|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() בבקשה תסביר , מה אכפת לך ממנו
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחחח איתי אתה הורג אותי מצחוק איזה שליטה יש לך בפורום. כל אחד אחר היו משתיקים מזמן חח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
1) הגנה על הכתפיים. 2) היותר משמעותי, החולצה לא נותנת להרים את הידיים כדי שתיווצר זווית גדולה מידי בין הכתף לגוף, כך שהתנועה של העבודה עם החולצה היא נכונה. כלומר זה בעצם יוצא שאתה כאילו מרים בשיפוע שלילי כבר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
החליפת לחץ שאתה רשמת עליה גם מגינה על הצלעות, הגב החזה ויש כאלה שגם על המרפקים, סתם תוספת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() חחחחחחחחחחח גיימר אתה הורג אותי
גיימר צדק בקשר לחולצת לחץ שהיא נותן הגנה על הכתפיים שזה ממש חשוב .. כעיקרון חולצת לחץ לא נותן לך להוריד את הידיים כי היא צמודה ולא עוצרת את זרימת הדם פשוט כל החלק הצמוד זה החלק של החזה והכתפיים כך שאתה יורד עם המשקל לחזה תהיה התנגדות שהמשקל לא יקרוס עליך פתאום וגם שזה עוזר להחזיק את המשקל החולצה בגלל הצמידות שלה על הזה והכתפיים שאתה נוגע בחזה מביאה לך דחיפה קטנה שכמעט לאמצע ומהאמצע אתה תצטרך לעלות לבד וכמו שאמר גיימר חולצה מעל המרפקים היא לא תקינה כי היא עוזרת בנעילות ואז כאילו החולצה עושה את העבדוה לבד |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]() אגב מי שרוצה חולצה אני מוכר את שלי ומזמין חדשה מחול !! ... אני יפרסם את זה אחר כך באתר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() למישהו יש תמונות של החליפה?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() חליפת לחץ:
יוצרת לחץ על איברים פנימיים שרוצים לפרוץ החוצה בזמן מאמץ ובכך נוצר כוח נוסף, וכמובן מצמידה את השרירים הרצועות והגידים אל העצם ובכך גורמת ליציבות מוגברת ולכוח נוסף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |