|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכת זאת יש אנשים שנשארו במשקלם.. ומה שהרג אותי בכלל אתמול, שהראו את החיים של מוטי אחרי, שהראו שהוא עולה על משקל ומודה לאלוהים.. אלוהים תודה שזה רק 26 קילו ![]() ואגב מוטי היה נראה פשוט מדהים.. אין מילים.. גם גרי וחברה שלו.. פשוט חבל לי עליהם.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זאת שעפה היום פשוט מדהימה .. אם היא תרזה היא יכולה להיות דוגמנית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() y2j יש לך לינק לזה? מעניין..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לינק למה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ^
צביקה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() צביקה אולי ירד 30 קילו, אבל העלה 10 שנים על הפנים חחחחחח
הוא נראה הרבה יותר צעיר ושמח לפי דעתי כשהוא היה שמן, קצת הגזים עם הדיאטה הזו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שאם אנשים עושים דיאטה מה שקורא שהתאים שהיו רחבים, מצטמקים כי כל המאגרי תשמורת יר מהם, אבל מה שקורה בתאי שומן שהם תמיד נשאים כאלה במגמה לעלות.
יוצא מצב שאנשים שירדו בדיאטההעלו את זה שוב אם הם לא עוסקים בספורט. אנשים לעומתם שמתאמנים ועושים ספורט באופן קבוע הם גם שורפים קלוריות ומחדשים את התאים שלהם וממריצים את החילוף חומרים ויש עוד כמה סיבות שבגללם הם לא מעלים במשקל. יכול להיות שזה היה בצורה דרסטית ובגלל שלא כל התאי שומן נשרפו, ומי שהתמיד אחרי התוכנית להתאמן שמר על עצמו ואולי המשיך לרדת בשומן ולעלות במסת שריר - כי המשיך לשרוף תאי שומן במקום שיחזרו לגודלם המקורי מה שגורם לעלייה במשקל. (כתבתי איזה תשובה ארוכה מאוד עם איזה 1 סיבות לאחת פה שרצתה סיבות לעשות ריצה :):):):) אז כתבתי לה על ריצה מה שאני יודע, אבל זה מתאים אני חושב לכל סוגיי הספורט שיש בהם סיבולת לב ריאה) |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|