|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השאלה אם האימונים פגעו לך בגמישות ברגליים. בד"כ מי שמתאמן ולא מקפיד לעשות מתיחות ולעבוד על גמישות הגמישות שלו נדפקת לגמרי.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
שתדע בסלטות יש מלא גמישות בתנועות באוויר גם !! ...אני מדבר איתך על סוגים של סלטות ומתוך נסיון אני אומר לך שיש מספיר בזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
הושעה
|
![]() אז זה טוב מאד אם כך. כל הכבוד! הוא כמו ריצ'ארד סנדראק כזה...
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() ככה אני רוצה להראות.. רק בלי הרגליים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 4 ראשי מטריף! בכלל גם שאר הרגליים נראות מפלצתיות! פשוט נראה שיש לו גנטיקה משובחת בפלג גוף תחתון.
גם פלג גוף עליון לא מאכזב, ואני חושב שיש קצת חוסר פרופורציה בין התחתון לעליון, לטובת התחתון. נ.ב מעניין איך הוא יראה בעוד כמה שנים.... ![]()
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() פשש באמת ענקק !! ...יש לו כל מה שהוא צריך בקשר לגוף גם יופי וגם גמישות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
|
![]() מזכיר קצת את Wheeler בפוזה הראשונה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מטורף לגמרי!!!
מרשים ביותר..במיוחד הרגליים והחיטוב שיש לו
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הוא 100% אחוז לא איבד הרבה גמישות
ודווקא לי המאמן נתן תוכנית מיוחדת גם לגמישות וסלטות+עבןדה במכון נותן רגליים טובות(יש לי עשיו 68) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() הרגליים שלו זה בערך 80 ס"מ היקף?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
הושעה
|
![]() ![]()
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() פשייי יאללה הוא בן 19 איך אפשר להגיע לרמה כזאת בגיל כזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
ואם היית לוקח את מקס שלנו מגיל 15 במסלול הזה, אז היית גם רואה איך אפשר להגיע ליותר מזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() לא מאמין.
אין חיה כזאת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא כזה בעייה אם אתה לוקח זמן מהחברים.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה זה לא מאמין?למה אפשר לחשוב מה הבעיה לעשות הכל אני לומד 40 שעות שבועיות ואני גם שומר על תזונה מעולה וגם על אימונים אם רוצים אפשר הכל,אז אל תדבר שטויות ואל תגיד ישר אני לא מאמין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
אחראי תמונות וסרטוני פיתוח גוף.
|
![]() איזה סוס..
כל הכבוד אם הוא ימשיך ככה....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() הוא מאמן כושר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אני לומד 42 שעות שבועיות, עובד לפעמים ממתי שאני חוזר מהביצפר עד הערב ואז הולך למכון
שאני חוזר אני כל כך עייף וכבר ב10 אני הולך לישון... עדיין אפשר להכניס תזונה ואימונים. פשוט לוקחים הפסקה
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|