|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() ולמה נראה לך שירושלים זה מקום קטן ?... חח זה לא קיבוץ.. אם היא ממבשרת או **** אז יש מצב,מירושלים אבוד.
![]() |
#22 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() מה השם משפחה ?
![]() |
#24 |
משתמש פעיל
|
![]() טוב שמע אני ישפוך פה הכל וזהו כי בחיים לא תבין למה אני כזה נודניק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() חחח.. אם אתה מכיר אותה ונדלקת עלייה וכל זה, תדבר איתה מה יש לך להפסיד ?..
![]() |
#26 |
משתמש פעיל
|
![]() לפניי חצי שנה הכרתי מישהי באיזה אתר הכרויות היינו בקשר ממש טוב נידלקנו אחד על השני שלחתי לה תמונה והיא שלחה לי תמונה שלה הכל הלך סבבה עד שהצעתי לה להיפגש איתי והיא התחילה להמציא תירוצים שהיא חולה וכו... אמרתי לה תוכיחי לי שזאת את בתמונות וכל זה והיא התעצבנה עליי ואמרה שאני לא מאמין בה הצעתי לה שתראה את עצמה במצלמה בפלא שיחת ווידאו אבל המצלמה שלה מקולקלת ככה היא אמרה עכשיו אני חייב לדעת אם יש בה משהו שהיא שיקרה עליי אם היא באמת אמיתית... השם שלה נופר(זה בדוק השם) השם משפחה אבוטבול זה אני לא בטוח כי היא נתנה לי מספר טלפון בבית שלה עכשיו נכנסתי לאתר הזה ששמים מספר טלפון וזה כותב לך פרטים כתובת ושם
והיה כתוב שם בכלל שם משפחה אחר לגמריי כתוב שם המלצקי זה השם משפחה שזה כתב לי וזה מוזר לגמריי היא לא לומדת היא אמרה שהיא ספרית |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
משתמש פעיל
|
![]() אני ממטולה אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#29 |
משתמש פעיל
|
![]() יש מצב גדול אחי אבל דיברתי איתה בפלא הרבה הרבה וזה בטוח לא גבר
אבל יש מצב אתה מכיר אותה אחי? היא בגיל שלך בגלל זה והיא ספרית |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
משתמש פעיל
|
![]() וזה מצחיק גם היא אמרה לי שם משפחה אבוטבול ואני נכנס לאתר הזה ששמים את הטלפון וזה כותב לך פרטים עליו שמתי את הטלפון שלה בבית וזה כתב לי בכלל שם משפחה אחר לגמרי(המלצקי) וכתב שהיא גרה בירושלים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() לא אחי, לא מכיר.. היה לה סימן של מצלמה באיי סי או מסן ?.. והיא לא הפעילה ? אז סימן שזו מישהי אחרת.. אל תאמין.. באיזה מספרה היא עובדת ?..
תכלס לפי מה שאתה אומר, סתם עבדו עליך, וגם אם לא היו עובדים עליך איפה אתה גר ואיפה היא.. אל תחפש אהבה באינטרנט, כי רוב הסיכוים שזה לא יקרה.
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
משתמש פעיל
|
![]() לא היה סימן של מצלמה אבל מה שבטוח היה לה בפלא שיחות וידאו(שאפשר לדבר ולראות אותך) והיא אמרה לי שזה מקולקל והקטע פה שמעצבן אותי שממש התאהבתי בה אהבתי תאופי שלה וגם ת'יופי(אם זאת באמת היא בתמונות) ועד עכשיו חיפשתי מישהו מירושלים לברר לי עליה כי אני חייב לדעת מי דיברה איתי ושיקרה עליי חצי שנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() חח אז הינה היא עבדה עליך,שם המשפחה יצאה לא זהה..
The-One בשביל מה אתה צריך אותי? אם זה בקשר לתזונה ואימונים אין לי כוח ..
![]() |
#35 |
משתמש פעיל
|
![]() כן ותמיד היה לי ספק שהיא משקרת לי כי תמיד שרמזתי לה שהיא תוכיח לי שהיא אמיתית היא התעצבנה עליי ורבה איתי ממש ואז שהייתי איתה בקשר הייתי מוכן ללכת עד ירושלים כדי לפגוש אותה כי אהבתי ממש את האופי שלה היינו בקשר חצי שנה דיברנו כל הזמן בפלא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() קיצר רד מימנה חבל על הזמן.
![]() |
#37 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
משתמש פעיל
|
![]() סבבה אחי ותודה רבה על העזרה אבל אחי תעשה לי טובה בבקשה אם תישמע עליה משהו תגיד לי כי לך תדע תוכל לפגוש אותה ברחוב יום אחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
the one תביא את אי סי ש'ך, עדיף מסנג'ר.
![]() |
![]() |
#40 | |