|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2)לכת יש עיקרון שמי שמתגרה בך מותר לך להרוג אותו אחרי שהזהרת אותו בעיקרון כן מותר להם להרוג אנשים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
אני לא אומר שהם אלו שרצחו, אבל אני לא פוסל אפשרות כזו, מה שכן- מההתחלה טענתי שאלו ילדים לדעתי שרצחו אותה, הרגשה כזו. ומאיפה לך שהוא ריצף את השירותים שם? תראה את התמונות של השירותים בבצפר הזה, ישנים ומסריחים, לא עברו שום שיפוץ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
2) אין להם עיקרון כזה. אתה סתם ממציא או שמי שסיפר לך המציא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
חושבים שהוא החביא את הסכין מתחת לריצוף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2)מה שאני מנסה להגיד שרוב האנשים שמגדירים את עצמם חברים בכת השטן לא באמת עושים מה שהכת אומרת והם לא ממש יודעים מה עומד מאחורי זה אלא סתם מחפשים להוציא קצת תסכולים ועושים דברים לא קשורים לדוגמא:השמדת חתולים וחיות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2) הם לא מגדירים את עצמם בכת השטן. אתם מגדירים אותם ככה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() 2)הם כן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() 2) דיברת איתם פעם?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אין לכם מושג מה זה שוטרים והחרא שהם נהנים לעשות בחקירות בשביל לקחת פוזות על אנשים
לא מזמן הייתי במעצר מסיבות שאני לא רוצה להזכיר ( יצאתי למחרת בבוקר אל תדאגו זה לא רציני) ודיברתי עם כמה אנשים בתא איך חקרו אותם , עשו להם סרט שלם
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|