|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() לא רק צהוב אחי
גם ש"ש עולה אבל בעיקר האורז באש ובמים - ביתר ירושלים אבל עדיף אורז - מבושל במים רגע על מה מדובר ? על כדורגל או על כדורסל ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוהד הפועל ירושליים
אבל כל פעם שמכבי ביורוליג אני מתתתת שהיא תנצח ובמיוחד את צאסקה חרא קבוצה יהודי שלא אוהד מכבי ביורוליג לא יהודי
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איזה חוסר כבוד בסיסי מה שהולך פה לא ייאמן, מדברים על אימהות אחד של השני ומאחלים להם כאלה דברים, פאק, רעבק המצב בארץ בקנטים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אומרים שאוסישקין, הלב של הפועל
אמרו זה הבית, גרים שם באוהל אבל כל אחד ש..עובר ברחוב יודע אוסישקין.. צבוע צהוב, הוא צהוב, הוא צהוב... בדרום תל אביב, ליד הנמל אומרים שהיה שם, אולם כדורסל, אבל כל אחד ש-עובר שם היום יודע אוסישקין- הפך לחניון, הוא חניון, הוא חניון, הוא חניון.. :):):):) ניראה קבוצה בארץ עושה משהו יורוליג חוץ ממכבי נו , כמה קבוצות נותנות עונה טובה בליגה אנשים חיים בסרט, חכו לפיינל פור ולשנה הבאה. דרך אגב יש פה מישהו מנוי בכדורגל?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() לנצח אצלי בלב אותך אני אוהב... ולא לא מדובר על הפועל ת"א כי כרגע יש קבוצה שאני יותר אוהב
צ'סקה מוסקבה צביקה שרף :):):):):):) בתחת |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|