|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() יש אבקות בלי לקטוז מזה מה תעשה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר מתחיל
|
![]() אני ממש לא הולך לקנות עוד אבקה
אני מתגייס עוד חודש וחצי טיפה יותר ואני קונה רק אבקה אחת וזה ממש מבאס אותי שלא מזהירים מכול הדברים האלה כניראה שכול מה שעוברים על אבקות זה נכון... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גם אני עברתי את אותה החוויה (עם כל האבקות מכל החברות דרך אגב). שורדים, זה שווה את זה. תאמין לי שעוד תתגעגע לכאבי בטן האלו שתתגייס, כי האוכל הצבאי יגרום לבטן שלך לרעוד 24/7.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר מתחיל
|
![]() Ran_z אמר בהודעה בדף קודם שאני צריך להוסיף הרבה מים.
אתמול באימון ולפניי השינה בלילה שמתי יותר מים ממה שאני שם בדרך כלל ולא כאבה לי הבטן וגם קמתי היום ולא כאבה לי הבטן אני מקווה שזה לא יחזור יותר... אני הולך עוד מעט להתאמן ואני יישתה אחריי זה,ניראה מה יהיה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
אתה אוכל הרבה
בתקופת מסה אתה אוכל מלא שאתה מחרבן גם 4 פעמיים ביום ומשלשל כי אתה מערבב פירות עם מים חלב עם מים וכל מיני דברים אחרים אני יוכול להגיד לך שזה לא בגלל האבקה ואם כן כמה ימים זה יעבור מה שבטוח אתה לא תמות מזה
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אחי זה פעם ראשונה שאתה משתמש באבקה כאילו השתמשת באבקות אחרות לפני?
אם לא ניראלי שהבטן שלך לא ממש רגילה לאבקה או שיש משהו באבקה שהבטן שלך רגישה אליו.. היה לי משהו דומה עם האבקה הראשונה שקניתי (lava של Unversal) זה צריך לעבור לך עם הזמן
![]() |
#28 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה זה ההקפצות האלה יתנו לכם אזהרה
![]() |
#29 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() בקיצור אחי, תשתה הרבה מים עם האבקה ותמנע מכאבי בטן ... (כנראה אתה שם קצת מים ו"עיכול" קשה לך)
זה גם מומלץ ככה בגוף סופג הכי טוב, אני שם כף מלא של אבקה וממלא מים פושרים בכוס גדולה מאוד, שותה חצי ממלא עוד חצי כוס מים שותה עד הרבע ממלא עד לחצי הכוס ושותה הכל... לגבי הפלוצים אין מה לעשות.. מקווה שזה יפתר לך את הבעיה
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|