|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() צמר סלעים אחי חוסם הכל ואתה לא צריך לאטום את כל החדר רק בדלת ועוד שתי לוחות
כמה זה יעלה ? שמע אני עשיתי לבד זה לא בעיה אבל אם אין לך כוח לזה אז תתביא מישו בכל מקרה אל תשים קרטוני ביצים חחח זה רק נותן אכוסטיקה לא חוסם רעש
![]() |
#23 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דלת, ומה עוד? נ.ב: אפשר לאטום את הקיר של הדלת כולל הדלת ולא ישמעו? לההה אין מצב לא מאמין!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
אוליי אם אתה שם פולווליום אז אתה שומע בקטנה אבל בלילה אני שם ווליום די גבוה ככה סבבה ולא שומעים בחדר של ההורים שלי כלום אתה צריך רק את הדלת לא את כל הקיר שלה עוד שתי לוחות זאת אומרת אתה צריך ריבוע של משו כמו מטר וחצי על חצי מטר זה לוח אחד תגיד לי את המידות של החדר שלך ולפי הנפח אפשר לחשב א תזה לוח אחד אתה שם בקיר שמקביל לדלת ועוד אחד בקיר שליד הדלת הסיפור הוא די פשוט אתה קונה צמר סלעים שהו לא כזה יקר אתה יכול לעשות את הכל החדר באיזה 300 שקל נירא לי זה בא במשטחים מרובעים גדולים כל לוח אתה בבד ועם אקדח סיכות מאחורה סוגר בדלת אתה צריך להביא בד שהוא מצופה פלסטיק כזה כמו המפות החד פעמיות האלו ואז אתה גם עם אקדח סיכות סוגר את הצמר סלעים על הדלת או אם אתה לא רוצה לעשות חורים בדלת אתה יכול לעשות את זה על דיקת ואז את הדיקת להדביק לדלת
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה יכול לעשות לי רגע תצלום של החדר שלך איך ועל מה מדובר בערך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() עם נגיד כל הקירות שלי בחדר הולכים לכיוון הבית ואחד הולך לכיוון החוצה אז עם אני ישים תבניות ביצים על הקיר שמכוון החוצה אז בבית ישמעו מוזיקה ובחוץ לא?
![]() |
#29 |
|
![]() מה יוסי אתה רוצה לזיין תידידות שלך כשההורים בבית שלא ישמעו תצרחות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
מושעה
כללי:: Volcom - get your style
|
![]() חחח.. בדיוק היום ראיתי זיון-טבע ואני לא רומז כלום! -_-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
לא רק בכיוון הזה, שבכלל לא ישמעו מה הולך בחדר לא תשיחות שלי לא תזיונים שלי ובכלל שהחדר הזה קיים :):):):) בקשר צמר סלעים פיברגלאס מאיפה הזמנת? ואני אמשח לתצלום בערך לקבל רקע על מה שהולך שם
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() ![]() אתה רואה את הלוחות השחורים שם יש צמר בלעים האדומים זה ספוג שפיצים כאלו כמו הטבניות ביצים בשביל אכוסטיקה החדר הזה גדול אתה לא צריך כל כך הרבה אני קניתי ממש מזמן באיזה חנות ב תל אביב של ציוד לאולפנים אבל אתה יכול למצוא בלי בעיה באינטרנט או שתלך לקלי זמר הם יגידו לך איפה יש נירא לי
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() למה להסתבך ? תרטיב תקיר בפחמימות וחלבונים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() איך בדיוק עוטפים את החדר בחבילות ביצים? יענו את התבנית השלמה כזה מדביקים לקיר? ם_o
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רוצה באמת לאטום תבית
לך לחנות מערכות לרכב אבל מישהוא מכובד וקנה חומר איטום את כול החלונות והדלת והחריצים הקטנים תמלא בחומר הזה והכול טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() חברה שלך גונחת חזק ?
חח או שאתה תותח
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() מה ניסגר חבר'ה מי מסביר את זה יותר טוב?
תארגנו תמונות יותר ברורות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() צמר סלע
אתה גם יכול לדחוף איזה גרב לפה של הבחורה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |