצי.
דרך אגב, יצא לך משהו מהאתר הזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר מתחיל
|
![]() ת'אמת רק היום נירשמתי לאתר רציתי לברר לגבי תחרויות במיוחד על תחרות מר פיטנס עדין לא ממש קיבלתי על זה פרטים..
עכשיו אני 1.74 שוקל 75 קילו לפני הצבא הייתי שוקל 83 הייתי ניראה יותר גדול אם היו לי תמונות מאז על המחשב הייתי מראה. בצבא מתוקף תפקידי כמדריך כושר נאלצתי לרוץ הרבה ולכן קיבלתי גם חיטוב כזה. עכשיו אני עובד על היפרטרופיה תוך כמה חודשים אני מקווה לעלות חזרה ל80. קיבלתי את ההצעות שלכם על עבודה על מאסה ואחרי זה חיטוב אך זה בלתי אפשרי מכיוון שאני מדריך כושר ולא יכול לוותר על פעילות אירובית מאסיבית לכן ההתפתחות שלי תהיה איטית יותר אך היא תבוא ביחד עם חיטוב מה שיחסוך זמן. דרך אגב נירשמתם לכנס ארצי לפיתוח גוף ב22.2? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() תכלאס מה אתם עושים מכל דבר חשוד.
אם זה הוא אז וואלה יש לו גוף לדעתי פצצה ואם זה לא הוא אז סבבה חבל שהוא מפרסם תמונות של אנשים אחרים. אני לא רואה סיבה לא להאמין שזה לא הוא.. אחלה גוף כמו שציינתי :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מחוטב וזה יפה מאוד.
המסה שלך טובה, בייחוד ביידים ובכתפיים!! ממה שאפשר לראות מהפרונט חסר לך שרירי גב בצורה רצינית. אני ממליץ לך לפתוח במסה רצינית ולהתחיל להשמין.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#39 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גוףף יפה !! .... לא חסר הרבה
אולי בשביל בנות יש לך גוף ממש יפה בשביל בדיבילדירים אתה צריך עוד הרבהההההההההה !! .. בכל זאת אחלה גוף כל הכבוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() בן כמה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |