|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() בסאב יש לי Input עם חיבור לימין ומשאל
ו Output לימין ושמאל.. ויש גם חיבורים לרמקולים רגילים עם כבל חשוף..זה לא בדיוק כמו בציור |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי כמו פה..רק שליד הLINE IN יש לי גם LINE OUT
http://images.google.co.il/imgres?im...%3Diw%26sa%3DN |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() איפה שיש לך line in (בפינה העליונה מצד ימין שבתמונה האדום והלבן)תחבר לאחד מביניהם לא משנה איזה כבל rca ואת הצד השני של הכבל ליציאת סאב שבמגבר(הראיתי לך בתמונה הקודמת).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אורי הבנתי תהסבר שלך והכל בסדר אבל הבס עדיין לא מגיב...הוא עובד אבל לא מגיב למערכת..
תודה על העזרה בכל מקרה..אולי צריך קבל אחר/להגדיר ברסיבר כמה דברים שלא שמתי לב אליהם |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() א.כל שאר המערכת עובדת כמו שצריך?
ב.תראה לי תמונה של הכבל שאיתו חיברת?אתה צריך לקחת כבל rca (הכבל הכפול הזה עם ראש אדום ולבן בכל צד)ולחבר מהיציאה של הרסיבר לבן ללבן באחד משני הכניסות בסאב או אדום לאדום באחת הכניסות בסאב. אם עשית את זה,והרמת גם את הווליום שיש בסאב מאחורה והוא לא מגיב אז זה בגלל שאתה צריך להגיד ברסיבר שהסאב יופעל. אני חושב שיש לך על הכפתור של השלט כפתור שכתוב עליו sub w ,תלחץ עליו ואחרי זה תלחץ + על הווליום עד הסוף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() א. כן רק הסנטר לא אבל כנראה הוא לא מחובר טוב
ב. כבל כזה ![]() שמתי את העוצמה של הסאב על הכי חזק והוא סתם עשה רעש כזה אתה יודע ששומעים שהוא עובד אבל הוא אל הגיב למוזיקה..הסתכלתי ברסיבר והיה כתוב SUB-YES יכול להיות שזה קשור אם זה על STEREO או סוג אחר או משהו כזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אורי אתה תותח
הכל היה בסדר רק ברסיבר זה היה על סטריאו והייתי צריך על מצב שמיעה של הכל הכל עובדד טוב מאוד רק יגיע הכרטיס קול ויהיה טוב.. תודה אחי על כל העזרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() בכיף,איזה כרטיס הזמנת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |