|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() תוסיף עוד סט לסקוואט.
מקבילים תוריד סט אחד. במקום מתח תעשה פולי עליו/מסור, ותוריד מהבנט אובר סט. כתפיים תוסיף סט. בטן 3 סטים 12/10 חזרות עם משקל, ולא 30 חזרות סתם.
![]() |
#22 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לגבי בנט אובר אני ממש חסר ידע בנושא ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
עוסק ב:: כלום
חדר כושר: בית
|
![]() תודה לכולם שיניתי לפי ההערות שלכם איך היא עכשיו?:
סקוואט 3 סטים 6 חזרות או דדליפט 1 סטים 6 חזרות חזה: בנצ' פרס או לחיצות עם דאמבלים 3 סטים 8 חזרות מקבילים 2 סטים 8 חזרות גב: מתח 3 סטים 5-6 חזרות או פולי עליון 3 סטים 8 חזרות בנט אובר 2 סטים 6 חזרות כתפיים: מילטרי פרס 4 סטים 8 חזרות יד קדמית: כפיפות מרפקים בעמידה 3 סטים 8 חזרות יד אחורית:לחיצה צרפתית 2 סטים 8 חזרות בטן: כפיפות בטן 3 סטים 10 חזרות (במקבילים ובמתח אני עושה עם משקל) |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() עוד סט לסקוואט, שיהיה מינימום 4 סטים של סקוואט\דדליפט באימון.
תוציא ת'מקבילים החוצה אין בהם צורך, תוסיף סט לבנצ'פרס ( שיהיו 4 סטים ) אל תעבוד עם פולי עליון, או מתח או כלום ותעשה רק בנטאובר. מישהו מסכים איתי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#27 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שאלה בקשר למתח, זה קצת דפוק אבל לא משנה.
יכול להיות שלמישהו יהיה גב חזק אבל בקושי יצליח לעשות מתח גם אם הוא לא על אחוז שומן גבוה?
![]() |
#28 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אפשר חודשיים ככה וחודשיים ככה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אני פשוט ממש גרוע במתח לא יודע למה ![]()
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
עוסק ב:: כלום
חדר כושר: בית
|
![]() עכשיו?
סקוואט 4 סטים 6 חזרות או דדליפט 4 סטים 6 חזרות חזה: בנצ' פרס או לחיצות עם דאמבלים 4 סטים 8 חזרות גב: מתח 3 סטים 5-6 חזרות בנט אובר 2 סטים 6 חזרות כתפיים: מילטרי פרס 4 סטים 8 חזרות יד קדמית: כפיפות מרפקים בעמידה 3 סטים 8 חזרות בטן: כפיפות בטן 3 סטים 10 חזרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() נראה אחלה עכשיו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום
כרגע נרשמתי אבל אני קורא הודעות כאן כבר שלשה חודשים ולדעתי עדיף לעשות כפיפות מרפקים בישיבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום
כרגע נרשמתי אבל אני קורא הודעות כאן כבר שלשה חודשים ולדעתי עדיף לעשות כפיפות מרפקים בישיבה |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|