|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד לה!
בולט, לא משנה כמה גדול אותו אחד היה, שום אף לא יכול להחזיק מעמד מול מרפק/אגרוף ממוצע |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() לא אמרתי כל אומנויות הלחימה, אמרתי רובן, וברוב רובן משתמשים בכוח היריב נגדו, כמה שיותר כוח יותר טוב.
אתה מאמין שברוס לי מסוגל להפיל את קולמן? אני מאמין שכן, וברוס לי היה בעל כוח ממוצע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היחיד שיכול להוריד את קולמן, הוא צ'אק נוריס.
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
מנהל ראשי
|
![]() עדיף מכלום.
במקרה הזה זה עזר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם למדתי 5 שנים קרב מגע ואני יכול להגיד לכם שזה מעלה את הביטחון עצמי ברמות מעלה את רמת התגובה שלך ברמות לכן היא הייתה מיומנת אבל אני מניח שגם זה שאנס אותה חצי אהבל בכל מקרה אין ויכוח שלגבר יש יותר כוח מאישה:cry_1:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
מנהל ראשי
|
![]() אני באמת לא מבין את הבעיה, הרי אגרוף פשוט לביצים או ביטה, מטפלים בבעיה. ואפשר לעשות את זה גם תוך כדי האונס.
בכלל אם אפילו חדר לתוכה היא יכולה לסובב בפתאומיות את האגן שלה לאחד הצדדים , ואז ביי ביי זין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() איזה ילדה סוסה! אהבתי
![]() ד"א גילו שלאנסים יש רמות טוסטסטרון יותר גבוהות מהאדם הממוצע וזה מה שגורם להם להיות יותר חרמנים. בגלל זה גם אנס יותר חזק מהאדם הממוצע, בלי קשר שהוא בא הרבה פעמים מבית עם בעיות וכאלו שזה רק מוסיף לנסיון שלו במכות.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() לא צריך להיות גדול בשביל להיות חזק במכות, צריך להיות פסיכי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה בן אדם חלש ופסיכי יעשה?
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() כנראה שאין לך מספיק ניסיון בקטע הזה, האנשים הכי שקטים והכי פסיכים הם הכי מסוכנים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל הקטנים האלו חוץ מגב אין להם כלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() איזה קטנים? איזה גב? אני לא אומר שכל קטן ושקט הוא פסיכי, אני אומר שהפסיכים הכי מסוכנים כי הם יעשו הכל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למרות שאני קטן... הם חלשים הם מצליחים להרים כיסא אז אני מרים שולחן.. הם מרימים סכין אני מרים סכין יותר גדול.. לא מתרגש מהגמדים האלו ואני יודע על אילו טיפוסים אתה מדבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() נמרוד, אתה כולך דיבורים. לך לישון!
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() בדיוק נמרוד, בגלל זה אני אומר שאין לך ניסיון בזה. אתה תרים כיסא והוא ירים מחבט, אתה לא תעשה כלום איתו, כי אתה לא משוגע, הוא יוריד לך מחבט לראש בלי למצמץ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|