|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
XD כוס אמעק,לא יודע מה יש לי..היא מיוחדת כנראה.כי עם הקודמות הכל היה קל יותר. אם מחר היא לא תיסע לטיול משפחתי,אקבע להפגש איתה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס עם החברה הנוכחית שלי לקח לי ממש הרבה זמן לנשק אותה\ להגיד לה שאני אוהב אותה.. אחי אבל פשוט תפוס את עצמך ותגיד לה תאמין לי זה משתלם.. פשוט תקבע איתה לבד או שזה בעיה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() אין,יצאנו פעמיים כבר לבד..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
כללי:: אני שמנמן מגניב
עוסק ב:: להתבטל
חדר כושר: בולבול
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני חייב להגיד לך משהו...
אתה אפס חחחחח אחי מזה הדיונים האלה מה אתה חושב לעצמך תגיד לי... ואם היא תכנס לפה בטעות ותראה תתמונה שלה ? חחחחח ועזוב את זה מה אתה פותח את זה בכלל.. שתהיה איתה בנוחות וזה , שאל אותה רוצה להתנשק? וזהו סגור עניין |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
משתמש פעיל
|
![]() אחי לך על זה היא נראת פצצה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
Oם וזה למעלה,כן,אני יודע שהיא פצצה.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() בן כמה אתה אבויה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() 16..
Oo מזה משנה בכלל? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() באמת די מפגר נשמע הרעיון של הריתוקים האלה
חוץ מזה אל תקשיב לאנשים שמדברים מהצד כי לך היא חשובה, להם זה סתם מישהו אהבל שבא לאינטרנט ומתבכיין על כוס תעשה מה שאתה חושב שיקדם אותך הכי טוב למה שאתה רוצה להשיג - אם אתה רוצה אותה - תחשוב מה יעזור לך להשיג אותה |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() העצה הכי טובה שקיבלתי לגבייה.
כן,תודה אני יחשוב על זה. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() יואוו בתמונה הזאת היא הייה דומה לאחותי לרגע לא הבנתי מה הולך, רץ לי סרט בראש, אני הולך לאתר את הבחור ולפרק אותו מינמום איבוד הכרה, כמה דקירות לא יזיקו שיכנס לו טוב טוב לראש מה הוא צריך להעיף מהראש.. זה היה מבהיל..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
הושעה
|
![]() נראית סבבה... אני רק לא מבין איך אתה מפרסם תמונות של מישהי שאתה אוהב באינטרנט ככה...
![]() |
#35 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה אתה רוצה?! הא,ומנהלים תמחקו את הפוסט. קיבלתי את העצה שהייתי צריך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() בוא נאמר כך שאם אתה היית כותב וחס וחלילה זו הייתה אחותי בתמונה לא היית גומר בטוב, בכלל, למה להעלות תמונות של אנשים אחרים, אני לא הייתי רוצה שיעלו תמונה שלי לא בהסכמתי, וגם בהסכמתי לפעמים זה מאולץ.. רץ לי סרט על מה בחור מטומטם (מצטער לומר לך ת'אמת) חושב על אחותי, וקיבלתי דם בעיניים, כמעט נפלתי מהכיסא, לא רציתי לכתוב את מה שכתבתי אבל זה מה שקרה ואז חשבתי מה היה קורה אם זה באמת היית אחותי, אני שמח שלא, גם בשבילך וגם בשבילי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
כללי:: אני שמנמן מגניב
עוסק ב:: להתבטל
חדר כושר: בולבול
|
![]() ציטוט:
![]() |