|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אם לא אז אל תתייחס עומרי
![]() חוץ מזה, אין מה לעשות, לא צריך להאשים יותר מדי את הממשלה, העובדה שאנחנו מטומטמים מספיק לתת לטמבל כמו אולמרט להיות ראש ממשלה, ועוד אחרי שהוא הראה לנו כמה שהוא מתפקד כראש עיר בירושלים (פשוט תת רמה). |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() האם קיים בכלל האדם שיכול לנהל את המדינה הזו?
המצב פה על הפנים מאז שאריק עזב אותנו (וכלי תקוות שהוא יחזור)
![]() |
#24 | ||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
*פיטפוטים.. *אנחנו... *אם... ציטוט:
*ההורים... *הלכו... *סבלת... *פחדת... *אם... *עכשיו... *בה.. *חותכים.. *בשביל.. *הכי... עכשיו למה שאמרת....אתה מגזים...תגיד לי...אם בנאדם לא סבל כל החיים שלו לא נקטעה לו רגל והוא לא צמח אז הוא לא יכול להתלונן על המצב...הוא לא יכול להעביר ביקורת..?? מה שציינת בהודעה הראשונה היה טיפשי...אם אתה לא מתעניין במה שרשום בפוסט אל תגיב...!! כל אחד יעשה מה שבראש שלו ולא זכור לי שצריך לבקש רשות ממישהו מה לרשום...(במיוחד כשמדובר במנהל של הפורום)... אני פשוט לא יודע מה נהיה עם המדינה הזאת...מה השלב הבא...??...מתנת סנטה קלאוס פצצת אטום מהמלאי של ישראל...???....משהו צריך לעשות "ערוך" ולשנות את כל הממשלה הדפוקה הזאת!!!! ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
מנהל ראשי
|
![]() [quote]
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הבעיה בארץ הזאת מסובכת מידי בשביל בן אדם
אני לא רואה שום דרך שאפשר לפתור את הבעיה המדינית הזאת
![]() |
#27 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() סלים שיידי, יש לו שם עוד כמה שגיאות כתיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
|
![]() אני בעד לעזור לערבים...אני בעד למכור להם נשק...עזבו למכור...לתת מתנה..פצצות אטום...רק ככה נפתור את הבעיה....אולי ככה נקדים את מלחמת גוג ומגוג ועם ישראל ינצל מהר...אחרת זה פשוט מוות איטי ובייסורים...
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
מה שהוא בא לומר פה זה שלא מעניינת אותו הכתבה ואתה לכחת את זה לכיוונים אחרים והחלטת לתקוף, אולי בגלל שאתה מנהל ואולי בגלל שאתה כזה בנאדם... בכל אופן אני לא מבין למה צריך להיות תוקפני ולהגיד לבן אדם שהוא בור שלא יודע את השפה ולא מעניין אותו מה קורה במדינה. אישית אני גם לא מבין למה אתה מעתיק כתבות של חדשות ומדביק אותם לפה אבל זוהי דעתי... לא תחסום לי את המשתמש בעכבות מה שכתבתי פה אני מקווה...
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה סיקס פאק, מה עשית מעומרי דיקטטור שתיכף שולח אותך גם לגולג.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
כמו שאתה רואה אתה עדיין כאן, למרות שהייתי יכול להשהות אותך לצמיתות מהפורום בגלל זה. אז בוא נדבר על כמה אני לא פיר מה דעתך? אני חוזר מי שלא מעניין אותו שלא יגיב. כמו כל נושא אחר, אף אחד לא מכריח אנשים שלא מעניין אותם להיכנס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]() לא וואלה דווכא התפלאתי עליך שלא חסמת אותי... בקשר ל- Slim Shady אין לי מוסג מי זה אולי אתה מתכוון ל SMoOoKER
![]() |
![]() |
#34 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() צריך לעשות כל דבר אפשרי כדי לפתור את ישראל מהפלסטינים , ולשחק את זה ברמה שלהם
או לתת להם מדינה ולנתק אותם סופית מישראל לתת לכל מי שרוצה פיצויים חד פעמיים וזכות ללכת לצמיתות לשטחים של הפלסטינים . ולהרוס את איראן === רוב הטרור המוסלמי ידעך
![]() |
#35 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
עכשיו מה אתה אומר על זה? עכשיו שכולם יודעים מה אתה שווה אולי זה הזמן להתנצל? נתתי לך עוד הזדמנות למרות שעשית מעשה שפל ועברת על חוקי הפורום. אני רואה שאולי הייתי צריך לעקוב אחרי חוקי הפורום אתמול ולהשעות אותך קיבינימט. אבל החלטתי לתת לך עוד הזדמנות ולא חשפתי את השם שלך אתמול, כניראה שלהתנהג בסדר עם אנשים זה לא הפתרון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
להזכירכם, במוצאי שבת נפגש אולמרט עם אבו מאזן והבטיח הקלות. כמובן שכולכם תגידו שהוא דביל וכו.... אבל מה יש לכם להגיד שהממשלה ביום ראשון אישרה את ההקלות האלה פה אחד. אני חוזר פה אחד. ולהזכיר לכולם מי יושב בממשלה? נכון, ליברמן...
![]() |
![]() |
#37 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ליברמן מכל הפוליטיקאים, קולע כמעט תמיד לאופי שלי והאידיאולוגיה שלי, לכן אני הולך לבחור בו. ברגע שלא נבחר אף אחד,ונישב כמו אזרחים אדישים בבית, לא נוכל להשפיע, ואז הסכנה של כל אחד מאיתנו כמובן, היא שייבחר מנהיג שבכלל לא קולע לתפיסת עולם שלנו ולאידיאולוגיה שלנו. לכן למרות שלכל פולטיקאי יש חסרונות ויש דברים שאנחנו לא מסכימים איתם, הרי שלשבת ולא לעשות כלום בנידון לא יעזור. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אני נתתי לך עוד הזדמנות אתמול בזה שלא השעתי אותך מהפורום, על התעלול הזה הייתי צריך לעשות את זה ישר. אבל אתה יודע מה? רציתי להיות פיר איתך, אמרתי משתמש חדש, אולי מגיע לו עוד הזדמנות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() עוד מעט שנה חדשה, תפתחו דף חדש, לא צריך לריב...
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|