|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() יד נחמד,חזה דורש שיפור.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי יכולת לעשות שינוי יותר טוב אם אתה רוצה יש לי בחתימה קישור לשינוי שאני עשיתי בשנה וחצי
וד"א אני רק בן 15 . אבל שינוי לא רע אני מציע לך לעשות עוד פעם חיטוב כי מתקרב הקיץ........
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואליאב קרייסלר תוך שנה הגיע להיקף 42 אז מה !?!? :| |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הוא עשה את השינוי בצורה הכי טובה שהוא יכל וגם אני בן 15 איך אני איתך ? מזה אומר שבכל מקום צריך להזכיר את זה ? חאלס לכל הבני 15 כאן להזכיר כל פעם את הגיל שלכם כאילו אתם ילדי פלא וכבר בגיל 15 נראים ככה וככה תמיד תשאף להראות כמו בן אדם שגדול ממך ולא להגיד אתה יותר גדול אבל אני בן 15. עשית שינוי בסדר גמור אל תזלזל באחרים אף פעם זה כמו שאני גם אבוא ואתלהב עם השינוי שלי.
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
P: בוא מסן !
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז ככה.
כל הכבוד על המאמץ הרב והמוטיבציה המשך כך בכל הכוח קדימה! עלייה יפה . היד אממ ניראת בסביבות ה-36 ...לא אומר שאתה משקר אלא אולי לא מדדו טוב ,או פשוט במצב חם היד יכולה לגדול בכמה ס"מ. כמו שאמרו ואני יחזור שוב ,אתה צריך ממש לתת פוש לגב ולחזה, התלת ראשי והכתפיים ניראים טוב מאוד . מקווה שתלמד הרבה מהאתר ! בהצלחה!
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדעתי הוא עשה שינוי לא רע גם כתבתי לו את זה.....
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |