|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתם לא מבינים מהחיים שלכם---כל מה שרשמתי פה זה ציטוטים! של מולי אפשטיין,לכו תתוכחו איתו!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
|
![]() ספורטאים שנוהגים לבצע תקופת העמסה של 5 ימים, ממשיכים לצרוך את התוסף במינון יומי חד-פעמי (שלב התחזוקה) למשך 4-6 שבועות נוספים. לאחר מחזור נטילה מלא מומלץ לבצע תקופת הפוגה של כחודש ימים (Wash Out) במהלכה חוזרים ערכי הקריאטין בגוף לערכי טרום השימוש.
מרבית העלייה בנפח השריר ובכוח השריר מתרחשת בחודש הראשון לצריכת הקריאטין. שמירה על מסת השריר מתקיימת כל עוד נמשכת נטילת הקריאטין; הפסקת השימוש בקריאטין תגרום לירידה הדרגתית בנפח השריר ולאחר חודש יחזרו ערכי הקריאטין בשריר למצב של טרום השימוש. העלייה בכוח השריר ובנפחו, אשר נגרמו מהגדלת כמות הנוזלים התוך-תאית, תעלם אף היא בתוך פרק זמן זה. לעומת זאת, תישמר העלייה במסת השריר אשר הושגה בעקבות השיפור ברמת האימון. ---מולי אפשטיין |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]() הוא מורכב משלוש חומצות אמינו: ארגינין, גליסין ומתיונין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]() אתה מוכן כבר להפסיק לצטט את המאמרים שלך? לא יודע אם שמת לב, אבל חזרת על אותם דברים יותר מפעם אחת (זה מה שקורה בדר"כ כעושים "קופי-פייסט"). אתה לא מחדש פה לכלום לאף אחד, ויותר מזה - אתה טועה במס' דברים.
![]() |
![]() |
#26 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ומי זה מולי אפשטיין?
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]() תשמעו לא אני ולא אתם מבינים ברמה של גיל גרנות,מולי אפשטיין,שון פורטל וכו',אנחנו מבינים ברמה הבסיסית ומחליפים מידע בשביל זה נועד הפורום,כמעט כל אחד אומר משהו נכון וגם משהו שגוי וכל אחד אומר את דעתו ובסוף מגיעים למסקנה,אני הבעתי את מה שרציתי להגיד על סמך מאמר----מה שבטוח 100000 אחוז קריאטין עוזר מאוד בעליית הנפח של השריר וגורם לספיחת נוזלים אל השריר ובגדול קריאטין זה פחמימות וברגע שתפסיק להשתמש אתה לא תאבד את כל המסה כי מה שהשגת באימונים קשים ישאר לך בלי שום קשר לקריאטין...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() לקריאטין אין ערך קלורי... אני לא כ"כ חושב שזה פחממות.
עדיף שתקרא את המאמרים שלך ביתר צומת לב. ואתה לא תגיד פה לאף אחד עד כמה שהוא מבין. יש פה כמה חברה (לא אני) שיודעים יותר ממי שתיארת ביחד.
![]() |
#30 |
|
![]() יודעים יותר מגיל גרנות מולי אפשטין ושון פורטל ?חחחחחחחחחחחחחח הצחקת אותי ,תעלה את השמות האלה בפורום ותראה איזה תגובות של אלילים תקבל,הם בין המומחים הגדולים בארץ! וקראיטין זה בעבוע פחמימות.........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
|
![]() אויש שתוק כבר. איבדת את זכות הדיבור ברגע שאמרת שקריאטין זה פחמימות.
אתה מבין? זה ההבדל בינך לבין כל מי שהגיב לך. אתה מתסמך על מאמרים בעיניים עצומות, ואתה אפילו לא מבין את מה שאתה קורא, כי אני מוכן לשים את כל הוני ורכושי שלא כתוב בשום מקום שקריאטין זה פחמימות. על מחקרים שמעת? אתה יודע, הדברים האלה שהמדע מתבסס עליהם? מה שאומר שכל תזונאי באיזו רמה שלא יהיה, מתבסס גם הוא על מחקרים. *דופק לעצמי את הראש במקלדת*
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() צודק אחי התבלבלתי..... אבל בקשר לשאר הדברים אני חושב שאני צודק כי זה גם מבוסס על מחקרים,אבל שוב,לכל דבר יש מחקר נגד כולם יודעים את זה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אל תיתן למידע השגוי שלו להטעות אותך, האנשים שהוא הביא לדוגמא הם אנשים עם ידע רחב ומומחים בתחומם, ואף לא אחד מהם אמר אפילו לרגע את מה שהוא אמר על קריאטין, זו כנראה אי הבנה שלו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ד"א, אמינם פאן אתה אדיוט :X
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני דברתי עליך נמרוד :laugh:
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() מי מזלזל?
![]() |
#39 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() אני יגיד לך מה אני עשיתי והלך לי מצויין.
7 ימים ראשונים 20ג' ביום: 5ג' בבוקר, 5ג' אחרי אימון, 5ג' לפני השינה ועוד 5ג' מתישהו במהלך היום. יום 8 עד יום 21 - 15ג' ביום: 5ג' לפני אימון, בבוקר, ובלילה. יום 21 עד יום 28 - 5ג' ביום: 5ג' לפני אימון.
![]() |
#40 |
|
![]() תשיכו לקטול! הודיתי בטעות זה לא פחמימה אוקיי,תצלבו אותי וזהו :):):):).... פעם הבאה אני יסתמך יותר ויבין לעומק.... ולהרגע עם הדיבורים אני מנסה לעזור ולקבל עזרה אני לא ילד בן 14 אני בן 22 שסך הכל מנסה לאגור מידע ועל הדרך כל אחד אומר שטויות אז אל תזיינו בשכל,תעירו על טעויות בצורה יותר ראויה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|