|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צודק לדעתי, הרבה אנשים במוסדות האלו נכנסו לשם סתם ככה.
אפשר לחשוב שחיילים לא משתגעים בשמירות האלו ומתחילים לדבר עם עצמם, למה לא מכניסים אותם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
סתם חשבתי שיהיה נחמד אם יהיה אפשר לשנות את המציאות כאשר היא רק בתוך הראש שלנו ולא באמת, ככה שהכול אפשרי וזה יכול להיות רק טוב. אני אתן לזה דוגמא ממחשבים מי שמכיר את הvirtual PC, שאפשר לעשות מחשב בתוך מחשב. על אותו בעיקרון אני מדבר רק בבני אדם.
![]() |
![]() |
#23 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]() חחחחח בכלל לא, אני שונא את הדבר הזה. ראיתי את הסרט 5 דקות והלכתי.
אני סתם מעלה נושאים שלפעמים יוצא לי לחשוב עליהם, זה דווקא די נחמד להטיל ספק במה שנראה לנו כברור.
![]() |
#25 | ||
|
![]() ציטוט:
גם אני חושב ככה לפעמים אבל בקטנה כמו איך אני בטוח שמה שאני רואה זה באמת מה שאחרים רואים? אולי לאח שלי יש מראה אחר? ממש בקטנה..:p
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה היתרון לחיות בחלום שנראה כמו מציאות? איך בדיוק יראו החיים שלך?
![]() |
#27 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() אם כולם יחיו ככה בבועה שלהם, תחשוב על זה שלא ניהיה מוכנים לעמוד נגד סכנות בטבע..לדוגמא אתה רואה מה שאתה רוצה לראות והכל טוב לך..אבל אם במציאות יבאו איזה טורנדו, רעידת אדמה, דברים כאלה, אתה לא תייהיה מוכן וזה פשוט יעיף את כל האנשים באזור עם הבועה שהם לקבינימט...יש דברים שאי אפשר להיתעלם מהם או להדחיק אותם, ואם תנסה, תמות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]() לא היית רוצה לחיות בעולם שמותאם לך? שבואו יותר טוב לך? וכול הקטע זה מרגיש כמו מציאות.
![]() |
#29 | |
|
![]() ציטוט:
להכנס לחובות ולהרגיש מלך העולם זה דבר אחד, אבל אחר כך שיבואו לעקל לך את הבית הפנטזיה הכי טובה שלך תיהיה להפוך תחנת אוטובוס לבית החדש שלך. בעולם שלנו צריך לגדל ראש על הכתפיים ולדעת מה אנחנו עושים, כי חארות יש בכל מקום, לעופף ולחשוב שהכל טוב זה לא עוזר בכלום אלא רק מחמיר.
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
![]() אני מדבר איתך על לחיות במציאות שבא לך. נגיד במציאות שלך יש רק שלום בעולם ושוקולוד עולה שקל, אז אתה נכנס לחלום כזה וחווה את זה כאילו זה מציאות לכל דבר.
![]() |
![]() |
#31 | |
|
![]() ציטוט:
קיצר אי אפשר להיתחמק מכוחות הטבע גם באשליה הכי גדולה..ימשיכו להיות רעידות הדמה, סופות, וכדומה... וגם אולי באשליה אתה תאכל שוקולד בשקל...אבל בתכלס? פיזית. הגוף שלך לא...מישהואי צטרך להאכיל אותו..ולא יהיה מאיפה :S קיצר זה דפוק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
אתה מתכוון פשוט לחשוב שהכל טוב? לחשוב שיש שלום בעולם ושכולם אוהבים אותך? זה פשוט דבילי..
![]() |
![]() |
#33 | |
|
![]() ציטוט:
נגיד אתמול בלילה חלמת שאתה מיליונר וכיף והכול? אז למה לא להמשיך את החלום הזה עד אין סוף?
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() פאניק בספר תורה אחי כמה אפשר לחפור? בנאדם פתח פוסט כנראה זה מעניין אותו..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() סכיזופרניה היא הפרעה והיא זהה לגמרי לכל מחלה אחרת...ברגע שקיים בנאדם חולה במחלה שמסכנת את החיים שלו הוא מאושפז נכון? כנ"ל לגבי חולי נפש למיניהם...תאמין לי שקודם כל הרבה פעמים הם מהווים סכנה ממשית לסביבה ודבר שני הם מהווים סכנה לעצמם!
תחשוב על זה...
![]() |
#37 |
|
![]() אני מאמין שחלום צלול יכול לפתור לך את הבעיה,אם זו בכלל בעיה.
![]() |
#38 | |
|
![]() ציטוט:
נגיד ואתה ממשיך בחלום, איך אתה ממש את זה? חושב שאתה קונה מכונית? לפנטז כל אחד יכול, זה לא מוביל אותו לשום מקום...
![]() |
![]() |
#39 | ||
|
![]() ציטוט:
משהו בכיוון של חלום צלול באמת יעזור לך תומר.
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
|
![]() ציטוט:
כל השכבה עושה ממנו צחוק, בכל הזדמנות צוחקים עליו, לדוגמא הוא בא לספר בדיחה, עושה לעצמו בושות וכולם צוחקים, והוא בטוח שהוא מצחיק ומרגיש בהיי... אז במובן הזה הוא מרגיש שהחיים שלו סבבה ושהוא מקובל ומצחיק, אבל מה שבפועל קורה זה שכולם תופסים ממנו הבדיחה של השכבה והוא לא יודע את זה. אני יותר מרחם על התמימות שלו מאשר מקנא על העובדה שהוא חושב שכולם אוהבים אותו.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|