|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() 10 שקל לשעה של קריעת תחתת??
ניצול אחושרמוטה!!! לפחות יש טיפים? אני עובד באולם אירועים ממלצר 21 שקל לשעה +טיפים נחמדים ביותר+ טיפ כללי מבעל אירוע.. בדרך כלל ככה זה בכל אולם אירועים אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה,אם מנצלים אתכם בעבודה אתם יכולים לתבוע,תקלטו.
אני עכשיו רושם לכם מה השכר מינימום לגילאים שונים גיל 14-16 שכר לשעה 15.58 גיל 16-17 שכר לשעה 16.69 גיל 17-18 שכר לשעה 18.47 18 ומעלה שכר לשעה 20.70 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
מנהל מקצועי
|
![]() לך תעבוד במקדונלדס..מקבלים שם עובדים חופשי(לפחות בסניף שקרוב אלי).עבודה נחמדה..אני בן 17 ומשלמים לי 19 שקל לשעה..אני מחפש משהו יותר טוב..להוא שעובד 10 שקל שעה..אני לא מבין,למה אתה עושה את זה?אתה יכול פשוט לבוא למעסיק ולהגיד לו,תשמע,אתה משלם לי קרוב לחצי מהמינימום,זה לא בסדר אני מבקש שתעלה את המשכורת לשכר המינימום.אם הוא מסרב אתה פשוט מאוד פונה לארגונים,ויש הרבה,שפועלים במיוחד לאנשים כמוך שהמעסיקים מסדרים אותם..אתה תוכל לתבוע את המעסיק ולקבל פי כמה(כנס על הלנת שכר וכו')..זה שאין עבודות בבאר שבע לא הופך אותך לכושי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() כמה פראירים יש בפורום, מה זה
![]() ![]() אני עבדתי באבטחה, 25 ש"ח לשעה, מסיבה = 15-16 שעות של לא לעשות כלום, רק לאכול ולשבת = 400 ש"ח ![]() אבל לא כול יום יש מסיבה ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אבל מה הקשר מדברים פה על בני נוער גיל 16 הוא יאבטח נראה לך ? :\
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() רק לא מזמן היה לי 18, אף אחד לא בדק לי ת"ז כשהתקבלתי לעבוד.........
גם בן 16, שהו בוגר מוחית, ויודע לדבר כמו שצריך יכול לעוד באבטחה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() ניר,אני ממילץ לך לעבוד ככה עוד חודש ואז אחרי חודש לבוא אליו(רצוי עם אחד ההורים) ולהגיד לו שאם הוא לא משלים לך למינימום אתה תובע אותו(עכשיו לא כדאי כי הוא יפטר אותך) ושלום על ישראל(ואני מקווה שאתה עם חוזה והכל כי אז זה בעייתי,האמת גם לו) היה לי אותו מקרה עבדתי בלי לחתם על משהו ורבתי עם הבוס וכשבאתי לקחת את הכסף הוא אמר שהוא לא מכיר אותי(עבדתי שבועיים) אז פשוט אוד קראתי לאבא שלי והוא הביא לי את כל הכסף+נסיעות+עוד 500 שקל שאבא שלי הצליח להוציא ממנו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אחי , חשבת אולי להיות מאמין במכון כושר ?
כן כן תאמין לי שכן אפשר אפילו בלי שום תעודה מיוחד בלי שום כלום ! .. יש לי חבר שלפני שנתיים לא ידע שום דבר על אימונים וכל זה אז הוא התחיל ללמוד מהפורום הזה כןכן וקצט הרבה ממני ועכשיו הוא מאמן במכון כושר בלי כל תעודה שהיא ויושב בכסא במזגן כל היום ! . דרך אגב 200 ליום זה הרבה .
![]() |
#29 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() אם זה ככה אז אך זה שכבר שנתים ברציפות כל הבעלי אולמות פה בב"ש נותנים משהו שלא מתקרב אפילו ל 70 אחוז משכר המינימום, ובכל זאת הם ממשיכים ואפחד לא טובע אותם.?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אז תגיד לו שיתן לך בתחת ותקבל עוד 10 שקל למשכורת סבבה? יאללה תפסיק לזיין במוח באימא שלי זיינת לי את הפוסט כבר!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|