|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() נו מה הקטע?
כשאני יוצא לדייטים נגיד והולכים למסעדה אני מזמין סלט, מה כבר קרה. (בזמן חיטוב) כשבחורה יוצאת איתי היא כבר יודעת שאני בענף הזה, ככה שזאת החלטה שלה אם לקבל את זה ולהיות איתי או לא. "סדר חיים שלנו", אימון שעה גג שעה וחצי ביום, ארוחות לא חייבות להיות על השעון, עבודה כמה פעמים בשבוע. יש לך מספיק זמן פנוי.
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה בואו כולנו נתנזר מבנות כי אנחנו מתאמנים
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי אתם טועים.
אנשים בחיטוב רוצים להרזות כי הם לא מרוצים מאיך שהם ניראים, ומי שלא עשה חיטוב לא יכול לדעת (לא מדבר על אנשים 11 אחוז שומן שעושים חיטוב ) אני מדבר על אנשים 16 אחוז ומעלה שזה באמת חשוב להם. אז בשבילהם זה בעיה, לדוגמא אני עכשיו 14-15 אחוז ואני לא יוצא עם בחורות לאכול בגלל זה. כי אני פשוט מפחד להגיד להם "שמעו אני שומר" ויחשבו שאני איזה כוסית.. בעיה..
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחלה הברקה אחשלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים, אתם צריכים גם להבין שכל אחד שונה , רוצה דברים שונים וחי איך שבא לו.
אתם לא יכולים להגיד לאף אחד "מה אתה מושפע מאימונים חלאס לך תחיה תצא עם בנות תאכל שוקולד" אם בנאדם בוחר ורוצה לחיות אורח חיים בודיבילדרי גם אם הוא לא מתחרה, שיחיה, מה אתם רוצים ממנו?
![]() |
#26 |
הושעה
|
![]() אתם תפסלו בחורה נפלאה אם היא תאכל המבורגר? בדיוק.
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() חחח עליי אני לא מדבר כי אני כבר לא מתאמן כמעט ואוכל בכלל כמו מניאק אבל גם על כולכם..... תפסיקו לזיין תמוח עם האימונים האלה !!!!!! אם תבוא אליכם ידידה שלכם ותרצה שתזיינו לה תתחת אפחד מכם לא יגיד לה "עזבי אותך חיים שלי, לא מתאים היום... יש לי Fbw לעשות"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אנחנו לא מדברים על זה(למזוז)
רק שתדע שסקס זה פעולה ששופרת המון קלוריות חח אני מדבר על לצאת לבלות להזמין מישהי לצאת או לדייט או איך שתקראו לזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר מתחיל
|
![]() בקיצור אנשים לא צריכים להיות כאלו צמודים לתזונה נכון זה מה שעוזר לתוצאות כמובן שגם האימונים
אבל אנחנו בני אדם וכל אחד רוצה להנות ואם אתם צריכים לצאת עם מישהי תצאו ואם צריך לאכול תשבו לאכול בלי לחשוב הרבה גם אם אתם בחיטוב אפשר להסתדר אוכלים חכם מזמינים פרגית או מה שלא יהיה יש הרבה אפשרויות או שפשוט לארגן את זה על הצ'יט שלכם אבל שוב אני חושב שצריכים להנות ולא להתנזר מהכל...כי בסך הכל חיים פעם אחת ולמה לא להנות משתי העולמות ביחד?...לנסות לשלב כמה שאפשר... מצטער אם חפרתי חחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואנטון - בחורה שתזמין איתי המבורגר תקבל המון קרדיט, זה מראה שהיא לא סופרת אף אחד ולא אכפת לה לאכול כי היא יודעת שהיא נראית טוב. זה אפילו סקסי ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אכפת לי מה הן חושבות, הן רוצות אותי, בלי קשר לפאקינג סלט הזה. אם הן יוצאות איתך למסעדה, תאכל אפילו ביסקוויט, מה זה כבר משנה. ברגע שתזמין סלט זה יראה שאתה דואג לגוף שלך, וזה דבר טוב.
![]() |
![]() |
#33 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() זה רק בגלל החיטוב גם, בכללי אם אני במאסה אני לא דופק חשבון.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|