|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() ציטוט:
אני לא יודע מה איתך...אני לא מתבייש אני בקיץ יוצא עם גופיות סבא אם צריך גם שם זין על כולם אתה שותה ורוקד מזיע ועל הזין שלי כולם!!! זה נוח ובן :):):):)!!! אתה יכול לקנות 10 גופיות ב100 ש"ח ככה יש לך 5 לאימונים ו-5 ליציאות! או סתם לשב תביית או להסתובב ביום חם!
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אורגינל גופיות זה הכי נוח בארץ ולא משנה איזה
וגם אפשר להתלהב מהידיים וכו' וכו' |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
|
![]() ציטוט:
שתיהיה בריא תאמין לי אני לא יכול לצאת עם גופיה שעולה 7 שקל. יש חולצות צמודות יפות והכל, אבל לא גופיות סבא להסתובב ברחוב כמו האלק הוגן תיצא עם החולצות אימונים של פיטבול גים שמכסה לך את הפטמה וזהו
![]() |
![]() |
#25 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גופיות יפות אני לובש סבא לאימון רק אבל מי יקנה בגד ב200 שקל אתה בטח גם מהדפוקים שקונים ג'ינס ב700 שקל של לי קופר או דיזל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
אתה בטח מהחכמים שיוצאים לרחוב עם קרוקס וגופיית סבא ומכנס גלישה של שוק קרמל חוץ מזה על הזין שלי, אני בן אדם עובד, יכול להדלק על חולצה שאני רוצה ואני יקנה אותה לא משנה כמה היא תעלה הייקר אני נהנה ממנה.
![]() |
![]() |
#28 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
גם דיזל יש לי מלא אבל עזוב שום דבר כבר לא עולה עליי בנתיים. ואיפה ראיתה לי קופר ב700 שקל ? 400 בלחץ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח אני מבין איך אין לך כסף לסייקלים ולפינגוון אני לא לובש גופיות סבא החוצה עם קרוקס אני לובש נעלי ספורט של ניו בלאנס שורט יפה ונוח וגופיה יפה וצמודה ולא סבא ככה ש... ואם אתה קונה יקר אז אתה נטחן בטוסיק אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
|
![]() ציטוט:
מצטער אצלינו זה לא מכובד ככה, כן יש לי בגדים של ארמאני לארועים חליפה שעולה 800-1000 שח נעל שפיץ וחולצה מקופתרת מי מאיתנו נטחן בתחת אחד שהולך כמו שוק קרמת מעלייך לארועים או אחד שהולך כמו שצריך אלגנט לארוע? תחשוב אם האייקיו שלך מאפשר לך זאת ציטוט:
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אלא עם מכנס אלגנט שקניתי אבל זה ליציאה כמו מסיבה מי ילבש אלגנט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() חלאס להגיב לי מהמשתמשששששששש אינעל עמק ערס מספיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
|
![]() ציטוט:
כן אני אוהב חולצות צמודות וכן אני יכול ללבוש גופיות למועדונים ויציאות שעולות 60-70 שקל ולא 300 אבל לא את הגופיות שציאו לי פה ב7 שקל, חוץ מזה תראה לי משו שמתקרב לזה ![]() ב60-70 שקל, אני קונה הרבה חולצות בטווח מחירים של 60-70 שקל אבל לפעמים אני נדלק על בגד שאני חייב לקנות אותו ולא משנה כמה הוא יעלה והנייק הזה זה אחד מהם
![]() |
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אח שלי גיבור, כנס למגה ספורט(ד"א מחר אני הולך לעשות שם קניה גדולה) ... ותמצא שם מה שאתה רוצה .
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() נשבע לך אתה עוד יותר טיפש ממני
שרוול -ארוך- -העיקר- |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח
אתם אידיוטים אחר כך כל מקום שתלכו שנים ירדו עליכם מהשגיאות כתיב שאתם עושים אחד לשני לפני שקראתי פה את ההודעות לא היתה לי שגיאת כתיב אחת! ואנשים פה אשכרה דופקים אחד את השני אני פעם קיבלתי התעלמות משגיאות כתיב בבגרויות כי אמרתי שאני גולש פה |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
כללי:: אני שמנמן מגניב
עוסק ב:: להתבטל
חדר כושר: בולבול
|
![]() וואי מה אתם כוסיות כולכם מה אתם מתווכחים מי יוצא עם מה ליציאה או לא יציאה אתם יוצאים מהבית תלבשו חולצה ומנסיים וזהו!!! מה זה כל הזיוני שכל האלה שלכם "אני אוהב צמוד וגם אני אוהב ללקק בנים בצבע חום" יאללה די כבר כולכם כל אחד שילבש מה שהוא אוהב לאן שהוא אוהב
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|