|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נראה מדהים, 125 קילו ורק בן 19 !
כל הכבוד ושיהייה בהצלחה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() הוא עצום... לא להאמין שהוא קטן ממני (בגיל כן?)!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
|
![]() נראה עצום, לא חבל להתחיל סייקלים מגיל כזה? :s
![]() |
#24 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() טנק לא נורמלי!!!
![]() |
#25 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() כל הכבוד לקח את כל העיניין ברצינות מלאה מעיד על אופי חזק שהולך עד הסוף . מאוד מרשים , ללא ספק נראה מעולה . מעניין מאוד יהיה לראות אותו חטוב לתחרות .
המשך כך ישר כוח . |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() במילה אחת ? וואו !
הכישרון הכי גדול שצומח פה בנוער...מאכיל המון מהבוגרים הרבה קש אם הוא יתחרה השנה יהיה מאוד מאוד מעניין כל הכבוד אסיד,אתה נראה כרגע מיליון דולר..בשיא הכנות הלוואי עליי
![]() |
#27 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אסיד כנראה מתחרה רק שנה הבאה, אבל צפו להפתעה בקטגוריה של הנוער: בפעם האחרונה שדיברתי עם גלעד הוא היה 130 קילו על 14 אחוז שומן, הבנאדם הולך להרעיד את הבמה, תרתי משמע.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
כללי:: בת ים
עוסק ב:: אבטחת מועדונים/ברים
חדר כושר: MY HOME GYM
|
![]() מאוד מרשים
הן מבחינת הגודל והן מבחינת הכוח . |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
מנהל ראשי
|
![]() כל הכבוד נראה מצוין.
גדלת הרבה מאז שראיתי אותך בכנס של נאבא בחיפה, נראה מאוד מסיבי . תצליח! נ.ב - גלעד, אם אתה לא רוצה אתה לא חייב לרשום פה בפורום. אף אחד לא הכריח אותך. אבל אם אתה כן רושם בבקשה תקפיד על שפה וצורת התבטאות נאותה. במיוחד כשאנחנו רוצים לעלות את הרמה שאתה כל הזמן מתלונן עליה. כמו שאני לא בא אליך הביתה ומחרבן לך בסלון אל תבוא ותכתוב פה דברים על הפורום שהם מעבר לטענות לגיטימיות (שאגב, אני מסכים איתך לגבי חלק מהם) צר לי שאתה לא כותב פה יותר, אני לא מאורע בכל הריבים שלך עם אנשים פה , ממה ששמעתי בעקיפין אני חושב שיש דברים שכנראה לא הבנת נכון - אם תרצה, אני אחבר אותך במסנגר ונדבר על זה. אם לא, קח לתשומת לבך מה שכתבתי ושיהיה בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פשוט מדהים... מסה קולוסאלית (ענקית) איכותית זה אנשים שאפשר להתגאות בהם בתחום פיתוח גוף בארץ...כמו כן גלעד התותח...
תמשיכו ככה יישר כוח |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() איזה ענקקיי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() בן 19 על 51 הקיף יד ?!!!! זה לא הגיוני... באמת כל הכבוד לו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() אסיד בחור עצום וספורטאי עם פוטינציאל אדיר בשני תחומים גם Pl וגם Bb
דרך אגב התמונות האלה ממש אבל ממש לא מחמיאות לבחור, חבל לצלם תמונות באיכות שכזאת כשמדובר על אסיד... בהצלחה בהמשך, גם לאסיד וגם לגלעד הטנק !!!!!!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() עזבו כמה שהוא גדול כרגע ,מעניינים אותי משקלי העבודה שלו ,הוא היה מלגזה גם קודם ,מעניין מה הנתונים כשהוא פלוס איזה 20 קילו ..
![]() |
#36 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() גלעד 130 קילו על 14%?
![]() ![]() ![]() לא נורמלי |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() באמת טנק
אתה פשוט ענקי אסיד כל הכבוד רציתי לשאול אותו אבל במה הוא הולך להתסק בעתיד בpl או Bb בכל מקרה אתה ענקי ויכול באמת להאכיל המון בוגרים בתחרויות.. בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
--- לתמונות , נראה ממש גדול בתמונות מענין איך תראה בחיטוב... בהצלחה גבר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מאמין שהוא פאקינג בן 19. אם תמשיך בקצב הזה, ואני מאמין שתמשיך, אתה תגיע רחוק (ורחוק זה תחרויות בחו"ל). מדהים.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]() אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
![]() |
![]() |
![]() |