|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי אולמרט הזה כבר עלה לי על העצבים
הוא הורס את המדינה במו ידיו!!! זה פשוט מעצבן לראות איך מנהיג שלנו גורם למוות בעקיפין ע''י מכירת נשק לטרוריסטים מה קשה לו להביןןן הם רוצחים ועם רוצחים לא עושים משא ומתן!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() המון פוליטיקאים מתחילים כאידאליסטים.
עומרי, הפתרון שלך לא פשוט כפי שהצגת אותו. דמוקרטיה ישירה? תעשה טובה זו תשובה של ילד שרק למד את המושג. אם כל העם ישתתף בסוגיות מדיניות אתה יודע מה יקרה פה? הרוב יחליט, זה דבר ראשון. דבר שני, 90 אחוז מהמדינה לא מוסמכת ולא יודעת חצי ממה שצריך לדעת בשביל להחליט החלטות מדיניות וצבאיות מפאת חוסר מידע (לא שהרמטכל, שר הבטחון וראש הממשלה עושים עבודה יותר טובה). אנחנו לא יכולים לפתור את הבעיה, ובטח לא ארה"ב (חבורה של אידיוטים). הפתרון צריך להגיע מהפלשתינאים, כמה מייאש זה נשמע. קח דוגמה, אטא טורק בתורכיה, עלה לשלטון, הוציא את השיחות הפוליטיות מחוץ לחוק בכותלי המסגדים! והוריד לכולם את הזקנים. בגלל זה כיום אנחנו כישראלים יכולים לנסוע לנופש בתורכיה ולא לפחד יותר מדי. עזוב את העובדה שהוא היה שיכור ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
מנהל ראשי
|
![]() [quote]
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני פשוט לא מאמין על הממשלה המטומטמת שלנו. פשוט לא ייאמן, מתי כבר נלמד מהטעויות שלנו???? זו לא הפעם הראשונה, ולצערי, גם לא הפעם האחרונה שאנחנו מביאים להם נשק.
כל פעם מחדש אני מתעצבן על הממשלה האימפוטנטית שלנו שכל מה שהיא עושה זה רק להזיק למדינה ולתת עוד כלים לערבים על מנת להשמיד אותנו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() אני לא מאמין שזה שוב פעם קורה.. אני אמנם אדם בעל רוח שמאלנית.. אבל לאט לאט הבנתי
שאיאפשר לעשות שלום עם מי שלא רוצה לעשות שלום ואפילו מנסה להערים עלינו בכל פעם ופעם ולא מראה רצינות. ..הצבעתי בשרון אחרי זה בקדימה ועכשיו שזה לא עוזר כניראה אצטרך להצביע בליברמן
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
להזכירכם, במוצאי שבת נפגש אולמרט עם אבו מאזן והבטיח הקלות. כמובן שכולכם תגידו שהוא דביל וכו.... אבל מה יש לכם להגיד שהממשלה ביום ראשון אישרה את ההקלות האלה פה אחד. אני חוזר פה אחד. ולהזכיר לכולם מי יושב בממשלה? נכון, ליברמן...
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ליברמן מכל הפוליטיקאים, קולע כמעט תמיד לאופי שלי והאידיאולוגיה שלי, לכן אני הולך לבחור בו. ברגע שלא נבחר אף אחד,ונישב כמו אזרחים אדישים בבית, לא נוכל להשפיע, ואז הסכנה של כל אחד מאיתנו כמובן, היא שייבחר מנהיג שבכלל לא קולע לתפיסת עולם שלנו ולאידיאולוגיה שלנו. לכן למרות שלכל פולטיקאי יש חסרונות ויש דברים שאנחנו לא מסכימים איתם, הרי שלשבת ולא לעשות כלום בנידון לא יעזור. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אם לא אז אל תתייחס עומרי
![]() חוץ מזה, אין מה לעשות, לא צריך להאשים יותר מדי את הממשלה, העובדה שאנחנו מטומטמים מספיק לתת לטמבל כמו אולמרט להיות ראש ממשלה, ועוד אחרי שהוא הראה לנו כמה שהוא מתפקד כראש עיר בירושלים (פשוט תת רמה). |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() האם קיים בכלל האדם שיכול לנהל את המדינה הזו?
המצב פה על הפנים מאז שאריק עזב אותנו (וכלי תקוות שהוא יחזור)
![]() |
#12 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה חלק גדול מהאשמה באיך שהמדינה נראית שייכת לאריק שרון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הבעיה בארץ הזאת מסובכת מידי בשביל בן אדם
אני לא רואה שום דרך שאפשר לפתור את הבעיה המדינית הזאת
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() סלים שיידי, יש לו שם עוד כמה שגיאות כתיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני בעד לעזור לערבים...אני בעד למכור להם נשק...עזבו למכור...לתת מתנה..פצצות אטום...רק ככה נפתור את הבעיה....אולי ככה נקדים את מלחמת גוג ומגוג ועם ישראל ינצל מהר...אחרת זה פשוט מוות איטי ובייסורים...
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה סיקס פאק, מה עשית מעומרי דיקטטור שתיכף שולח אותך גם לגולג.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() צריך לעשות כל דבר אפשרי כדי לפתור את ישראל מהפלסטינים , ולשחק את זה ברמה שלהם
או לתת להם מדינה ולנתק אותם סופית מישראל לתת לכל מי שרוצה פיצויים חד פעמיים וזכות ללכת לצמיתות לשטחים של הפלסטינים . ולהרוס את איראן === רוב הטרור המוסלמי ידעך
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() עוד מעט שנה חדשה, תפתחו דף חדש, לא צריך לריב...
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() בידור.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|