|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה,גם אני מוותר על הקיץ..שטויות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא יכול ב 10 חודשים לעלות איזה 15-20 קילו תלוי כמה הוא ישקיע ומה הוא יאכל ואז לחטב את מה שיש ולהגיע לפחות או יותר למטרות שלו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() גם אני במאסה ומוותר על הקיץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
10 נוזלים 4-5 שומן 5- שריר
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני ( לדוגמא ) שעליתי במשהו כמו 9-10 חודשי מאסה 17 קילו ... עכשיו עשיתי בדיקה במשקל מיוחד הרבה לי שעליתי קצת יותר מ-10 קילו שריר יכול להיות שגם קצת מזה זה עצמות .. וכל השאר שומן ונוזלים ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אנשים צריכים להבין שיש גבול מסוים שהגוף יכול לסנטז חלבון.
זה לא שאם עליתי 20 קילו אז זה 15 קילו שריר, הגוך מסוגל לסנטז מקסימום 300 גרם חלבון לשריר בחודש. *צריך לשים לב אם המתאמן מתחיל או ותיק, בדרך כלל מתחילים יכולים להוסיף יותר אבל זה מתאזן אחרי כמה חודשים. ותיקים כבר מתקרבים לפוטנציאל הגנטי שלי וקשה מאד לעלות מהשלב הזה.
![]() |
#28 | ||
חבר פעיל
|
![]() המשפט לפוסט הזה:
"חבר, אתה חופר, שחרר"
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
משתמש פעיל
|
![]() לא הבנתי מה קשור ל"שחר קינג" הזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() בנאדם מתחיל יכול ועוד איך לעלות 10 קילו שריר בשנה,קוראים לזה newbies gains ,עלייה של מתחילים,אני אישית ב-5 חודשים בערך עליתי 15 קילו בסך הכל אני לא מפוצץ בנוזלים וגם לא בשומן אני בערך על 12 אחוז שומן,אני לא אומר שהכל שריר ממש ממש לא אבל הרבה מזה זה שריר כי הייתה לי עלייה ענקית של מתחילים תחשבו על זה ככה בנאדם שהוא 1.75 על 55 קילו שחיף או לא? שחיף לפנים!! אתם חושבים שבנאדם כזה יעלה רק 5 קילו שריר בשנה שלמה של אימונים קשים עם תזונה טובה? ממש לא. בכל מקרה העלייה במאסת השריר שלי הייתה אדירה ממש לא בא להשתחצן או משהו כי אני לא מחשיב את עצמי כגדול בכלל ממוצע לא יותר מזה (למרות שהרבה אומרים קרנף D: ) בכל מקרה אני לא ממש מוותר על הקיץ עוד שבועיים-3 בערך אני עושה חיטוב קצר (ורצחני) של 3 שבועות גג לרדת לאזור של ה-10 אחוז שומן וכמובן להוריד את כל הנוזלים האלה! לקראת אמצע מאי החשיפה הגדולה
![]()
![]() |
#31 |
|
![]() למתאמן מתחיל יש קצב עלייה מהיר יחסית וגם עלייה ניכרת בשריר אם יש הקפדה, תאכל טוב תישן טוב ותראה תוצאות - אבל בוא נחזור למה שאמרת , אם יש לך 10 קילו מטרה לעלות - עלייה נקייה לא שווה את זה, עצה שלי תאכל כמו קרנף, תישן טוב, תתאמן טוב - תהיה דוב - תסבול טיפ טיפה בחיטוב ויהיה טוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() אבל אחי איך חיטוב אם אתה גובה 1.75 ומשקל 62, זה ברור מאליו שאתה צריך מסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() יש סיפורים של אנשים עם תוספים כמו Nitro Tech שעלו 8.4 Lbs (שלוש ומשהו קילו) שריר נטו בחודש.
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() אין סקייל בעולם שיעלה אותך 3 קילו שריר בחודש!
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#36 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
זה אנשים שעלו 8.4 פאונד משקל בחודש ולא עלו כנראה באחוז שומן( ![]() מתי תבינו שאין חיה כזאת?
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה כמה שטויות אתם אומרים פה
אם עכשיו אתה בערך על 12 אחוז שומן (לפי המשקל.. זה ניראה לי האחוז בסביבה ) אז אתה עושה מאסה נקיה, ואם אתה מתחיל אז בכלל לא תעלה אחוז שומן! ואפילו אם תהיה 17 % אחוז שומן מה קשור וויתרת על הקיץ ? ועזוב את זה , זה לא סיבה לוותר על משהו עכשיו בשביל משהו בעתיד , גם אם בקיץ הבא תראה בן זונה זה לא סיבה להיראות חרא השנה ( מה שגם לא יקרה אם תעלה נקי , אתה תיראה סבבה ב2 ה הקייצים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שהכריז שזה הפוסט עם הכי הרבה חארטות שהיו כאן מעולם.
רק חבר'ה תיהיו בטוחים שלעלות 10 קילו שריר טבעי בשנה זה דמיוני
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|