|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() זה לא העניין, זה כל המכלול של הצבא, חוסר יעילות חוסר אכפתיות
ופשוט אוסף של מילים גסות אחד גדול, לא מאמין שהסתפרתי ועוד דפקו אותי !!!
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() תן לי תמסנ שלך אתה מזכיר לי אותי בגיוס בוא נדסקס קצת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
hehe. סאן, תפסיק לזיין תמוח, כל יום אתה בבית כותב הודעות בפורום, לג'ובניקים אין פזם. אז תגיד לי מה נהיה ממך מה עשית מעצמך? מינימום אתה חושב תעצמך טחון 20 ואחדים מקו? אה? אצלנו מי שמשחק על הפזם שלו וחושב שהוא גבר מחכים לו בש"ג ומזיינים אותו במכות.
![]() |
![]() |
#24 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גבר את כמות השבתות, השמירות והזין בכללי שאני קיבלתי אף אחד בגדוד שלי לא קיבל וזה בדוק כי בזמנו אוגוסט4 אמרו לי שאני מאכיל את עצמי חרא באינפוזיה ושהם הרבה זמן לא ראו מישהו נטחן ככה ( אכלתי 2 ריתוקים של 28 על שטויות סתם כי חיפשו לזיין אותי כי חשבו שאני מתבכיין סתם שכואבת לי הבטן, כשהאמת שבסוף הורידו לי ל45 על בעיה רצינית במעיים ) אז אל תלמד אותי מי מה ומו ואיך זה עובד בגדודים טוב? "כל יום אתה בבית כותב הודעות בפורום, לג'ובניקים אין פזם" תגיד לי אתה מקשיב לעצמך? תחשוב על מה שאמרת ותראה איך זה פתאום ישמע לך לא הגיוני... ואני לא מצטער על זה שרופא שאחראי על כל פצ"ן (קר"פ פעיל צפון ) החליט להמליץ להעביר אותי לבסיס פתוח על-מנת שאני יאכל בבית, כי באמת שלאף אחד לא היה אכפת אם אני מחרבן דם או משקר... קיצר באמת העפת לי תפיוז וזה לא במקום אחי, טיפה'לה כבוד, מינימום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() רק למי שחותם קבע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אני מקבל 3 אלף שקל רק עם אני מתחייב ל- 3 שנים?
ועם אני רוצה לעזוב חצי שנה-שנה אחרי? מה הם יכולים לעשות לי כבר משפטים? אני ישב הכי הרבה שבועיים בכלא ואז יצא נקי לא? או שיש איזה חוק מתוחכם בכול העסק הזה?
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תגיד לי מה אמרו לך אני זה מפקד שר בכיר של הצבא .. תתגיס תחקור תענין תחליט מה תרוצה להיות וסלם עליקום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() liberman_730@hotmail.com
אתה לא תשנה את דעתי, פשוט מאוד כי אני צודק, זה נשמע מאוד מתנשא, אבל זו מערכת מפגרת מטומטת שמנוהלת על ידי מש"קים טיפשים שאין לאף אחד שום תשובה למה לעזאזל הם הגיעו לשם, ולמה הם לא עושים את התפקיד שלהם. וזה שחור על גבי לבן.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אני זוכר שגלעד רב מכות עם אחד שקרא לו צעיר חח
סה''כ לא צריך לקחת את זה יותר מדי קשה,הרי כל אחד עובר את זה,זוהי באמת יכולה להיות מערכת מטומטמת שבסה''כ זה ילדים עם דרגות על הברכיאלס, שבסוף יהיו מוכרים בשוק אם הם לא יקחו את עצמם ברצינות באזרחות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |