|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() גם לי יש בעיה מוזרה אני יושב בכתה מסתכל על המורה מדברת מדברת מדברת פתאום באיזה שהוא שלב אני מוצא את עצמי מסתכל על איזה תיק של ילדה עם ריבועים ואני מתחיל לספור אותם חחחחח ניראה לי שגם אני סובל מאידיוטומוס :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
ובשיעורים שהיא הייתה יושבת לידי הייתי נוגע בו אפילו ![]() אחחחח ולריה ולריה לאן הלכת ולריה!?
![]() |
![]() |
#23 |
חבר מתחיל
|
![]() לך תקבע תור לניורולוג הוא יודע הכי טוב מה יש לך ומה אתה צריך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
נוירולוג יכל לתת לך מרשם לריטלין. אבל אם אתה צריך גם דברים נוספים כמו התאמות לבחינות בגרות את זה יכל לתת לך רק פסיכולוג חינוכי מאבחנים שהם לא פסיכולוגים לא יכולים לתת כל סוג של התאמה (למשל אבחון דידקטי לא ייתן לך מבחן בעל פה) דרך אגב היום יש מבחן יותר טוב מtova. מדובר במבחן שפותח באוסטרליה בקיצור רצוי ללכת גם למאבחן פסיכודידקטי ואם צריך אז הוא יפנה אותך לנוירולוג |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו.. מתי צריך לחשוד שזה באמת משהו כמו add ולא הרגלי למידה שגויים או עצלנות, משהו כזה?
אם מאבחנים אותך בadd זה נרשם איפשהו? זה יכול לעשות משהו לשירות הצבאי? (מוריד פרופיל?)
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
נכון שזה עולה כסף אבל תזכור יכל להיות שהרופא יגיד שאתה צריך ריטלין אבל גם דברים נוספים כמו התאמות ואת זה הוא לא יוכל לתת לך אלא רק פסיכולוג חינוכי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|