|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() תחשבו שלפני 20 שנה בקושי היו מחשבים, פלאפונים...
עכשיו אנחנו בתקופה שהטכנולוגיה האטה את ההתקדמות... ובשלב מסויים תהייה פריצת דרך רצינית אני אישית הייתי מעדיף להוולד בדור הבא, עוד 20 שנה ככה... ובקשר לפיצוץ אוכלוסין, כבר יסדרו את זה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נוריד כמה ניגרים בהארלם....קצת אתיופים ומהגרים לא חוקיים... נחסל כמה מדינות ערביות ויהיה לנו דילול נפלא באוכלוסין . ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() ראסמי אם נחסל את האיסלאם הדת המסריחה הזו יהיה מקום בעולם לעוד הרבה הרבה זמן
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() משום מה מזכיר לי את אנימטריקס.. עם הרובוטים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אם כבר תחזיות טכנולוגיה ,
אני מאמין שעוד 100-200 שנה ( שאם הכתבה הזאת נכונה נזכה לראות בעזרת השם) נבנה לנו ספרת דייסון נחמדה מסביב לשמש ואז יהיה מקום לכמה מאות מיליארדים
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נשמע מגניב בטירוף זה מה שנקרה "נחיה ונראה"....בקשר לחיי אלמוות לא נשמע לי הגיוני...תמיד יתפתח איזשהו משהו שיהרוג אנשים למרות כל החידושים ואולי אפילו בעזרתם...שנאמר"סוף אדם למות וסוף בהמה לשחיטה"...
אחלה מאמר מזכיר קצת איזה סרט שאני לא זוכר איך קוראים לו...שאיזה מישהו (איזה פושע שהחליטו להקפיא...חח...הזויי...) מופשר אחרי 50 שנה ומגלה משהו דומה למה שתואר בכתבה... אח מני מני...אם רק היה אפשר לתת יותר ממוניטין אחד... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() סתם הגזים!
דרך אגב קבלו משהו מעניין שראיתי בטלוויזיה, יש חברה שמיד אחרי שאנשים מתים הגופה עוברת אליהם והם מקפיאים אותה בחנקן או משו בסגנון, מתוך האמונה שבעתיד תהיה אפשרות להחזיר אותם לחיים!, את המקום בחברה טעל מיכל הגז שיקפיא אותך אתה משלם שאתה חיי עכשיו זה מעניין ויותר מציאותי!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() וואי כל הקטע הזה מפחיד בסך הכל למה לא להישאר ככה?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() כל זה מיותר, העולם כמו שהוא היום הכי טוב, אפילו 20-30 שנה אחרונה.
מבחינת טכנולוגיה כמובן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
מתישהו מישהו אחד ילחץ על הכפתור ויגרום לתגובת שרשרת. |
|
![]() |
![]() |